![]() |
Machete in lucru - C4L4U
4 Attachment(s)
Am primit cadou acum 2 ani o macheta la scara 1:24 a unui VW Touareg de la Burago...M-am tot uitat la machetutele voastre si am zis sa incerc si eu sa o tunez,sunt incepator asa k sfaturi sau idei sunt bine venite...
|
re: Machete in lucru - C4L4U
pentru inceput am vazut la un baiat un sistem de a copia usile de la slr mclaren...butterfly dak nu ma insel k se numesc...numia k masina tipului era din plastic deci portierele erau usoare...la mine acest sistem nu a mers...deoarece usile mele sunt fff grele si nu raman suspendate...cu usile vroiam sa incep sa le modific...ceva idei?
|
Re: Machete in lucru - C4L4U
Bun venit.
Posteaza cateva poze cu balamalele si poate are cineva vreo idee pentru sistemul respectiv. PS: Pe viitor te rog sa fii mai atent la felul cum scrii (evita stilul messenger in special). |
Nu stiu cu ce deranjeaza felul cum vorbesc...atata timp cat vorbesc civilizat nu vad unde este problema ca scriu cu "k-uri" si etc eu am cerut idei la ceea ce fac si problemele intampinate nu corecturi gramaticale sau mai stiu eu ce...in fine pentru tine prietene o sa incerc sa numai folosesc "stilul messenger" si o sa incerc sa scriu tot cuvantul...
|
"Prietene" cand te-ai inscris pe forum ai fost de acord cu un regulament...uite un mic extras:
Quote:
Incearca sa respecti regulamentul sus-mentionat si totul va fi ok. |
dragul meu prieten ai ceva de scris legat de problema mea cu usile daca nu lasa-ma ca poate mai vrea sa scrie si altcineva si nu are loc de tine...ms frumos pt avertizare...
|
2 Attachment(s)
Am facut poze cu acel sistem pe care il incercase baiatu ala si o sa las si un link sa vedeti despre ce este vorba numai ca la mine usile sunt grele si nu raman suspendate...https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...cotabitza.html ...aici este sistemul acela si o sa pun poze si cu ce am incercat eu...
|
3 Attachment(s)
prima modificare majora...ce spuneti?
|
Nu va ingramaditi....
Oare chiar nu vezi ca esti singurul care scrie aici??? |
Ai grija cum scrii ca iti iei concediu.:mad:
Daca vezi bine ca esti incepator si habar nu ai...de ce nu poti incerca ceva simplu ? mai ales pe un jeep pe care nu dau bine usile stil lambo si body kit-urile astea extreme.Incearca si fa ceva simplu si cu gust. Atat am avut sa-ti spun.A fost ultimul meu post aici.Adios. |
Nicio problema, nu va mai scrie nici el pe aici o perioada, are vacanta sa mediteze la sistemul ala LSD.
|
7 zile de carcera? :lol:
ma rog poate vede cand vine .. pe un touareg nu merge body kit .. eu zic sa faci ceva tuning prin interior ;) si suspensia mai joasa cam atat ar merge oricum fiecare cu gusturile lui oricum bafta la proiect cand revi :D |
Quote:
|
le stiu ... sung gen bling bling am vazt si hummer asa dar ma refer ca astea sunt mai mult prin america din cate stiu eu ... oricum am spus o parere poate sa il faca cum vrea
am si spus fiecare cugusturile lui :D |
salutare prietenas pot sa stiu si eu de ce mi-ai dat suspend?pe ce motiv?mi-ai zis sa numai folososesc prescurtari in mesajul imediat urmator am vorbit corect...imi zici si mie motivu? te-am injurat mi-am bagat mi-am scos pe aici?sau poate ca faci si tu ca mai orice roman esti moderator aici si suferi de functie?
|
Quote:
|
stai linistit nu te mai panica ca o sa sterg topicul si nu o sa mai postez nimic...apropo prietenas adevarul doare nu?
|
Explicatiile pe care le soliciti (cu toate ca odata cu infractiunile ai primit si motivarea lor...): limba romana e complexa si pe langa alfabet se mai folosesc si semne de punctuatie (de care tu faci abstractie in mod aproape ostentativ as putea spune). Pe langa faptul ca ignori regulile de scriere ignori si niste reguli de bun simt, cand intri in casa cuiva te conformezi regulilor respectivului; asa si pe un forum. Ai acceptat un set de reguli la inscriere, daca vrei sa fii tratat cu respect si sa primesti raspunsuri la intrebari de la colegii tai de forum trebuie sa le oferi respectul pe care il soliciti la randul tau. Coreland atitudinea ta sfidatoare la adresa tuturor (si mai ales la adresa staff-ului 4Tuning) cu modul in care scrii rezulta sanctiuni. Minus si cu minus nu dau plus decat in matematica, aici e altceva.
Topicul ramane deschis pe moment, demonstreaza-ne (in sensul pozitiv) ca esti capabil de mai mult decat ai facut-o pana acum si ca poti deveni un membru valoros al acestei comunitati; continua pe calea pe care pasesti acum si voi inchide topicul si vei primi noi sanctiuni. Alegerea iti apartine. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning