Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   noul cod rutier, un mare .....! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/28730-noul-cod-rutier.html)

ar 79 dix 08-12-06 07:42

Noul cod rutier.....in ARAD

am deschis topicul asta, sa vb despre noul cod rutier!
ce parere avtzi de el si cu cat credetzi ca o sa reduca accidentele acest nou cod? haidetzi sa discutam, ca eu nu mai rezist, toata ziua ma opresc gusterii astia.
Acuma ca le-au dat si chitantziere la ei si potzi platii amenda la ei , ce zicetzi,s-a dat drumu la spaga?

Bassu_SIV 09-12-06 00:22

Re: noul cod rutier, un mare .....!

o da....long live spaga militienilor:D

criss 09-12-06 07:48

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 652685)
am deschis topicul asta, sa vb despre noul cod rutier!
ce parere avtzi de el si cu cat credetzi ca o sa reduca accidentele acest nou cod? haidetzi sa discutam, ca eu nu mai rezist, toata ziua ma opresc gusterii astia.
Acuma ca le-au dat si chitantziere la ei si potzi platii amenda la ei , ce zicetzi,s-a dat drumu la spaga?

Mah Dixi ,parca esti magnet de politzai,cum faci de te opresc ca eu deabia ii vad.

Eu zic sa particularizam putin,sa vedem cum merge treaba in ARAD,cat sunt de exigenti agentii,cine se lauda cu ceva puncte etc.

am modificat si titlul

DolusD 09-12-06 10:45

e nasol cu noul cod , nu o sa fie accidente asa de mari pt k multzi o sa ramana repede fara carnet ! acuma spaga e neimpozabila :evil: :evil: :evil:

ar 79 dix 09-12-06 10:46

eu deja am 2 puncte. hai sa ma laud! pacat ca nu mai am procesu verbal sa ii fac poza! puncte primite la deva sa ii f..................................t!
- sa vedem in 6 luni catzi pietoni or sa fie?

morghen 09-12-06 14:49

bah eu circul cu 2 mashini, zilnic cel putzin cu una din ele....imi aprind farurile shi imi pun centura....trec zilnic prin zone cu filtre...nu merg mai mult de 50-60 prin orash....unii ma claxoneaza dar e banu lor :)...nu trec pe roshu...in general nu dau voie la pietoni sa treaca decat daca sunt deja in trecere...ca rezultat:

ultima "oprire" acum ~4 luni shi ultima amenda a fost ~acum 1 an pt centura..shi ca aveam doua nebune un costum de baie urcate sus pe trapa la porc :D

criss 09-12-06 15:09

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 654043)
bah eu circul cu 2 mashini, zilnic cel putzin cu una din ele....imi aprind farurile shi imi pun centura....trec zilnic prin zone cu filtre...nu merg mai mult de 50-60 prin orash....unii ma claxoneaza dar e banu lor :)...nu trec pe roshu...in general nu dau voie la pietoni sa treaca decat daca sunt deja in trecere...ca rezultat:

ultima "oprire" acum ~4 luni shi ultima amenda a fost ~acum 1 an pt centura..shi ca aveam doua nebune un costum de baie urcate sus pe trapa la porc :D

Deci Dixi tata,intra si tu in randul soferilor civilizati mah :lol:

BULLETTT 09-12-06 16:51

Si pe mine m-au oprit bocterii...cica tulburarea linistii publice....nu aveam mai mult de 5000 rpm...noroc ca nu am luat amenda:D

ar 79 dix 09-12-06 19:32

Quote:

Originally Posted by criss (Post 654074)
Deci Dixi tata,intra si tu in randul soferilor civilizati mah :lol:

pai am sa intru, dar mai greu ca pe mine ma manca sa ii dau in gura cand vad ca unu doarme in fatza mea.Am sa ma conformez si eu ca doar nu o sa le dau permisu la gusteri, mai ales ca eu din asta traesc?!Va fi vaisamar de mine daca imi iau astia permisu, concediu fortzat 30 de zile!
-cica de acum scriu astia in proces daca vrei sa faci contestatzie la radar si unde esti pe caseta, la ce pozitzie si pe ce caseta te gasesti filmat, ca sa nu caute ei mult, mama lor de bagabontzi!

ar 79 dix 09-12-06 19:34

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 654214)
Si pe mine m-au oprit bocterii...cica tulburarea linistii publice....nu aveam mai mult de 5000 rpm...noroc ca nu am luat amenda:D

cand te-au oprit, aseara?Pai daca te opreau cand ai trecut pe linga mine sigur itzi dadeau amenda, ca si pe mine mai speriat cu turatziile tale!:):)

morghen 09-12-06 20:05

daca doarme unu in fatza ta probabil sunt eu...dorm civilizat...la 30 dau a patra shi nu depashesc 2000 de ture :D consum minim...poluare minima...etc...

hehehehhe

BULLETTT 09-12-06 21:07

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 654422)
cand te-au oprit, aseara?Pai daca te opreau cand ai trecut pe linga mine sigur itzi dadeau amenda, ca si pe mine mai speriat cu turatziile tale!:):)

Te speriashi ha':D

theabsolutesound 10-12-06 01:26

mah Doamne multzam pe mine inca nu m-au oprit ...si daca la mine nu suna toba ...si nici nu ma duc incet ....sper sa nici nu ma opreasca ...chiar nu am nevoie de puncte de la ei ....;);)

morghen 10-12-06 01:56

te rishti shi cashtigi !

ce?

.......

ar 79 dix 10-12-06 10:49

sa dea domnu sa nici nu va opreasca si sa nici nu facetzi puncte.
incet incet, ma obisnuesc si eu cu pusu centuri si cu mersu incet, dar nu imi fac probleme ca nu o sa ma mai opreasca, ca sa ma intrebe ca jantele is mai mari decat scrie in talon.:)

Psycho 10-12-06 10:52

pai acum iti ia talonu pe loc ptr orice " tuning " jante .. folii si etc ..

WhiteRaven 10-12-06 15:43

Hmm.. nu stiu daca o sa inceapa sa isi schimbe atitudinea, dar eu nu am prea avut de furca cu ei... in afara de seara in care am exagerat cu tulburarea linistii publice :lol: , dar in rest nu port nr pe fata si nici nu se uita dupa mine... plus ca recent am trecut in goana pe langa masina politiei pe traseul Ar - Tm.
Ce sa zic.. black stealth cat :lol: ..dar vorba aia: ce-i prea mult nu-i sanatos. Cred ca o sa incep si eu ... prin a-mi pune numarul sus. :)

danutSZY 11-12-06 17:17

mai oameni buni......lamuriti-ma si pe mine......e obligatoru sa circuli cu farurile aprinse si in oras sau doar in afara orasului.....!!!!!......ca de la 1 dec vad ca toata lumea circula in oras cu faruri aprinse!!!!!

danutSZY 11-12-06 17:19

mai oameni buni......lamuriti-ma si pe mine......e obligatoru sa circuli cu farurile aprinse si in oras sau doar in afara orasului.....!!!!!......ca de la 1 dec vad ca toata lumea circula in oras cu faruri aprinse!!!!!..........a si era sa uit......un mare caca a facut falca ca iar a bagat parcare cu plata........bagamias potroacele in ea de parcare!!!!!

NEo007 11-12-06 17:42

Este obligatoriu cu faruri aprinse in afara orasului. In oras nu este obligatariu..doar noaptea :D cu parcarea ce sa faci, are Aradul datorii.

TEKIN 11-12-06 18:13

in oras nu esti obligat... da daca aprinzi farurile masina arata mai sexy...mai ales daca ai si xenon din ala belea de 7000
sincer deocamdata mie imi place noul cod rutier pana imi recuperez permisu si talonu..

ar 79 dix 11-12-06 19:33

Quote:

Originally Posted by TEKIN (Post 656866)
in oras nu esti obligat... da daca aprinzi farurile masina arata mai sexy...mai ales daca ai si xenon din ala belea de 7000
sincer deocamdata mie imi place noul cod rutier pana imi recuperez permisu si talonu..

pai la toba pe care o ai tu pe honda, nu te bucura ca itzi recuperezi permisu ca repede il dai inapoi, la punctele care le faci!

bag picioru, acuma seara iara mor oprit. ce dracu am magnet la astia sau li drag de mine:)?!sa mor de mai ma duc pe cocorilor vreodata ca acolo stau in fiecare seara, la pescuit, la pod.

WhiteRaven 11-12-06 21:43

Bhahahaha!! :lol: deci nu pot sa cred.. si eu cam tot pe cocorilor am traseu.. si nu patzesc nimic.. probabil esti ca un magnet pt ei .. irezistibil :lol:
partea cu farurile aprinse.. asta e traficul european.. adevarul e ca ori cu legea in spinare, ori nu, mie asa imi place sa circul, e mult mai vizibila masina. .. si cand mai vezi tarani care circula si noaptea in afara localitatii cu farurile stinse, macar sa mai aiba pozitiile puse. :rolleyes:

ar 79 dix 12-12-06 17:24

Quote:

Originally Posted by WhiteRaven (Post 657244)
Bhahahaha!! :lol: deci nu pot sa cred.. si eu cam tot pe cocorilor am traseu.. si nu patzesc nimic.. probabil esti ca un magnet pt ei .. irezistibil :lol:

sa mor eu. intreabal pe felix,el atrecut aseara inaintea mea cu cateva minute si nu lau oprit, iar can mam dus eu la el am trecut pe acolo si hop, iacatai! si bineintzeles ca mor oprit.:) nu zic ca au ei ceva cu mine, dar eu sant un mare ghinionist :)

WhiteRaven 12-12-06 21:49

:lol: ma refeream ca e incredibil ce patzesti . nu ca nu nu te cred pe bune. ... dar no.. chiar ai ghinion.

Dead666Ghost 12-12-06 22:22

dak tot ati fukut topicu asta .. incercati sa puneti si un link cu absolut toate legile modificate .. .. eu nu am gasit .. si am impresia k tre sa ma apuc d lectura noului cod ..
cineva de la tata de la servici a zis k sa modificat articolu cu privire la folosirea ekipamentelor d interceptare bruiere radar sau cum era in lege acolo scris.. si k acuma sunt interzise doar antiradarele nu si detectoarele .. is it true ? .. k p mine ma streseaza k ii bagat sub husa d la scaun si-mi mai ajunge sub fund uneori .. :(
Cat despre noul reglement .. eu oricum respectam si pana acuma legile .. .. in fatza politiei :D
Farurile aprinse oricum l aveam kiar dak era interzis dupa vekiu reglement.. si centura .. eu zic k e buna .. k cine stie .. fieru e fier pana la urma s indoaie se taie se lipeshte ..dar coloana mea .. gatu meu .. .. mai greu ..si dak doamne feri s intampla ceva la cum merg eu .. . . centura-i vitala .. p airbagu d la logan numi pun baza .. . .. In skimb mi s pare tare faza cu pietonii ..si sincer in Bucuresti s vede efectu ..sunt mult mai atenti si fug din calea masinilor mai cu sprint .. . nu d alta dar cred k nus singuru care nu mai sta cu picioru p frana cand traverseaza cate un macho strada cu okelarii d soare p timp d ceata de nu s grabea sa nusi striveask ouale ..

Dead666Ghost 12-12-06 22:28

aa.. apropo .. cat despre folii ..cautati si luativa dalea aprobate rar .. eu am 3m Panther si mia dat garantie p viatza .. atata timp cat nu l zgarii eu logic .. . si dak ar fi sa ma opreask .. . .nare c sami faca. In plus sunt mult mai bune calitativ.. s lipesc mai bine p geamuri .. nu aburesc asa cum o fac alea puse p la coltz d bloc cu prenadez.. si plus .. filtru UV care sincer isi merita banii.. mam urcat la un amic cu folii nashpa si am vazut diferenta .. eu pot sa ma uit si la soare prin ale mele ..

WhiteRaven 13-12-06 00:39

daca tot ai scris de foliile alea 3m panther... cum e vizibilitatea prin ele? pt ca eu am evitat sa-mi pun pt ca noaptea .. e bezna daca incerc sa merg cu spatele. si prefer sa raman fara ele asa. si imi trebuie cel mai negru inchis si intunecat negru posibil :D. Sti cum e si cu ochelarii de soare de calitate, asa ma gandesc ca e si cu folia. Am avut ochelari de soare negrii cu care puteam sa ma uit direct la soare pe cer senin fara sa ma incrunt, dar nici nu simteam ca ii port, era o foarte mica diferenta cand ii puneam. Deci nu imi impiedicau vizibilitatea. Din pacate i-am lasat pe masina pt ca tot trebuia sa ies sa ii curatz platinile pana am ajuns acasa sa o repar (dacia) :x :shakefist .. si s-au pierdut. Highway Police glasses :D

morghen 13-12-06 00:48

ce ?

eshti un mare dobitoc daca ai 18 ani shi recunoshti public faptul ca conduci sportiv shi nu respectzi regulile de circulatzie, ar trebui sa portzi semnul de incepator shi sa respectzi regulile de circulatzie(vezi ca pt incepatori sunt shi alte limite de viteza)....eshti incepator shi ai shanse mult mai mari sa omori pe cineva sa provoci un accident sau sa raneshti pe cineva....asha ca pisha-te pe centura shi coloana ta cand ai calcat un pieton sau ai provocat un accident grav soldat cu ranitzi grav sau mortzi.

pffffftttt.....reisare......lectura placuta.

WhiteRaven 13-12-06 00:53

n-ar fi rau astia tineri/incepatori sa invete din intamplarile altora.. mai ales ca sunt topicuri in care se relateaza situatii limita :rolleyes ... din care din fericire s-a scapat cu bine si s-au putut povesti.

Dead666Ghost 13-12-06 09:50

bine bine :) .. pot sa ma laud k am invartit primu volan al unei mashini in mers la 6 ani si d atunci .. incet incet .. la 10 ani condudeam masina .. la 16 ani ma plimbam prin alba iulia cu masina lu buniku si faceam drift cu ea p o pajiste in afara localitatii ;) deci practic experienta mea cumulata depasheshte anu ;) :p :)))) ..btw buniku = fost shofer de rally & primu si singuru care a trecut peste ornamentele/pereti/cum dzeului sor kema d p podu de pe valea jiului cu motoru p o singura roata ! .. whatever :) si oricum eu sunt constient de ce si cum si la anumite treceri d pieton kiar sunt claxonat k franez .. adik ma dau jmeker si dup aia franez !?!?!.. whatever..deshi o data ar fi trebuit sami super multzumeask ala din spate .. k dupa c am trecut eu ..ala era la nici un metru probabil in spatele meu si nush cum .. acolo e ceva normal : apar copii dintre mashini fara sa fie vazuti k e o skoala generala in apropiere .. si a putut sa franeze la timp .. k unii copii daia sunt si prosti.. dak vad o mashina k franeaza cand apar ei ..alearga k prostii pana p partea aialalta ..nushi dau seama k poate ala nu opreshte sau k poate veni mashina si d p celalt sens .. .. ; ; si oricum .. p mine pana acuma nu ma ferit nici draq .. in skimb eu am ferit o gramada d prosti CU EXPERIENTA ! .. .. conteaza asa mult catzi ani ai d permis sau catzi kilometri ? Eu in trei luni cu loganu am fukut 5000 plus mashina de la servici .. . . . dak e imi pun drumurile prin tzara p hartie si itzi spun catzi km am aproximativ . . .

ma rog .. cat despre folii .. .. .. vizibilitate in spate la logan ? :) ..si intradevar noaptea la parcari ai o vizibilitate mai proasta dar nu imposibila..de ex dak t apropii de un pom il vezi.. sau de mashina lu tata care nu era p locu ei si era sa o... (aripile de la symbol..alea de fibra s indoaie sau se sparg =)) =)) ? :))))) ) deci pot spune k dupa c t obishnuiesti sunt ok ..si cemi place k nu ma omoara aia din spate cu jeepanele si mai ales xenoanele .. cred k depinde de fiecare

Dead666Ghost 13-12-06 09:58

si pana la urma e legal detectoru ? tata e nebun s plimba cu el pe bord prin orash bazanduse p c ia spus colegu ala de servici... .. :-s

ar 79 dix 13-12-06 14:26

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 658826)
si pana la urma e legal detectoru ? tata e nebun s plimba cu el pe bord prin orash bazanduse p c ia spus colegu ala de servici... .. :-s

da man, e legal, dar numai detectoru nu si antiradarul.
si eu ma plimb cu el pe bord.:)........!

intel23 15-12-06 09:42

1 Attachment(s)
check this...

ar 79 dix 21-02-07 21:56

fratzilor, nu credeam sa zic asa o vorba din gura mea, dar sa ii dea sanatate dumnezeu lu nenea politzaiu, care nu mia luat carnetu in seara asta la mintia, pt depasire pe linia continua. DUMNEZEU sa il ajute in viatza! bine ca mam facut iara cu 2 puncte si 39 de ron amenda asta ii altceva, dar conteaza ca nu mia luat permisu!
nu credeam ca o sa apuc ziua cand o sa zic chestia asta, dar uite ca a venit,....... mai exista si agentzi calumea, care te intzeleg!:shock::flower::peace:
cred ca pana la urma nu o sa scap de suspendare!

canny 24-02-07 00:12

pa mine ma seaca numa un pruncut care cica ii politai , dupa cum arata numa ceo gatat liceul si are un ras ironic tampit ,
la un prieten io luat talonu pe loc pt toba sport(no mai apucat anost nici sa zica mac) dupa cateva zile si ceva euroi mai tarziu sio luat omu nostru talonu , prima oara cand lo vazut la tras iar pe dreapta tot acelasi pruncut si ia cerut actele, la care a spus vad ca tiai recuperat talonu, numa asta vroiam sa vad ,
si la un alt prieten o vrut sa ia carnetu ca cica no dat prioritate la pieton pe trecere, si ia aratat filmu cum dupa o masina parcata era un pieton care atunci pusese un picior pe zebra, io am umblat cateva luni fara nr in fata (femeile fac parcari noi ramanem fara fata la masina)si era sa ma ia si pe mine , lam vazut cum sa uitat la mine da nu ma putut opri (trafic pe horia) asa ca lam pus napoi nr si ma feresc de pruncutu ala ca de ...

BULLETTT 24-02-07 17:19

Am intrat si eu in randul oamenilor normali...dupa ce am circulat circa 1 an de zile fara verificarea tehnica am decis ca e timpul sa merg sa o rezolv si eu...Si am mers la reprezentanta VW.....acolo sunt 1 max 2 mecanici adevarati...restu stiu sa schimbe doar uleiu si antigelu,eventual filtru aer,ulei,polen..."domnu" care mi-a facut verificarea la masina cu capota deschisa la dric,a spus ca este motor de 1.8 benzina si nu a stiut unde este scrisa seria de caroserie....in fine..dupa cateva minute..ii arat unde este seria de caroserie.....facem toate actele...plec frumos spre casa,si nu dureaza 10 minute ca tipu ma suna pe mobil si ma intreaba daca masina are catalizator.

ar 79 dix 24-02-07 18:53

ce tare, asta sigur nu era mecanic, ci desfacator de suruburi!

Aelius 01-03-07 23:20

Pai asa is toti de acolo.Jumate din ei is veniti de la mercedes si acolo mi-am mancat io nervii cu ei.cand am trecut la audi iar am dat de ei si in semn de apreciere, cand miau schimbat placutele de frana au uitat sa mai stranga prezoanele la rotile din spate.Am plecat la bucuresti si cand am trecut de deva am observat ca masina vibra din toate incheieturile asa ca m-am oprit.cand m-am uitat la rotile de spate,prezoanele se mai tineau in 2 filete,practic erau aproape cazute.nu cred ca mai rezistau 1km.Asa ca aveti grija cu baietii astia si de fapt cu toate service-urile de reprezentanta.Io m-am plimbat prin trei si de fiecare data cand duceam masina cu o problema,o luam cu alta............

canny 12-03-07 18:44

1 Attachment(s)
79 DIX sa nu te superi pe mine ca eu sunt chiar la capatu celalalt, ca si cand eram fara numar in fata nu mia dat nici macar amenda, iar cand am avut toba sparta, mia zis da talonu dupa care, ai prea mult de umblat dupa el, numa sati faci toba :)
Cei care ati vazuto deja , ce sa spun amuzativa din nou

All times are GMT +2. The time now is 03:02.

- Copyright 2026 4Tuning