Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Proiect FORD GRANADA (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/28710-proiect-ford-granada.html)

alex MG ZR 160 07-12-06 18:46

Proiect FORD GRANADA

8 Attachment(s)
Se da o Grenada. Se cer proiecte VT realizabile. Se vizeaza un aspect clasic/clean/muscle.

fata : faruri rotunde , proiectoare la fel.

culoare negru.

proiectul castigatoru va fi primiat "simbolic"

Bafta la peintshop!

Ace Axel 07-12-06 19:50

Re: Proiect FORD GRANADA

ai si o poza cu farurile kre le vrei!?

NightDevil 07-12-06 22:52

daca pui niste poze mai mari si mai clare poate te ajuta cineva...

alex MG ZR 160 08-12-06 01:19

las la discretia celor care vor face niste schite modelel de faruri . eu am cerut doar rotunde.

legat de claritatea pozelor alte nu am.
astept provincia :)

alex MG ZR 160 08-12-06 02:50

o rugaminte : orice reper folosit la schite ar fi bine sa aiba un echivalent in lumea reala a masinilor . exemplu : far rotund = golf 1 sau proiector de megane.
niste repere reale ca vreau sa construiesc masina.

nytrous_oxide05 08-12-06 11:11

1 Attachment(s)
eu sunt constient...ca nu sunt nici eu vreun talent... dar am facut pana acum masini frumushele...adik iesite bine..nu ma laud...:P ..dar pe poze neclare, o masina incompleta din punct de vedere al caroseriei...si care are 10 culori p ea..:))...e greu de lucrat...in primul rand pt ca reflectiile nu ies bine masina avand mai multe culori p ea...iar in al doilea...nimeni nu cred ca poate sa faca bara fatza kre nu exista..sa o faca sa para reala...cu scuzele de rigoare pt ca nu a iesit prea bine...uite ce a iesit :arrow: :arrow: :arrow:

nytrous_oxide05 08-12-06 11:12

p.s. Voi incerca sa fac si pe a 2-a masina...aia macar e o sg culoare si are toata caroseria..cred ca poate iesi ceva mai bun din ea :P

Opportunity 09-12-06 14:55

1 Attachment(s)
cine zicea ca nu poti sa faci bara fata se inseala...my work in progress :

vicheg2 09-12-06 16:32

1 Attachment(s)
imi cer scuze pt calitate...am folosit corel in loc de photoshop si nu cunosc corel

mba 09-12-06 16:45

alex accepti si desene d mana???

alex MG ZR 160 09-12-06 16:57

da orice varianta care poate duce la un proiect.

mba 09-12-06 17:04

am niste ideei ...da sami gasesc niste timp...

Ace Axel 09-12-06 20:27

cat de urgenta e lucrarea?!

alex MG ZR 160 10-12-06 04:21

destul de urgenta. maxim ca ideia generala a masinii sa iasa intr-o saptamana . detalii dupa

TopArt 22-12-06 22:58

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 652037)
proiectul castigatoru va fi primiat "simbolic"

pacat. mare pacat. nu e corect pentru cei care se zbat sa-ti dea tie o idee gratis. mare pacat. indiferent cat de mult si de pompos le explici tu ca poate proiectul lor va fi realizat real, tot nu e o scuza pentru NEinvestirea in idei, design, forma, etc.

4tuning poarta vina pentru asta, nu tu, stai linistit. a obisnuit "comunitatea" modificatorilor da' masini cu pusti care nu au valoarea banilor, valoarea ideilor lor - si care sunt gata sa vireze idei bune pe zero lei, doar-doar vor fi vazuti mai bine in asa numita comunitate de tuneri virtuali.

fa un pustiu de bine si scoate din buzunar macar 100 de euro. in primul rand motivezi pentru idei mai bune iar in al doilea rand intelegi cat de mult conteaza o idee si o exprimare a ideeii. poti tu avea multe idei, dar nu stii sa le dai forma. da-le copiilor astora o sansa, nu-i mai vraji cu "simbolice" si alte alea. parerea mea.

sarbatori fericite ! nu cred ca nu te poti lipsi de minim 100 euro pentru proiectul pe care-l ceri...

NightDevil 22-12-06 23:23

Ai mare dreptate TopArt..dar pt un Roman obisnuit care vrea sa-si aranjeze masina Virtual suma de 100 e este cam mare ..

alex MG ZR 160 23-12-06 11:56

@TopArt
deci in primul rand nu stii cu cat am vrut sa dau premiu pt acest proiect.Oricum mai mult decat ar fi premiat alti ( si nu cat ai fi cerut tu).
am vazut cati "tuneri virtuali" s-au inghesuit la acest proiect, iar daca ce ai vazut ce sa postat si crezi ca merita vreun ban sa-mi spui.
nu stiu cine e vinovat pentru asta ,dar daca ei nu cer nimik nu e vina mea si a lu' 4 tuning.fiecare cere pretul pe care il considera.
Ai mare dreptate TopArt..dar pt un Roman obisnuit care vrea sa-si aranjeze masina Virtual suma de 100 e este cam mare ..

@NightDevil
te rog sa vorbesti in numele tau.nu ma acuza ca nu ma cunosti.cand o sa ajungi macar sa bagi bani in masini cat am bagat eu atunci sa vb cu mine.

Cristi T 23-12-06 12:11

un motiv pt care nu se inghesuie lumea este probabil calitatea pozelor , cel putin eu am incercat dar ma chinui aiurea ca nu iese nimic cu pozele astea , iar daca ar fi si un premiu fie o tura cu mashina fie 100mii mashina ar avea miza si ar insemna altceva si cred ca s-ar baga mai multi :)

Ace Axel 23-12-06 12:47

eu mas baga...si eu nam nevoie de poze de calitate... dar momentan sunt mai multe concursuri in desfasurare ... mai ai rabdare :)

frost_dani 23-12-06 20:03

mai uite ca yo ma bag ca sa te ajut......nush cum e cu chetia asta cu banii pt ca niciodata nu am primit nimic pt ceea ce am facut(poateo bere de la toavarasi).....:) in fine....eu sper sa pot sa fac ceva din pozele care leai pus...din cate vad esti dispus sa realizezi ceea ce vei vedea asa ca...am sa imi incerc shi eu mana..:) bft

alex MG ZR 160 23-12-06 20:42

momentan este pus pe pauza din anumite motive.
nu lucrati va rog frumos ca sa nu iasa discutii. daca se repune in miscare treaba o sa fiti anuntati toti, pana atunci sarbatorii fericite.

TopArt 24-12-06 13:46

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 672237)
nu stiu cine e vinovat pentru asta ,dar daca ei nu cer nimik nu e vina mea si a lu' 4 tuning.fiecare cere pretul pe care il considera.
Ai mare dreptate TopArt..dar pt un Roman obisnuit care vrea sa-si aranjeze masina Virtual suma de 100 e este cam mare .

nu e vina ta, nici a celor care nu stiu sa ceara. e vina unui sistem romanesc de cacat, o comunitate care se dezvolta "din auzite". e vina unei proaste intelegeri a unui joc pe calculator, need for speed, e vina unei proaste intelegeri a unei emisiuni pimp my ride. e vina unei proaste si idioate intelegeri a ceea ce e afara. studiile sunt pe ultimul loc si improvizatiile sunt pe primul loc.

masina aranjata virtual (inca) in romania, e aproape egala cu zero din punct de vedere stilistic. cei care "modifica" virtual masini le modifica editand poze. nu pleaca (de cele mai multe ori) de la o idee, ci de la un set de jante care sunt pozate din acelasi unghi cu al pozei in cauza, un spoiler care poate fi ajustat sa para de-acolo, desi pui practic un spoiler al unui automobil pe altul...

cu greu incep sa se miste lucrurile. eu pun un umar greu (imi iau 100.000 de injuraturi pentru asta de la copiii astia) si explic faptul ca modificarea unei masini inseamna idei, creion, foaie si BRUSH, nu copiere si ajustare a unor elemente de pe alte masini.

si uite asa e un cerc vicios. ei nu inteleg inca pe deplin modificarea si termenul de virtual, voi, care le cereti, nu dati pic de interes material pentru asta si e normal ca ei sa nu depuna pic de efort, comunitatea creste si greselile se repeta la infinit, pierzandu-se esenta.

iar daca tu nu esti dispus nici macar 100 de euro sa dai pe o idee, un concept, o linie, atunci, dragul meu, cauta matale kituri existente. da-o 'reacu de customizare si modificare. cauta un kit, importa-l si joaca-te asa. e pacat sa ceri si sa nu dai nimic in schimb.

nu ma iau DIRECT de tine, ci de toti ca tine. moca. nu se poate moca. vrei moca, ai o calitate indoielnica si o idee mediocra. dai un ban da' stai in fatza !!!!!!!!!

un roman care vrea sa-si aranjeze masina virtual ar trebui sa scoata din buzunarul lui MACAR un salariu MINIM pe economia din ROMANIA. MACAR 100-150 EURO.

dar, vorba lu' badea, traim in romania si asta ne ocupa tot... timpul alocat tuning-ului... :rolleyes2

sarbatori fericite si mentalitate buna !

alex MG ZR 160 24-12-06 14:55

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 673390)

iar daca tu nu esti dispus nici macar 100 de euro sa dai pe o idee, un concept, o linie, atunci, dragul meu, cauta matale kituri existente. da-o 'reacu de customizare si modificare. cauta un kit, importa-l si joaca-te asa. e pacat sa ceri si sa nu dai nimic in schimb.

nu ma iau DIRECT de tine, ci de toti ca tine. moca. nu se poate moca. vrei moca, ai o calitate indoielnica si o idee mediocra. dai un ban da' stai in fatza !!!!!!!!!

cica nu te iei de mine , dar faci afirmati directe spre mine. ti-am spus si iti voi mai spune nu stii cat am vrut sa ofer,deci legat de asta nu mai arunca tu sume de bani.daca nu-ti convine cum se desfasoara lucrurile la noi in tara legat de acest subiect "virtual tuning" de ce nu incerci sa faci ceva, ca ai o experientza si "intr-un fel" o posibilitate.
daca vroiam sa caut kituri existente cautam si importam fara sa cer o parere, cum am mai facut, dar nu asta am vrut sa obtin.

Incerc sa nu fac o polemica din treaba asta si nu are sens sa mai postam off-topic exista si PM.

pana una alta PROIECTUL este SUSPENDAT

TopArt 24-12-06 23:58

nu ma iau de tine in special ci prefer sa se simta atinsi cei cu mentalitatea ta.

daca tot te ofuschezi ca nu stiu eu cat ofereai tu (cat ai fi fost dispus sa oferi) te rog sa-ti faci oferta publica, asa cum ti-ai facut si cererea in legatura cu proiectul tau suspendat.

apropo de ce nu fac eu ceva. ei, surprize-surprize, chiar fac ceva. daca o sa iei ultimul numar cox, o sa vezi si o reclama topart, mare, sincera si corecta. :twisted:

polemica nu facem. in schimb vreau sa stie toti cei care citesc titlul topicului initiat de tine cam cum ar trebui sa stea treburile. deci aici vorbim de dizertatii, informatii, opinii, exemple si concluzii. pana la polemica mai e ceva drum de parcurs, nu intentionez sa ajung pana acolo. hai sa folosim cuvintele pe care le cunoastem, in contextul discutiilor.

drept urmare, nu cred ca ce am scris pana acum va fi considerat off-topic, in special de cei care urmaresc acest sub-forum. sunt niste informatii de bun simt, atata tot.

sarbatori fericite inca o data.

alex MG ZR 160 25-12-06 05:21

premiul oferit era de 50 euro + o pereche de boxe focal. am cerut ajutorul si lu gratian sa fac un topic la sectiunea concursuri. Cum am mai spus Momentan proiectul se suspenda .

