![]() |
FOOSE si se duseee....
4 Attachment(s)
Chip Foose
In Europa nu prea a auzit nimeni de el. In America insa, e deja o legenda Un proiect inca din 1990, inital era un design pentru Chrysler, iar din acest proiect s-a nascut in cele din urma Prowler-ul, si acela fiind in mare parte bazat pe schitele lui Foose. Masina are motorul central, un 426 Hemi custom (evident) si o cutie ZF. Alte detalii tehnice nu s-au comunicat... dar mai conteaza ? :) Enjoy |
Re: FOOSE si se duseee....
o masina asupra careia nu poti sa comentezi.....e...perfecta!? nu stiu...e cel putin uimitoare,superba...
orice cuvant nu cred ca are rost.... ce mai.....foose e un zeu.... |
Un adevarat talent Chip Foose
|
am vazut foarte multe creati "Chip Foose" ... si .... sunt pur si simplu geniale.....
|
Nu potzi sa spui ca e necunoscut in europa Foose...doar ca aici nu prea potzi sa faci ce potzi sa faci in US cu masinile..aici nu e dezvoltat bussinesul asta cu HOT RODDING-ul..uita-te la noi in tara de ex...apucate si construieste o masina custom.from scratch..in primul rand nu ai bani, nu ai materiale, si dupa ce termini de construit potzi sa o faci iar bucatzi fiidca nu ai voie sa circuli cu ea pe drum..nu o potzi omologa!
deci.. deocamdata ne uitam..visam..salivam..si cam atat!! :(( |
da cum schimba viteza, sau are 1 singura?
|
banuiesc ca e automatica :rolleyes2
|
Quote:
Are 3 pedale,deci e mecanica...insa nu se vede maneta schimbatorului...nici manete la volan...nimic...schimba cu comanda vocala? |
in dreapta dupa volan parca se vede ceva mic,poate e o clapeta cum sunt la ferrari......nushtu ce sa zic,caut detalii despre masina si daca gasesc ceva revin ca sincer mi-a atras atentia....
un lucru foarte frumos |
una din pedale poate fi frana de "mana",ca la Mercedes :D
|
ce jante are , sa chem iubita sa se macheze in ele .. crom vs. oglinda ! E misto ...
|
super misto masina , cred k a 3-a pedala e frana de mana dupa cum a zis si Rudolf , oricum e tare de tot , yo nu am gasit nici o informatzie despre ea , dak gasitzi ceva postatzi si voi !
|
uimitoare....:shock:
oricum..crek la motoru ala nu ai unde sa-i dai a2-a in bucuresti:D |
http://www.goodguys.info/2006/11/14/...-foose-design/
deocamdata atata....nu e mare lucru da sunt secretosi rau |
foose rulz..ador emisiunea de pe discovery cand e el: )
|
si rides e misto ....
|
Sa nu uitam de batranul Boyd coddington..care face treaba de ceva vreme si are la activ ceva marfa scoasa...i-mi place la nebunie Cadzilla a lui Gibbons de la ZZ Top.
|
e cunsocut si in europa ... un adevarat maiestru !
|
Splendida masina! si nu e singura care arata foarte bine din cele create de Chip Foose..
|
pai ce sa zic ... cand aud Chip Foose ... imi trec prin cap tot felul de lucruri ...
parerea mea este k este un zeu prntre designerii auto . Tot ce atinge transforma in aur . |
Quote:
|
Ei nu a auzit nimeni de Foose in europa, vorbesti prostii. In America, CHIP FOOSE face parte din cultura americana, cultura hotrod ma refer. E o piatra de hotar cu un important cuvant in industrie si de asta e asa BIG! Dar totusi si in Europa are foarte foarte mare popularitate. Totusi emisiunea Overhauling dp Discovery este emisiunea lui si este difuzata in toata reteaua (Discovery). Dupa care mai sunt alte emisiuni de profil care la fel sunt difuzate in toata europa...si nu numai TV.
Oricum, tot respectul pentru omu' asta. Este un adevarat pionier in industria aftermarket. Eu personal ii urmaresc toate emisiunile, tot ce prind cu el. Ai multe de invatat de la un astfel de om. Totusi consider ca sa limitat putin...poate sa fie muuuuuult mai sus! |
era un topic de 3 ani oricum...
|
Acum dupa parerea mea Foose e cel mai bun disigner!Daca aveti timp sa vedeti ECHIPA DE REVIZIE pe Discovery la ora 11 ,sa vedeti cat suflet pune in tot cea ce face!Toate respectele pt acest om!
|
Da' ce garda are, cred ca nu incape nici un nasture pe sub ea :))
Asta-i masina de tinut in vitrina, CLAR. Adica spuneti-mi si mie unde naiba ati putea merge cu ea... |
Un Hot Rod modern...genial..
|
Inca o data ''legenda'' Chip Foose arta lumii de ce este in stare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning