![]() |
Revelion 2005
Unde facetzi revelionu`? :D
|
se pare ca alaturi de 4 Speed Squad intr-o vilutza pe undeva prin Baneasa .. sa vedem ce-o iesii....... :D doamne ajuta
|
Re:
Quote:
P.S: marfa marfa de voi! Distractzie placuta 4SS ! |
Je nu va pot onora... ati anuntat prea tarziu... :?
Eu pe la munte cu multi nebuni... care mergeti pe la Predeal la Ski dati semne de viata, poate ne vedem la un vin fiert :D |
yo inca nu stiu !!
|
in poiana la snow si dupa aia pe la office
|
teoretic pe la o vilutza pe la sibiu....
practic sper la sibiu sau la Mircurea Ciuc (cu skarkey al meu-kadett 1,6D din 86 :lol: :P :roll: :? :wink: :P :D 8) ) ps: e cineva de langa miercurea ciuc, sa-mi aduca si mie inapoi masina prin aprilie-mai ? :roll: :wink: |
Care stie o vila la munte pentru revelion la un pret mai acceptabil sa spuna plsssssss ca eu caut de nebun ! si astia vor sa facem intr-un bar...iar eu nu vreau de nici o culoare ! :cry: :cry: :cry:
|
Pt. revelion e totul ocupat de vreo cateva saptamani la munte.
Eu cred ca o sa-l fac la o liniutza cu artificii si tot felu' ca doar ce gabor sta pe strada in noaptea de revelion. Glumeam, o sa ies pe la 2 imi agat o racheta de masina dau o tura fac un filmulet si gata, la caldurica. :P |
Re:
Quote:
|
eu prin delta :lol: :lol:
daca ingheata Dunarea, ma intorc prin Martie :lol: |
gata... eu il fac la sibiu...la o cabana...
|
La Marriot dupa care la Brasov intr- vila! :) :drunk:
|
numai bogatashi pe acilea... sper sa nu o iei si pe aia mica mah Vlade... :cry:
|
La Moeciu intr-o vila...aer curat, conditii bune, numai bine de rupt gurile la sticle si spart boxele... :lol:
|
La munte in sinaia sau predeal (nu mai stiu in ce statiune am luat vila) si dam o tura si pe la \"OFIS\" :lol: :lol:!!!KRE MERGE LA OFIS IN PREDEAL SA DEA UN PM, POATE FACEM O BAUTA SI UN YURESH!!!!
PEACE :peace: |
la vila unui prieten .......... suntem vreo 30 de makidoni :D ....... ma numar si eu printre ei ....... s'imi banatzi fciori :P ............ good wishes 4 all in da new year ;) :P
|
Eu il fac la cabana Plapumioara!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu il fac la un coleg acasa... ne-am adunat vreo 15 inshi cu fete... shi stam akolo de revelion...
|
eu am nevoie de o parcare goala, multa zapada, benzina si o sticla de ouzo. restul vine de la sine :twisted:
|
bai , parcare goala avem noi ;) , zapada... dumnezeu cu mila... sticla ti-o iei tu , la fel si benzina , restul chiar ca vine de la sine ;) , te asteptam pe aici :P
|
cred ca ajung luni pe la voi.... in trecere... stau vreo 2 ore.. promit sa las o urma de pneu pe magheru :)
|
Si Ice Racing isi petrece revelionul la munte la Bran.
|
Mama Polonia :lol: :wink:
Stiu ca vor fii cativa Insomniaci la Predal si Poiana Brasov. |
Acasa singur !!!!
|
so i`m not the only one....
|
ady vrb pe mess ce si cum
^MAtrix^ : nop , taicasu nu are taxi sry ca am raspuns greu ;) |
offtopic
stie cineva un forum mai important unde se discuta despre turism, munte, statiuni, chestii din astea ca intre 5 si 9 ian ma duc la munte si vreau sa ma interesez mai bine unde sa ma duc. |
Re:
Quote:
acolo trebuia sa-l fac si eu cu niste prieteni ...da deh daca n-ai cu cine ! :cry: :cry: :cry: cred ca pana la urma ori stau aksa cu prietena ori printr-un bar :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
|
eu m-am hotarat il fac in pat acasa de unul singur!!!
|
Yo cred ca o sa fac revelionu acasa in familie :lol:
Dar cine stie poate imi surade norocu si il fac cu prenteni mai vede :peace: |
Re:
Quote:
in I`m running --->>> catch me if you can ;) tu faci o mare greseala , la tuning , zici tunning... si la running zici runing... fa asa.. ia N-ul in plus de la tunNing.. si pune-l la runing... ;) si iese treaba P.S : Home Alone de rev. |
munte...predeal...
care e pe acolo sa dea un bep... sa o facem lata :twisted: :twisted: |
Pana acum nu m-am hotarat unde sa fac revelionu` ! Da` oricum cred ca il fac acasa in familie sau intr-un local undeva cu prietenii sa ne simtim bine !!
P.S. : Daq are cineva o idee mai buna ... prv me :wink: |
A aparut un chef in planurile de rev! :( Cu toate ca daca o lasa si pe ea acum eram la Predeal cu SpeedeR :cry: :cry: :cry: deh...bad fuckin` luck ! :cry: :cry:
|
La mine se arata un chef de zile mari cu vreo 40 chiar 50 de persoane .... sper sa fie marfa si sa ma distrez macar acum de Revelion!Oricum distractie placuta tuturor !
|
:)
Cati bogatasi pe forumul asta...bravo voua :))
Eu cred ca il fac la niste prieteni de familie...cu parintii lojic :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning