![]() |
E30 - 325i Cabrio-din ciclul ursi renovati
10 Attachment(s)
salut.am bvazut sectiunea asta si mi s-a parut ft tare ca au inceput sa se renoveze din ce in ce mai multi ursuleti.drept care,mam gandit sa postez si eu aici niste poze cu e30ul meu,care in ultimul an a suferit multe transformari estetice(liftinguri cum ar spune doctorul:)) ),mai exact a fost indreptat si aliniat totul pe masina,revopsire,reconditionare scaune,reconditionare jante(am pastrat niste jante de alu din anii 80-mi sau parut f potrivite pt masina) si am mai adaugat un set de praguri si o buza fata de la rieger...nu exagerate,in bunul stil clasic al masinii..nu am intentionat sa stric linia masinii,deoarece mi se pare o idiotenie sa te caci pe ce a facut designerul,sa incepi sa pui spoilere de m3 e46 pe patratenia de urs..si alte faze de genul.la motor nu am facut mare lucru,am schimbat doar chitul de distributie(are 195000 pe bune zic eu...judecand dupa cum merge motorul..amortizoare arcuri noi originale,o multime de chedere noi,si o sonorizare decenta.toata operatiunea de infrumusetare a durat ceva vreme dar a meritat asteptarea pt rezultat...o masina care ziici ca tocmai a iesit dn showroom in 88 8) o sa pun niste poze la modul before &after..Ps:daca o vedeti pe strada ,nu mai are nr astea,deoarece dupa renovare am avut timp sa o si inscriu pe numele meu(eu o am cam de un an) acum avand CAB ca initiale..daca apar suspiciuni cum se obijnuieste,o sa scanez talonul si buletinu si le voi posta aici.
|
Re: E30 325i Cabrio-din ciclul ursi renovati
super e30-u l-am vazut de vreo doua ori, odata pe la colentina si odata pe la pantelimon..
Cred ca l-am vazut chiar cand nu erau puse toate ''chestile'' pe el deoarece ii lipsea ''buza'' aia care vine in spatele prelatei...... Masian este super exact cum trebuie ... |
bravo bravo bravo da aste e o reconditionare.imi place e f frumos so respect pt timpul si banii investiti.apropo ce motor ai pe ea?
|
ce se popate mai frumos....2.5:)..,ma rog ar mai fi si s14 8) da cine se pricepe stie cat de rar e m3 cabrio si cat de scump
|
belea.nimik de zis si f frumos.pune si u ceva poze cu interiorul si cu motorul
|
2 Attachment(s)
cu motorul nu am facut nici o poza....nu stiu de ce...o sa fac si pun..oricum e totul ca la mama lui acasa...nici filtru nici nimic...si nu vreau sai fac nimic...suna beton oricum asa:)cu evacuarea lui de serie care este noua..
|
super tare ursuletzu si destul de rar... eu nu am vazut un ursuletz cabrio in viata mea :| ... interioru e intact ...
|
bravo ma, ti-am dat eu voie sa pui poze cu masina mea? :lol: :lol: (troaca alba)
DyZ, sa vezi in realitate interiorul :rolleyes2 |
Bravo! Felicitări celor care au curajul (a se citi banii) necesari operaţiunilor de genul ăsta. ;)
Un mic mic sfat: luaţi pe cineva care se pricepe să facă poze, e păcat, nu se pune in valoare maşina cu pozele de mai sus. |
da ai dreptate poze mai frumoase ar trebui ca e pacat la cat e de frumoas masina
|
Quote:
|
poze nam facut decat cu telefonul din pacate nu am prins zi sa fie si cald si liber in oras si masina spalata si sa am si un aparat bun sa fac asta.de bani au intrat ceva daia jantele le-am pastrat si doar leam revopsit..in ceea ce priveste dimensiunea lor,daca pe viitor voi mai pune deoparte la bugetul pt masina,o sa pun mana(dracu stie cum) pe niste bbs rs modelul vechi daca il stiti...alte jante nu ma gandesc sa ii pun...si doar pe 15'
|
1 Attachment(s)
uite modelul de jante(cred ca sunt pe 16" in poza asta):shock:
|
sa stii ca sunt cele mai tari jante care vin bine pe urs in special pe urs dau bine astea cu bordura sau care vin la fata la fata si un chit m teckhnik 2 tear prinde bine
pe cine nar prinde...... |
am cautat mtech 2 ...dala vroiam...a fost unu de vanzare original in bucuresti acum 2 saptr...vroia 600 de euro pe el...second..la dat cu 4 si ceva parca....eu am apelat la riegerul asta...fusta spate o aveam de cand am luat masina...asa am reusit sa ma descurc pana la urma:)si am iesit cu 250 de euro kitul nou...cat despre jante...eu m-am fixat rau pe ele...sunt din pacate extrem de scumpe si nu se mai fabrica numai second se gasesc...la ceva de genul 800 de euro in stare buna
|
si numai in afara(asta nu ar fi cea mai mare buba..cci pretul)
|
pai io zi ca cel mai bine daca e sa te gandesti daca vrei sa iei un m tehink si jante ceva mai tari sa iei o masina cu totul din germania pls ca iti raman multe de luat de pe ea
|
la mtech nu stiu daca imi mai sta mintea acuma....la o masina macar cu un hardtop pe ea insa cam da,asta inainte de jante:))soft topul l-am rezolvat din fericire pt mine...intro sapt nu ma mai ploua si sper sa tina vremea cu mine cum a tot tinu pana acuma
8) |
[QUOTE=ursuletz_cabrio;651978]la mtech nu stiu daca imi mai sta mintea acuma....la o masina macar cu un hardtop pe ea insa cam da,asta inainte de jante:))soft topul l-am rezolvat din fericire pt mine...intro sapt nu ma mai ploua si sper sa tina vremea cu mine cum a tot tinu pana acuma
8)[/QU cam greu gasesti frate hartop poate sa faci cum a zis naka sa iei una din germania cu hartop dar...si acolo e destul de scumpa |
daca te uiti pe ebay.de licitatiile se termina [pe undeva intre 300 si 400 de euro...problema e ca nu vrea nimeni sa il trimita aici pt ca nu garanteaza ca ajunge intreg..sa nu mai vb de costul transportului...mai bine fac un trip pana acolo
|
"daca te uiti pe ebay.de licitatiile se termina [pe undeva intre 300 si 400 de euro..." la hardtop ma refer nu la o masina cu asa ceva
|
Quote:
|
pai e bine 300 unu nu?
dar mai bine te duci acolo daca ai de gand sa cumperi mai multe.io stiu nu stiu cum sta treaba pe ebay |
pai ebay e un fel de **********...licitatii
de bnai e super bine unu nou e vreo 2000 si ceva numa sa treaca iarna asta ca nu as merge cu tractiune spate pe zapezi la drum lung |
ai un id de mess?
lasamil si mie pe privat te rog |
man tractiunea ca tractiunea ....da nu iti ninge in ea ??sa numai vb de frigul de afara...:!: :rolleyes2 :!:
|
=))))))))))))) Duamneeeeeeeee mare ti-e Imparatia ! Cum sa ninga in ea ?!De capu si de zilele noastre ... de unde veniti , din porumb ?!Au gasit copiii 4tuning-u ... moderatorilor , aveti grija ca se alege prafu , e invazie ... din 10 post-uri , 8 sunt cu aberatii !!!
|
ziceam la caterinca da taranu roman tot tre sa comenteze el... si mane nu vb inainte sa ma cunosti u cand erai de varsta mea pupai mata in cur in fata blocului cu "tovarasi" si nu bagai bani din buzunaru tau nu a lu taticu in masina ta nu a lu taticu ... la varsta mea va certati intre voi care are pegasul mai tare ...daca nu crezi da-mi un pm sa iti dau id meu si iti fac poze si la acte, te asptept cu nerabdare ....scuze de off topic
|
momentan ar ploua in ea ca are soft top-ul facut franjuri.am comandat deja unul nou(de la o firma aftermarket- www.eurotop.de )iar despre frig,cand t sui in ea de diminata este intradevar mai frig ca intr-o masina cu acoperis fix,dar in 5 minute vomiti de cald ce se face,pana atunci isi fac treaba scaunele incalzite..asa ca cred ca merita putin frig si un acoperis prin care nu ploua pt senzatia pe care o ai cand mergi fara acoperis(cand e cald bineinteles)
|
Nu refacuse George soft topul ala???
|
prea tare masina ta.....sa o stapanesti santos si sa ai mare grija de ea k merita............
|
il refacuse dar dintru material care nu a rezistat decat vreun an juma
|
azi am primit soft topul
stie cineva pe cineva care se pricepe sau a mai montat copertina pe cadru ? :) |
Frumoasa masina
|
E super misto masina
Spor la tuning Ursulet cabrio :O ff.rar creka e al 4-5 pe care l`am vazut |
Misto masinutza :) o vad mai mereu paralel cu antena1:D SI spor la tuning
|
cind pui genti pe ea? ca merita un bbs rs ;)
|
daca mi faci rpost de bbs rs dami un privat t rog frumos sau alpina alea de 16" la altceva nu ma gandeesc.vb f serios de jante
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai ales ca in ultimul timp 4x100 se vinde chiar mai scump decit 5x120 !! Attachment 206239 :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning