Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   COMUNICAT OFICIAL LEGAL RACING (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/2859-comunicat-oficial-legal-racing.html)

Gratzian 07-12-04 23:23

COMUNICAT OFICIAL LEGAL RACING

Clubul Sportiv LEGAL RACING anunta oficial, prin intermediul 4tuning, ca a luat decizia sa nu mai organizeze competitii auto in Romania, pe parcursul anului 2005.

LEGAL RACING va actiona ca observator supraveghind asupra legalitatii si bunei desfasurari a competitilor automobilistice de pe teritoriul Romaniei.

x-28-TRA 07-12-04 23:42

bai atzi inebunit?????????

pai si cine mai organizeaza curse? :shock:

NSL_Doru 07-12-04 23:52

cum ????

CEEEEEEEEE ?????????????????? LEGAL RACING NU MAI ORGANIZEAZA NIMIK IN 2005 ??? :anger: :anger: :anger: Asta e nebunie curata !!! Ce aveti domne ? SEBASTIAN plssssssssss :roll: :roll: :roll: ne spui si noua ce se intampla ???

Bogdan_16v 08-12-04 00:33

Felicitari... :lol: Ne pregatim banii pt spaga la Politia Capitalei...in caz ca ne prinde pe strada...

MOARTEA330ci 08-12-04 00:47

Tocmai cand a inceput sa fie mai bine se termina nu are cum :evil: :evil: dc ce s-a intamplat ??????

Razvan P 08-12-04 00:53

mai bine asteptam sa vedem ce zice Sebastian

NSL_M3CABRIO 08-12-04 01:22

ce??????... cum adik??? sebi... \"s-a ticnit lupu`?\"... poti sa ne explici si noua ce se intampla?.... facem greva... :2gun: :chainsaw:

steph 08-12-04 05:37

urata treba ... chiar aiurea ce s-a intamplat?
tre sa stea ceva la baza acestei decizii

CT-87-ADY 08-12-04 05:58

Ashtept raspuns k e \"groasa\" treaba!!! :( :cry: :x :cry:

SEBASTIAN 08-12-04 06:28

LEGAL RACING

Cu parere de rau va pot reconfirma ca aceasta este pozitia noastra oficiala.

DOOM 08-12-04 07:41

nasol moment... asta e. Stam acasa de acum incolo. Gata cu distractia.

Geo 08-12-04 07:45

Pacat, este chiar pacat... a fost foarte frumos tot ce ati facut... de ce nu continuati ?
N-o sa scapati de miile de oameni, pana nu o sa justificati decizia !

Bytzu 08-12-04 07:47

bah sa mor io, fatalisti sunteti fratilor...cursele auto n-au inceput si nici nu se vor termina cu LR...poate ei au inceput cursele legale, dar sa nu credeti ca nu va fi cine sa le organizeze

in colaborare cu ei sau nu, cu ei ca observatori sau nu, curse auto legale VOR EXISTA atata vreme cat se va gasi cineva care sa vrea intr-adevar sa faca

CT-03-ART 08-12-04 07:48

poate ca in locul lor vor organiza NSL-ul...

SEBASTIAN: aceasta decizie are vreo legatura cu constructzia pistei din bucureshti?

GolfuletzS 08-12-04 07:48

Da Macar o sa mai organizeze cineva Curse (NSL???)

D O G 08-12-04 07:55

SOCANT, SOCANT...
Daca acesta este hotararea luata de LEGAL RACING, as dori ca Sebastian sa ne spuna care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii, motivele reale... si daca s-a luat in calcul si efectele secundare ce rezulta din acesta (vezi Bogdan 16_v)... :help:
Poate LR se mai gandeste si la cei pasionati de acest fenomen auto din Romania... :nervious:

Astept comentariu din partea lui FLORICA - NSL, si nu numai... :2gun:

bog88 08-12-04 08:38

ce aere de vedete avem...nici o explicatie nimic...pana la urma \"suporterii\" nu se trateaza asa :oops:

Hazbulatov 08-12-04 08:54

NOOOOOOOO (Monica), de ce fratzilor de ce.
Macar ilegale organizatzi ??? CEVA TRE' SA ORGANIZATI PLSS, dar sa fie legat de mashini. :evil: :evil:

Ali G 08-12-04 09:00

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
*** hai ca am primit eu vesti proaste in viatza dar o veste mai proasta ca asta cu sigurantza nu am primit *** :cry: sper ca cei de la Legal Racing sa revina asupra deciziei si sunt sigur ca nu sunt singurul !!!!!

TUNING 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shadow 08-12-04 09:06

Asa cum s-a mai zis: nu mi se pare sfarsitul curselor legale dar este o decizie regretabila si dupa parerea mea un pas in spate. Lucrurile tocmai incepusera sa intra pe o cale foarte buna. Sincer nu inteleg decizia lor, DAR este decizia lor si trebuie respectata.
Asta e, vom traii si vom vedea!!!!

supersev 08-12-04 09:24

Tre sa privim si partea buna a lucrurilor .... o gasiti voi ca eu nu prea stiu care e ... dar oricum ...
cat timp vor exista motoare sub capote si cat timp aceste motoare vor vrea sa fie turate ... va fi competitie ...
o sa fie mai riscant un pic ... dar totusi ... legalele reprezentau oricum prea putin din cat alergam noi ....

Ursu-=X-Team=- 08-12-04 09:28

De ce nu precizati si cauzele ?????????? sa stie toata lumea ce s-a intamplat . Asa deodata?!?!?!?!?!?!

Mr.Nice 08-12-04 09:45

Fratilor, aveti emotii????? cum adik anul 2005 nu va mai aduce legale???? SEBASTIANE te-ai certat cu Mos Craciun? hai frate k eu nu cred....e imposibil sa se intample asa ceva.... macar spuneti cauzele ce v-au determinat sa luati aceasta hotarare....
Dak intr-adevar este adevarata aceasta decizie, atunci NSL va face ceva, se va implica in vreun fel pt. ca legalele sa fie si in 2005????Asteptam toti raspunsuri si explicatii!!!!!!

PEACE
:peace:

Aki 08-12-04 10:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D O G\"
SOCANT, SOCANT...
Daca acesta este hotararea luata de LEGAL RACING, as dori ca Sebastian sa ne spuna care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii, motivele reale... si daca s-a luat in calcul si efectele secundare ce rezulta din acesta (vezi Bogdan 16_v)... :help:
Poate LR se mai gandeste si la cei pasionati de acest fenomen auto din Romania... :nervious:

Astept comentariu din partea lui FLORICA - NSL, si nu numai... :2gun:

DOG, ai PM!
Mihai- Honda

tng 08-12-04 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
[b]Fratilor, aveti emotii????? cum adik anul 2005 nu va mai aduce legale????

Legale se vor mai face iti dai seama.Mai sunt cluburi care cu siguranta nu ne vor lasa pe bara.
Pacat, LR era baza cea mare. :(

x-28-TRA 08-12-04 10:23

daca nu mai organizeze l.r cred ca o sa organizeze nsl :shock: :shock: :shock:

cu sigurantza curse vor fii

ffocus 08-12-04 10:25

ce texte avetzi sa mor yo...parca n-ati fi dintre noi...voi si guvernul ce mai aveti comunicate d'astea oficiale fara nici o explicatie...mai coborati cu picioarele pe pamant

Hazbulatov 08-12-04 10:27

NU sunt ei de vina, cred ca sistemu este de vina :P fratzilor da-ti un raspuns, cerem indurare.

Gti_Turbo 08-12-04 11:20

nu se poate.... cand toate mergeau mult prea bine..

bai fratilor ati innebunit?!?! ce naiba!! gluma vad ca nu este... mai e pana la 1 aprilie.. unde se mai dau baietii??? orice ar fi poate ne spuneti si noua cauzele care v-au adus la decizia asta.... HAL poate ne spui tu ceva ca esty in BUCALE .. tu styy ce e p-acolo.. vezi ca te sun diseara...

pav[] 08-12-04 11:38

sincer sa fiu.. ma lasa rece decizia lor.. pentru mine e inutila.. nu ma omor dupa curse legale.. doar o adunatura de oameni care se uita ca disperatii la cate 2 care \"se intrec\".. FOARTE interesant :roll: (n-am emoticon \"somnoros\").. si, VAI!, odata cu LR au intrat in pamant toti maniacii cu masini.. o sa murim.. a venit sfarsitul lumii! ganditi si voi putin.. si daca se poate, cat de cat realist.. mai bine putini si buni, decat multi si.. stiti voi :D (nu incercam sa atac pe nimeni.. se simte cine vrea)

ILEGAL racing rulz! :D

GAB35DJ 08-12-04 11:45

STATZI MA USHOR NU VA HAZARDATZI!!!!!SUNT DESTULE CLUBURI CARE AU SAU VOR AVEA LICENTRZA PT.ORGANIZARE DE COMPETITZII SPORTIVE!!!SI LR NU DISPARE!!!!EI VOR AVEA ROLUL DE A SUPRAVEGHEA BUNA DESFASURARE A CURSELOR INDIFERNT DE CINE SUNT ORGANIZATE(DACA AM INTELES EU BINE)NU STIU DACA E MULT SPUS INSA EU CRED CA SE DORESTE INFINTZAREA UNEI FEDERATZII!!!EU O CONSIDER O DECIZIE CARE NU AR TREBUI SA SOCHEZE....PT CA DEOCAMDATA LR SI NSL SUNT IMPREUNA...SI ORICUM NSL VA ORGANIZA CURSE LA ANU' DOAR CA LR NU VA MAI APAREA CA ORGANIZATOR.....ASTA NU INSEAMNA CA SEBI SI MASINILE DIN LR NU VOR FI LA CURSA......PA PA!!!!

luca 08-12-04 12:11

Am si eu o intrebare NSL se poate descurca cu organizarea curselor de unu singur?
E normala decizia lor dar de neinteles mai ales dupa cat s-au certat cu MR pt. acea cursa. Pacat ca se intampla asa dar din asta putem invata ca trebuie sa ne multumim cu cat avem si sa nu mai comentam tot timpul ca a iesit prost o anumita cursa.
Stiti ce se va intampla acum? vom reveni la ilegalele mult iubite, adica vom reveni la origini, pana cand se va infiinta alta asociatie care va organiza curse legale si ne va aduna de pe strazi.
Mult noroc celor care le vor lua locul.

Lucian 08-12-04 13:05

Nu trebuia sa se ajunga aici. Nu cred ca aceasta decizie poate avea o baza pertinenta decat daca e vorba de varianta cu federatia . Sper sa se revina asupra deciziei. Nu doar LR poate organiza curse in RO dar LR isi are rostul lui bine conturat si nu ar trebui sa faca acest pas. Desi am contestat anumite detalii ale organizarii curselor LR consider ca acestea nu trebuie sa nu mai existe. Bune - rele cum erau ... erau necesare. Cat despre intoarcerea la ilegale ... nu cred ca cei pasionati de asa ceva nu au mai participat la ilegale pt exista o varianta legala iar cei care nu participau la ilegale de frica problemelor (majore) cu legea nu o vor face nici de acum inainte. Si oricum ... cineva tot va face legale. Cunosc o grupare ( exceptand MR ) care asta are ca obiectiv in 2005 . Deci vor fi. PACAT ca nu va fi si LR .

Gabi_323i 08-12-04 13:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Nu trebuia sa se ajunga aici. Nu cred ca aceasta decizie poate avea o baza pertinenta decat daca e vorba de varianta cu federatia . Sper sa se revina asupra deciziei. Nu doar LR poate organiza curse in RO dar LR isi are rostul lui bine conturat si nu ar trebui sa faca acest pas. Desi am contestat anumite detalii ale organizarii curselor LR consider ca acestea nu trebuie sa nu mai existe. Bune - rele cum erau ... erau necesare. Cat despre intoarcerea la ilegale ... nu cred ca cei pasionati de asa ceva nu au mai participat la ilegale pt exista o varianta legala iar cei care nu participau la ilegale de frica problemelor (majore) cu legea nu o vor face nici de acum inainte. Si oricum ... cineva tot va face legale. Cunosc o grupare ( exceptand MR ) care asta are ca obiectiv in 2005 . Deci vor fi. PACAT ca nu va fi si LR .

Bravo, cred ca este cel mai la obiect post de pe astea 3 pagini, as vrea sa mai scriu si eu cateva ceva dar totul se ragaseste in vb tale :wink:

IS77GAL 08-12-04 13:52

Cum sa nu se organizeze curse?!Si eu pt ce pana fac presiuni in stanga si dreapta si ma chinui k tampitu sa imi iau o masina mai competitiva?!AAAAAA in cazul asta ma apucat de tunat triciclete si organizez liniute la prescolari?Da` astia nu se gandesc k in stilul asta ne intoarcem la epok de piatra a curselor?Acuma cand se face o treaba gandita si luase atata amploare orice problema trebuie rezolvata(fie ea si de ordin juridic sau din cauza unor presiuni din parte autoritatilor) pt a se mentine continuitatea.Aceasta continuitate si perseverenta este singurul mod de a ne face cunoscuti,singurul mod de a progresa si de a ajunge la nivelul show-urilor de masini de dincolo. :( :( :( :( :( :(

Bogdan_16v 08-12-04 13:56

Maamaa, acum or sa se scrie 1 milion de pagini pe tema asta... :evil: De ce, cum, in ce fel, cine, care...daca n-au dat nici o explicatie pana acum , sigur nu o vor da...
E decizia lor si gata...nu-i obliga nici o lege sa stea sa organizeze si sa se certe in acelasi timp...
Noi sa fim sanatosi!

CT-87-ADY 08-12-04 13:57

Eu nu zic nimik pana nu ne lamureshte Sebastian....
cum?
de ce?
cine o sa mai org. curse?
etc..
:?

Skillzu 08-12-04 14:47

baaah fratzilor.fatalisti ne fatalisti decizia e nasola.pai ce pm mea...???se duce totu' drq???pacat

steph 08-12-04 15:12

dubioasa treaba ... dabea au anuntzat dimineatza asa k au timp sa dea explicatzii... si nu mai saritzi in sus k o sa organizeze altzii k pana acuma nu a mai organizat nimeni in afara de o singura indemanare... deci dak eratzi multzi capabili sa organizatzi de ce nu atzi organizat in paralel sa fie si mai multe.

bogdan 08-12-04 15:26

LR o sa supravegheze la desfasurarea curselor?!in calitate de ce?!?!

All times are GMT +2. The time now is 10:14.

- Copyright 2026 4Tuning