M-am referit de ce nu faci tu ceva legat sa schimbi mentalitatea si alte lucruri in acest sens. Profesional stiu ca ai facut ceva si ca ai obtinut si recunoastere internationala si te am felicitat pt asta personal (acu un an in urma).
Din cauza ca nu stapanesc foarte bine Photoshop am cerut ajutor pt acest proiect , mai ales ca am in cap totate detalile.

oricum sarbatori fericite tuturor.

TopArt 25-12-06 12:27

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 674050)
M-am referit de ce nu faci tu ceva legat sa schimbi mentalitatea si alte lucruri in acest sens. Profesional stiu ca ai facut ceva si ca ai obtinut si recunoastere internationala si te am felicitat pt asta personal (acu un an in urma).

pana si simplul fapt ca ma zbat pe forumul asta, in loc sa-l parasesc, asa cum au facut multi oameni care ar fi avut un cuvant greu si demn de spus in directiile comunitatii de tuning din romania, e un mic semn ca vreau sa schimb o mentalitate gandita prost din fasha, doar pentru a mentine un numar mare de vizitatori si...-atat !

mai am mult pana sa ajung unde vreau sa ajung. dar, cu toate astea, cred si sper ca pot schimba o mentalitate gresita. styling-ul isi trage radacinile DIRECT din design auto, NU din trucarea de imagini. styling-ul optic e hotarator in orice proiect de modificari auto, street based in principiu. Styling-ul trebuie facut de oameni priceputi, de oameni cu talent, de oameni pasionati, de oameni care au habar de foaie, creion, perspectiva, volum, tendinte, precursori in domeniul auto, imagine de marca, etc.

Quote:

Din cauza ca nu stapanesc foarte bine Photoshop am cerut ajutor pt acest proiect , mai ales ca am in cap totate detalile.

sfatul meu sincer: pune mana pe cineva care stie sa dea cu creionul pe foaie, da-i o suma motivanta si trateaza toate ideile, aspectele si liniile, curbele si volumele principale. PHOTOSHOP NU ESTE EGAL cu STYLING, decat daca e vorba de BRUSH. hai sa spunem lucrurilor pe nume, ca tot ne dam integrati in UE, de la inceputul anului 2007 ;)

Quote:

oricum sarbatori fericite tuturor.

same here. poate ne vom mai intalni, sa mai discutam si sa mai punem tara la cale ;)

frost_dani 25-12-06 18:25

1 Attachment(s)
printre toate "discutiile" voastre sper ca nu va suparati daca pun shi eu ce am reusit sa fac din mashina:D..chiar daca e suspendat proiectul...:-P
app era f greu sa o fac neagra:D

alex MG ZR 160 26-12-06 01:54

@ frost_dani cu toate ca proiectul e suspendat momentan ai pus o ideie si imi plac anumite lucruri din cea ce ai facut ...
nu trebuie sa fie sticla finisarea ci sa se vada linile contururi si alte lucruri din astea.

frost_dani 26-12-06 15:00

cu placere man..:)shi inca mai am ceva indei care nu au avut timp ac sa fie exprimate....;)...o sa mai urmeze inca una mai mult ca sigur...:)

frost_dani 26-12-06 16:48

1 Attachment(s)
un mic upgrade:D la capota

alex MG ZR 160 27-12-06 00:13

putin cam mult NFS.
te rog eu nu-ti pierde timpul cu proiectul asta, ca nu vreau sa sa zica ca muncesti gratis

frost_dani 27-12-06 12:16

man nu e nici o problema pt mine;)

All times are GMT +2. The time now is 03:00.

- Copyright 2026 4Tuning