![]() |
Matiz - CT 06 ZGK
2 Attachment(s)
Salut la toata lumea, Am intrat in posesia unui matiz dupa ce m-am despartit cu greu de prima mea masina in care am pus mult suflet si in care am investit multi bani, am intrat in posesia lui in luna mai a acestui an dupa ce era abandonat de taicamiu de 5 luni. masina mentionez ca a facut Taxi de la 10 km pana la 258 mii de km cand am luat-o eu si ne fiind intretinuta deloc doar scotand bani.
Maticul este din 10 2004 varianta E sun-roff chelbos. In acest timp nu am reusit sa il schimb dar cred eu ca am reusit sa ii dau cat de cat o fata sa am grija de el si sa il readuc cat de cat la viata. inbunatatirii aduse: la 258 mii km i-am refacut motorul ne fiind niciodata umblat in el, instalatie xenon fete usi se geamuri electrice fata stalpi la centuri imbracati eleron spate ( nefinisat cum trebie de cei de la sevice) leduri bord schimbate alb rosu senzori parcare planuri pe viitor sint o gramada vopsire totala poate la anu galben perlat jante 14 suspensie sport si mici chitibusuri Cam asa arata dupa ce i-am dat sahurile de taxi jos si putin polisat |
re: Matiz - CT 06 ZGK
inchidere centralizata+ alarma maat, cheie briceag cu comenzile pe ea
|
12 Attachment(s)
Quote:
poze astept pareri de bine de rau..... |
Frumos Matizaurul tau. Imi place ce faci, fete usi, finitii, triple rosii, nu negre si tot asa. Chiar imi place. Mult succes pe viitor cu ea!
Fete de usi unde ai gasit si la ce banuti? PM, daca e. Si eu sunt tot din Constanta. Poate le aliniem candva la 2 poze, 3 fotografii :lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Ar fi ceva special galben perla. :D
Da, arata bine, nu dadeai 2 bani pe cum arata inainte, dar acum s-a schimbat situatia. De stopuri nu stiu ce sa zic.. eu am pus pe ale mele autocolant rosu transparent, dar si asta se decoloreaza in timp... vreau sa le fac si eu la spray. Un plafon negru lucios nu te tenteaza? |
Quote:
|
Nu mai bine dai tu tot de pe ea, si o faci alta culoare ? Nu stii cand vine vremea sa te desparti de ea si o sa fie cam greu cu vanzarea...stii tu.
|
[QUOTE=maverick1508;4693921]Nu mai bine dai tu tot de pe ea, si o faci alta culoare ? Nu stii cand vine vremea sa te desparti de ea si o sa fie cam greu cu vanzarea...stii tu.[/QUOTE
a ca este galbena? nu vreau sa stau sa umblu pe la r.a.r sa schimb talon, am ales sa o repun in functiune, altfel ajungea la fier. |
2 Attachment(s)
butoanele luminate care nu prea in plac mi-se pare incomod locul si vreau sa le trec pe usa.
|
Ai trecut azi dimineata pe langa mine pe la 6:50 la dacia in intersectie.
Mi-au sarit in ochi foliile foarte inchise si cand am vazut ZGK mi-am adus aminte ca am vazut pe forum .Ti-as fi dat un flash dar eram pe cealalta banda :D Eram cu megane-u app:P |
[QUOTE=CT97AMD;4704941]Ai trecut azi dimineata pe langa mine pe la 6:50 la dacia in intersectie.
Mi-au sarit in ochi foliile foarte inchise si cand am vazut ZGK mi-am adus aminte ca am vazut pe forum .Ti-as fi dat un flash dar eram pe cealalta batnda :D Eram cu megane-u app:P 2 straturi de folie cea mai inchisa |
l-am vazut si eu in parcare la kaufland.
misto bondarul! 2 straturi? 8) :???: se explica senzorii de parcare :lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
a venit mosu si la matic si i-a adus proiectoare cele originale, mai urmeaza blocul de lumini si instalatie xenon h3 pentru ele. plus schimb ulei...
|
Uleiu ala nu e bun pentru Matiz!
|
Quote:
|
masina a fost cumparata de noua 10 2004 pentru a face taxi, de la 5-10 km cei de la sevice au bagat numai 10w40 si pana la 240 mii km nu consuma pic de ulei, dupa care tatal meu a bagat tratament in motor la parerile colegilor ca are multi km, si ca urmare a rezultat blocarea unui semering la supape. Eu l-am luat de la ee la 258 mii km iar la 260 mii i-am facut motorul, pistoane, camasi, semeringuri. La service mi-au bagat tot 10w40 mobil dupa refacerea motorului, din care a consumat 1 si putin la 10000 km, acum incerc L.M 10w40 sa vad cum se comporta, nu scoate fum, nu pierde, dar unde este uleiul? am sa incerc 5w30 L.M.
|
Ti-ai raspuns singur! Baga ce spune producatorul nu ce baga aia in service! SAE 5w30
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Eu ti-am dat un sfat! Daca il urmezi bine, daca nu e treaba ta! De unde ai poza aceea din manual ?
LE: Producatorul recomanda la Matiz 5 W-30 (sintetic) 10 W-30 (semi-sintetic) 15 W-40 (mineral). Restul e cancan!;) |
Re: Matiz - CT 06 ZGK
3 Attachment(s)
Din lipsa de ocupatie.......
|
ufff... tot ce mi-am dorit la matiz era sa aibe trapa, dar cand l-am luat nu erau pe stoc culoarea mea + trapa...
ingrijit matizu, succes in continuare cu mentinerea si imbunatatirea lui. geamurile electrice sunt originale de matiz sau ai adaptata de altceva? pentru ca butoanele nu sunt de matiz. |
Quote:
|
pe usa vin bine si butoane de espero
|
trebuie sa iau pentru usa de la sofer 2 butoane unite de la masinile care au geamuri electrice numai fata, nu vreau sa pun 1 pe o usa si altu pe cealalta, trebuie sa ma intind sa deschid celalant geam, din cate am inteles de la cei de la service unde le-am montat ca nu puteau sa imi puna astea 2 butoane pe o usa si 1 singur pe cea de la pasager ceva scurt dadea nu ma pricep, si a zis sa achizitionez de la alte masini, acum daca m-au mintit , poate mergeu puse nu stiu nu ma pricep
|
5 Attachment(s)
xenon proiectoare
ceas dgital SE |
Era si timpul. :lol:
|
Quote:
|
Cat a costat maneta? (blocul de lumini)
|
Quote:
|
Asa takosane,bravo,ai grija de matic! :D
|
Quote:
-faruri noi. |
5 Attachment(s)
nu am mai postat de multicel nici nu am facut cine stie ce:
Folie fata Consola matiz 2 faruri joey mode prelungire bara ford fiesta finitii stalpi spate semnale laterale si fata fumuri+ un set albe |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumos Matizul! Imi place ca te-ai ocupat de faruri,stopuri,semnalizari. Arata tare bine! Bafta pe viitor!
|
[QUOTE=mareo;5104168]Foarte frumos Matizul! Imi place ca te-ai ocupat de faruri,stopuri,semnalizari. Arata tare bine! Bafta pe viitor!
M.s mareo... |
7 Attachment(s)
[QUOTE=alex_84;5104504]
Quote:
|
Asa takos, fa reclama la garaj :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning