Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: vectra a,,,tm 14 xog (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/287968-masina-mea-vectra-tm-14-xog.html)

4tuni 11-11-11 21:13

Maşina mea: vectra a,,,tm 14 xog

8 Attachment(s)
de curand mi-am cumparat si eu un vectra a din 95 cu motor de 1800
are geamuri electrice dar numai pe fata....pe spate sant la manivela...
oglinzi electrice,trapa electrica pe doua pozitii,airbag stanga dreapta,abs,etc
masina la anii ei mi se pare destul de ok..
de cand o am nu am reusit decat sa-i pun folie si sa-i inegresc putin stopurile si semnalizarile...
as vrea sa-i fac cateva modificari sa nu arate chiar ca una stock...
astept si parerile voastre bune sau rele,,,,pentru mine sant bine venite,,,
va salut pe toti cu respect...
si cateva poze cu masina...

cristi_turbo 11-11-11 21:59

Re: masina mea..vectra a,,,tm 14 xog

arata bine jucaria si cred ca ar da bine niste jante si o tranteala.bafta

GJ 64 GAB 12-11-11 13:03

Maşina se vede că e īntreţinută , i-ar trebui o suspensie , un set de jante şi cam atāt īn mare parte!
Multă baftă şi mult succes!

4tuni 12-11-11 14:02

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4708937)
Maşina se vede că e īntreţinută , i-ar trebui o suspensie , un set de jante şi cam atāt īn mare parte!
Multă baftă şi mult succes!

multumesc frumos gabi pentru apreciere si sfat...
astea doua lucruri o sa urmeze in curand...
o sa revin cu poze

Quote:

Originally Posted by cristi_turbo (Post 4707972)
arata bine jucaria si cred ca ar da bine niste jante si o tranteala.bafta

mersi fain cristi...sper ca incet incet sa o aranjez cat de cat....hai ne vefem intr-o seara la stadion ,,,vi si tu cu jucaria ta,,,

iviTe 12-11-11 15:19

frumoasa masina :D arata bine daca mai ii pui si ce ai vb cu mine pe prv e foarte bine! :twisted:

4tuni 12-11-11 19:17

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4709155)
frumoasa masina :D arata bine daca mai ii pui si ce ai vb cu mine pe prv e foarte bine! :twisted:

da man trebe ca uite cum arata de naspa...stai linistit ca rezolvam,,,nu e problema

4tuni 14-11-11 10:02

Re: Maşina mea: vectra a,,,tm 14 xog

2 Attachment(s)
fratele meu imi mai repara una alta pe la masina...

mytzu0789 14-11-11 21:23

Ma bucur sa vad ca mai sunt si alti pasionati de "vectre" .... ca si asa suntem cam putini.

parerea mea ar fi sa o ti cat mai stock, pt ca masina arata destul de bine,se vede ca a fost intretinuta.

Ca sfat: inegrit faruri pe interior,o suspensie cat sa o tranteasca ceva la pamant,niste jante,o grila fara semn, si asta va schimba cu mult aspectul masini, pastreaz-o ca pe o masina clasica,dar cu tenta sportiva.... . multa bafta in continuare.

4tuni 14-11-11 21:39

Quote:

Originally Posted by mytzu0789 (Post 4714832)
Ma bucur sa vad ca mai sunt si alti pasionati de "vectre" .... ca si asa suntem cam putini.

parerea mea ar fi sa o ti cat mai stock, pt ca masina arata destul de bine,se vede ca a fost intretinuta.

Ca sfat: inegrit faruri pe interior,o suspensie cat sa o tranteasca ceva la pamant,niste jante,o grila fara semn, si asta va schimba cu mult aspectul masini, pastreaz-o ca pe o masina clasica,dar cu tenta sportiva.... . multa bafta in continuare.

myta iti multumesc frumos pentru aprecieri si pentru sfaturi

jemis90 15-11-11 03:44

Aceeasi parere ca si cei de mai sus o am si eu>masina asta nu "serveste" stilul NFS...

Arata bine, au loc ceva modificari clean..si cam atat. Pe partea tehnica s-ar putea regasi multe artificii sub capota (c20xe,c20let ..) bani sa fie.

Pe partea de jante, incearca sa impresionezi prin calitate si nu prin "inch" ..ma refer sa nu trantesti niste jante de "taxi"...;)
Multa bafta!

4tuni 15-11-11 09:20

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4715283)
Aceeasi parere ca si cei de mai sus o am si eu>masina asta nu "serveste" stilul NFS...

Arata bine, au loc ceva modificari clean..si cam atat. Pe partea tehnica s-ar putea regasi multe artificii sub capota (c20xe,c20let ..) bani sa fie.

Pe partea de jante, incearca sa impresionezi prin calitate si nu prin "inch" ..ma refer sa nu trantesti niste jante de "taxi"...;)
Multa bafta!

mersi fain jemis pentru aprecieri si pentru incurajare...numai bine..si spor si tie in proiecte

alextm69 17-11-11 10:48

o masina foarte ingrijita. Sa ai parte de cati mai multi km fara incidente. Ca si sfaturi ti le-au dat deja colegii nostri de pe forum. keep a clean look :D

4tuni 17-11-11 10:52

Quote:

Originally Posted by alextm69 (Post 4720383)
o masina foarte ingrijita. Sa ai parte de cati mai multi km fara incidente. Ca si sfaturi ti le-au dat deja colegii nostri de pe forum. keep a clean look :D

mii de multumiri domnul alex...hai odata cu vectruta ta pe la un suc sa mai vorbim...

DJBOSS 29-09-12 23:25

Arata forte bine masina,ceva nouati ? Si eu detin o vectra a 1.6 x16sz de 94 foarte multumit ,intretinere foarte mica,aproape la fel ca la dacie.
Bafta in ceea ce ti-ai propus in continuare cu masina.

4tuni 11-01-14 10:15

la multi ani

4tuni 11-01-14 10:40

8 Attachment(s)
salutare la toata lumea si la multi ani,,trebe o suspensie sport ca arata oribil asa,,,pffffff

DJBOSS 11-01-14 13:45

Super tari jantele si, scaunele la fel, o suspensie sport ţiar fi de mare ajutor,ar schimba designul masini.

kox2o1o 11-01-14 16:01

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 5645906)
salutare la toata lumea si la multi ani,,trebe o suspensie sport ca arata oribil asa,,,pffffff

jantele sunt frumoase dar chiar si cu o suspensie joasa o sa iti ramana spatiu destul de mare intre roata si aripa indicat ar fi niste jenti pe 16 + o suspensie sport automat se schimba aspectul masinii...

onucku 11-01-14 19:23

Cum ai putut sa pui jante de 14 " ?????

4tuni 12-01-14 15:20

Quote:

Originally Posted by onucku (Post 5646177)
Cum ai putut sa pui jante de 14 " ?????

14 este trecut pe cartea masinii :))

hai baieti ca nu cred ca arata asa de rau cu rotile astea,,

muntiu 12-01-14 17:17

oricat ai vrea sa p lasi cu rotile astea tot va fi distanta aia mare pana la aripi,totusi rotile pe 14 sunt mici si pe corsa
in plus pragurile alea nu au nici o treaba cu masina

onucku 12-01-14 19:14

Ma refeream la faptul ca pe masina ta dau clar impresia de mici (chiar daca dimensiunea e trecuta in talon). Modelul e frumos,dar nu pe 14'' si cauciucuri "slim" pe o Vectra.

alextm69 13-01-14 08:27

La multi ani si tie.....nu stiu in ce stare mai esti cu vectra ta.....eu am vanduto de ceva timp si miau ramas cateva de pe la ea cum ar fi.......grila din fata fara semn ce am avut-o eu pe masina si eleron de sfi si ti le dau la bani de nimic...daca le vrei sa-mi spui ;)

4tuni 13-01-14 10:43

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 5646734)
oricat ai vrea sa p lasi cu rotile astea tot va fi distanta aia mare pana la aripi,totusi rotile pe 14 sunt mici si pe corsa
in plus pragurile alea nu au nici o treaba cu masina

salut,,,,,pragurile le-am dat jos pentru ca nu puteam circula,,,,,mi-am cumparat tot setul de prelungiri,,,,fata,spate si pragurile dar nu pot sa circul cu ele ca sant prea joase,,,,,,
asta e,,,,,teapa mea si bani aruncati degeaba,,,,,cu banii de pe preliungiri si praguri imi luam o suspensie sport,,,,,

Quote:

Originally Posted by onucku (Post 5646814)
Ma refeream la faptul ca pe masina ta dau clar impresia de mici (chiar daca dimensiunea e trecuta in talon). Modelul e frumos,dar nu pe 14'' si cauciucuri "slim" pe o Vectra.

nu mi-am dat seama ca sant asa de mici decat atunci cand le-am pus sus,,,
de vandut cred ca nu am nici o sansa,,,

antal 13-01-14 11:53

ce dimensiune ai la cauciucuri? daca vrei doar pe costul transportului i-ti trimit pragurile cu tot cu cleme de pe vectra mov (praguri gt)

muntiu 13-01-14 16:23

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 5647251)
nu mi-am dat seama ca sant asa de mici decat atunci cand le-am pus sus,,,
de vandut cred ca nu am nici o sansa,,,

incearca poate gasesti cumparator,pentru vectra minim 16 ai nevoie,iar tuning nimic nu merge mai bine decat un pachet de 2000 edition
si e tipla

4tuni 13-01-14 19:06

Quote:

Originally Posted by antal (Post 5647290)
ce dimensiune ai la cauciucuri? daca vrei doar pe costul transportului i-ti trimit pragurile cu tot cu cleme de pe vectra mov (praguri gt)

dimemsiune gume pe fata am 195 40 14 iar pe spate 195 45 14...

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 5647443)
incearca poate gasesti cumparator,pentru vectra minim 16 ai nevoie,iar tuning nimic nu merge mai bine decat un pachet de 2000 edition
si e tipla

fratioare eu te inteleg perfect ce vrei sa spui dar nu prea gasesti pachetul complect,,,,
am cautat ceva timp si m-am lasat pagubas,,,
am sa iti ascult sfatul si am sa incerc sa vand rotile...sper sa mi le cumpere careva ca nu sunt urate,,

antal 13-01-14 19:57

dar in talon nu scrie .../70/14, ia incearca si poate va mai scadea spatiul dintre aripa se roata, ii pacat sa dai jantele ... eu astept sa scot jante pe 15 de la refacut, deci nu mare diferenta.

DJBOSS 14-01-14 15:29

Daca pune reglabila suspensie va zic eu ca, se va schimba treaba sunt smechere jantele ;)
Foloseste la masina elemente de Gsi, gen bara,fata ,bara spate,eleron portbagaj,praguri...Nu fa greseala ca masina so cobori din praguri bari tuning si alte nebuni.Doar o suspensie reglabila si gata. Bafta

adytzu983 18-01-14 14:23

Un pret pt jante? Am un prieten care ar fi interesat... Bafta!!!

Schmutzie 06-03-14 19:00

Salut.Frumos exemplar,chiar foarte ingrijit.Zi-mi si mie interiorul l-ai avut pe ea sau l-ai schimbat am si eu una hatckback si i-as pune interior de piele.Sau daca stii de la ce s-ar potrivi interiorul,bancheta spate mai ales;)

4tuni 07-03-14 14:47

Quote:

Originally Posted by Schmutzie (Post 5675964)
Salut.Frumos exemplar,chiar foarte ingrijit.Zi-mi si mie interiorul l-ai avut pe ea sau l-ai schimbat am si eu una hatckback si i-as pune interior de piele.Sau daca stii de la ce s-ar potrivi interiorul,bancheta spate mai ales;)

salut,,,interiorul l-am cumparat de la userul Claudiu care este si moderator ocazie cu care-i si multumesc frumos,,,,
interiorul este de pe vectra b si l-am montat fara nici un fel de problema,,,
mi-am tapitat plafonul si consola spate cu piele,,,mai am de facut fetele de usi,,,numai bine si bafta si tie cu proiectul

Schmutzie 09-03-14 09:58

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 5676384)
salut,,,interiorul l-am cumparat de la userul Claudiu care este si moderator ocazie cu care-i si multumesc frumos,,,,
interiorul este de pe vectra b si l-am montat fara nici un fel de problema,,,
mi-am tapitat plafonul si consola spate cu piele,,,mai am de facut fetele de usi,,,numai bine si bafta si tie cu proiectul

Merci de informatii,in urmatoarele zile o sa deschi si eu un Thread cu masina.Bafta si tie.

4tuni 23-08-14 18:25

5 Attachment(s)
cateva poze,,,

4tuni 28-11-14 12:24

salutare tuturor
sant foarte suparat,,am vrut sa pun si eu o suspensie sport ca este prea ridicata
am gasit la userul Teroarea din craiova suspensia...avea una de vanzare....
am vorbit cu el si l-am intrebat daca se potriveste pe masina mea...el mi-a spus ca se potriveste fara problema....suspensia lui merge pe toata gama de opel vectra,astra,calibra,kadet..
mi-a trimis-o prin curier,i-am dat 11 milioane si cand sa mi-o monteze mecanicul,teapa ca nu merge montata..
a incercat omul toate variantele posibile sa mute bucsele mele pe celelalte jambe dar nimic...nu se potriveste,,,,
am vrut sa vorbesc cu Teroarea numele lui este Radu sa ajungem la o intelegere dar baiatul mi-a blocat numarul de telefon si nu mai pot sa iau legatura cu el,
l-am sunat cand eram in service cu mecanicul langa mine,,,,a vorbit si cu mecanicul iar mecanicul ii tot spunea ca nu poate sa o monteze ca a incercat toate variantele ....
dupa ce am plecat din service am incercat sa il sun sa ajungem la o intelegere dar mi-a blocat numarul de telefon
cu alte cuvinte mi-a tras o teapa de 11 miloane plus 3 milioane manopera ca s-a chinuit omul sa incerce sa le monteze....
este sus un Dumnezeu care vede tot.....sirciee si lumanari sa cumpere de banii aia..

iviTe 28-11-14 19:15

cu tine am vb la tel ?

4tuni 29-11-14 19:05

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 5762293)
cu tine am vb la tel ?

da boss :-))

Cristinelul 02-12-14 19:51

Salutare,imi pare rau sa aud chestii de genu,cu tzepe si alte cacaturi,pentru ca ma pun in pielea ta si ma gandesc ca puteam fii eu! Intrebare...suspensia nu ti s-a potrivit pe spate,pe fata sunt cam aceleasi la vectra a,difera doar spatele pentru ca sunt suspensii pentru punte fixa si independenta! In rest imi place mult masina ta,rezolva cumva cu suspensia si las-o mai jos! Bafta.

4tuni 03-12-14 12:21

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 5763137)
Salutare,imi pare rau sa aud chestii de genu,cu tzepe si alte cacaturi,pentru ca ma pun in pielea ta si ma gandesc ca puteam fii eu! Intrebare...suspensia nu ti s-a potrivit pe spate,pe fata sunt cam aceleasi la vectra a,difera doar spatele pentru ca sunt suspensii pentru punte fixa si independenta! In rest imi place mult masina ta,rezolva cumva cu suspensia si las-o mai jos! Bafta.

salut Cristinelu,,,cand m-am dus la mecanic sa imi monteze suspensia a inceput omul cu partea din fata....mi-a scos jamba complet cu totul afara iar cand le-a pus jos una langa alta a vazut ca bucsele cap telescop la mine sant in forma de ciuperca si se monteaza telescopul pe oala de sasiu pe bucsa ciuperca iar bucsele cap telescop de pe jambele lui au alta forma mult mai mare cu prindere direct in oala de pe sasiu cu doua suruburi...a decomprimat arcurile si a incercat sa schimbe bucsele intre ele...tija de la telescopul sport are filet de 32 iar tija de la telescopul meu are filet de 36 iar bucsa telescop iesea a mea iesea prin tija lui cu tot cu puilita...mi-a sudat pe bucsa o saiba sa nu treaca tija cu tot cu surub prin bucsa mea cand a dat de alt bai arcurile lui nu stateau bine pe clopotii mei de telescop,,,arcurile areu putin mai mari in diametru iar clopotii mei putin mai mici....si asa s-a chinuit omul cu cacatul ala de suspensie,,,cum eram si eu necajit cea de pe spate i-am zis sa nu mai incerce sa o puna......
dupa cate am inteles si mi-au spus baietii pe aici el a avut-o montata pe un cielo ....
eu nu prea ma pricep cu mecanica dar el in anunt a scris ca vinde suspensie sport pentru compatibila pentru vectra a,cielo,kadet,,,,,inainte sa o cumpar l-am intrebat,,,frateeeeeeee se potriveste sigur sigur pe vectra a???????el mi-a spus,,,,,da bosss,,,,,,fara nici un fel de problema,,,,,dar **** ca nu s-a potrivit,,,,,omul sa isi vanda marfa ce putea sa spuna mai ales vazand ca eu sant interesat,,,,,da-l ma in mortii masiii ca fraerul o cumpara eu iau banu gramada ca si asa nu are cum sa ma gaseasca......dar nu e frate chiar asa ca este sus un DUMNEZEU care vede tot...sau cine stie poate odata si odata dau ochi cu el...se intalneste munte cu munte,,si atunci in loc sa-i strang mana ii *** o flegma intre ochi

Astra wGw 09-12-14 18:01

daca ti le a trimis prin curier vezi ca ai o adresa poti suna si la politie

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning