![]() |
E36 - ZBY-UL MEU :D
14 Attachment(s)
Am cumparat masina asta acum 6 luni e o masina super frumoasa si super ingrija..un motor de 1.8 is coupe geamuri fata electrice , interior piele recaro, clima digitala...restu sunt ale ei stock:D...o masina pe care vreau sa o aduc pe drumul cel bun:D
|
re: E36 - ZBY-UL MEU :D
4 Attachment(s)
ce am adus nou la ea este deocamdata folie pe geamuri llumar si parasolar llumar, folie de carbon pe capota si pe bandouri si manerele,,,filtre role si curele :D
|
Frumos. Interesant difuzorul din spate :D.Alte planuri? Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
mai bine vopseste-i capota lucios , iesi mai castigat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fara suparare dar negru mat nu o prinde bine.
acu tu stii mai bine ce vrei ;). oricum bafta cu ea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te rog sa nu te superi pentru ceea ce urmeaza sa spun: "carbonul" ala pe bandouri strica masina si e pacat. Dar daca tie iti place sa fi sanatos. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa arata cu reglabila cea noua:D nu sunt reusite pozele :evil: dar da super:D:DD
|
Arata bine ! Bravo.
|
ms frumos...pana la vara trag cu jantele astea pe 15:D sa vedem ce alegere facem la jante
|
foarte frumoasa masina sa ai parte de ea si fara incidente rutiere.si mie imi place f mult carbonul si eu o sa merg cu a mea :capota+plafon+portbagaj.cu suspensia cum stai esti multumit de ea eu trebe sa ma decit normala sau sport reglabila.bafta in continuare
|
frumos,ai trantito maxim jos:D ai grija de acum cu ea,cel putin la conductele de frana sa nu le spargi(eu am schimbat deja de 2 ori),iarna asta se poarta LOW?
|
fratilor pisica nu e maxim daca nu e maxim LOW:d:d:d: am vazut si pisica ta trec mereu pe langa ea prin berceni :D
|
Quote:
|
Re: E36 - ZBY-UL MEU :D
arata bine masina....si pe mine ma batea gandul la carbon pe capota si portbagaj, dar nu am vazut una (pisica) de aproape sa-mi fac o idee....:D
oricum carbonul de pe bandouri nu cred ca da bine, dar gusturile nu se discuta clar..;) in rest arata bine mai ales asa joasa cum zice toata lumea....am si eu de o saptamana TA reglabila si este ok...in afara de faptul ca inca mai agat pe ici pe colo cu ea... spor la treaba in continuare...;) |
parerea mea e ca la pisica da bn doar pe capota si bara fata daca ar fi in rest nui pune nicaeri ,da stiu ca pe bandouri nu da k dar astept sa colantez toata masina negru mat si dupa bandouri de m:Xms
|
Parerea mea e ca E36-le nu are forme de negru mat asta ar fi unu.
Doi, negrul mat din foliile de pe aici nu arata ca negrul mat pe care l-am vazut de exemplu pe un mercedes intr-o reprezentanta din Paris, oricum nici aia nu cred ca ar da bine. Trei, folia imitatie de carbon e o imitatie pana la urma. Daca nu ai bani de carbon, le lasi asa. Nu dati cu pietre, e doar parerea mea :!: |
Quote:
|
http://postimage.org/image/yk0g7jwgh/Ma bucur ca a ajuns pe maini bune...si ca arata la fel de bine ca atunci cand am adus-o in tara..
Sper sa devina o legenda, sa o stapanesti sanatos :lol::lol::lol: |
u esti marius cumva?>
|
Quote:
|
am inteles ... ms frumos
dabea am inceput sa o pun pe drumu cel bun mai am de munka:D |
Quote:
|
am vazut dar din pacate le voi indeparta si voi veni cu ceva de ///M:D oricum sunt super
|
arata bn ,so stapanesti sanatos si sa mai pui poze :-)
|
o intrebare, ai luat reglabila ta-technix de 20-80 sau 00-80 .... ?foarte bine i sta asa low ...
|
bmw-urile sint masini faine . no koment.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning