![]() |
Dacia Logan F7P (1.8 16v)
10 Attachment(s)
Salut,numele meu e Lau si asta e masina mea de "distractie"un Logan 1.4 ambiance din 2004 ,albastru egee.
Ca modificari (nu prea sunt ) -arcuri H&R -amortizoare Monroe Gas -remapare Dimsport (2,3cp acolo,simt motorul mai elastic ,urca mai bine pe ture parca ) -Fise MAGNECOR SPORT -un volan OMP -o nuca custom -un set de Fk basic albastre -bara rigidizarespate custom cu reglaj (nu e pusa inca) ,urmeasa zi pe fata -jante 4 OZ Superlaggera 15 7j et 37 cu gume Bfgoodrich 195 55 15 ,2 OZ Superturismo R15 7j et 37 -ceasuri de Prestige -oglinzi de van -o centura in 3 puncte cam jerpelita Scroth da ma tine acolo fix -stopuri cu semnal alb +alte acareturi de nu mai stiu de ele ce le am pe acasa sper ca va place "muticaru" am atasat cateva poze cu evolutia pana acuma |
Re: Dacia Logan 1.4 FWD
Sa o conduci multi km fara incidente, e frumoasa.
Ai bagat ceva banuti in ea si modificarile care "nu prea sunt", se vad bine. Pune poze cu interiorul, avem ce vedea ;). |
7 Attachment(s)
multunesc mult Devu
interiorul este in lucru..... |
Quote:
Arata bine, imi place volanul ;). |
aceeasi varianta de echipare, ca a mea :D
Frumos, Rally style ! |
multumesc baieti e dragut cand cineva iti apreciaza munca
masina urmareste o tema motorsport ,am bagato la cura ca si asa nu are ea vlaga mai ma incurcau si toate alea pe acolo :P |
Ce se mai aude cu masina? Sunt foarte curios de evolutia ei.
|
4 Attachment(s)
Prin Martie o sa auziti de masina ...se pregatesc unele chesti :D ...
Mi-am luat un corp clapeta marit 50mm ...si in rest avem o lista mare pentru ea anul asta ;) Am mai pus niste poze ca imi e draga :flower: Ps :Scaunele sunt de vanzare daca e cineva interesat astept PM sunt folosite foarte putin |
Frumoasa..cand am vazut`o eu acum 1 an(cred) cand am luat toba de la tine era total diferita..:lol:
|
Respect acest stil, e pe placul meu :)
|
Gogaie de ce vinzi ma scaunele?vrei cu spatar reglabil?Zi un pret la ele,e posibil sa stiu pe cineva interesat.Bafta si hai acasa mai repede;)
|
De ce ai facut plafonul alb ? ce e bine ca vara nu se mai incalzeste asa tare in masina
|
Christnacht: ma bucur ca iti place .
Alex : pretul e de 650 lei :D Relu_gtt: Plafonul alb a fost o ambitie dea mea , are rol estetic doar ;) vara transpir ca in sauna =))) As da colantul jos ....ma gandeam sa o las albastra ...:?: habar nu am ce voi face ,am multe prosti in cap ::D |
Pune niste patratele negre pe albul ala :lol:
|
nu o sa mai investesc in exterior ...am altele pe lista :D
|
9 Attachment(s)
Am venit acasa :D am la-am scos pe "Gogaie " din zapada .........cum a iesit din curte , a incinso nitel ca sa stie cine e sefu`.
Deja am umblat pe la una alta nu m-am putut aptine , i-am pus jantele de iarna culmea,acuma cand a venit primavara dar la ce e in bucuresti , am zis sa mai menajez Oz-aele de gropile ascunse sub apa si zapada :D. Coprul pe 51 mm care a fost pe masina lu Golanu91,si un manson pentru schimbator confectionat de mine .:D Imi pare rau ca e murdara :sad: |
Bine ai venit carnatule :P .Gata le-ai facut vant la scaune?
|
Bine te-am gasit :D
Scaunele sunt in casa asteapta cumparator ,daca nu se dau cu banii ceruti le pastrez :D,tu cu ce bunatati vi? |
O sa vezi sambata daca vii la Poli:P
|
5 Attachment(s)
Am montat corpul clapeta+un filtru de aer nou ,se misca ok ,nu agata sau sa ramana turata ,raspunde mai repede la acceleratie ,sau daca e vorba de inferioara in curba inainte era greu sa fac varf-calcai ..acuma e mult mai usor ...decat o pisc :D
A pus scaunele pe masina am terminat sinele si arata cam asa + centuri in 4 puncte OMP In rest benzina si forje ..:twisted: Test cu corpul :https://www.youtube.com/watch?v=KbG3S7Idt94 https://www.youtube.com/watch?v=pbL1_...eature=related imi pare rau de calitatea filmelor |
11 Attachment(s)
Ruginitura a primit urmatoarele :
-Discuri ventilate 259 mm Brembo max -Etrieri Trw (Prestige) -Placute Ferodo premier FDB485 -Lichid Ate Racing blu dot 4 -Suruburi de cadere a rotilor H&R -Schimbat ledurile bord |
Ai schimbat singur ledurile la bord ? daca nu..da-mi si mie un p.m cine ti le-a facut si ce pret..ms.
|
Luminile le-am schimbat eu cu un prieten:D e foarte usor da sa ai un aparat de lipt bun :sad: sunt o gramada de tutoriale unde te invata cum si ce sa faci ...bafta
|
e normal sa scada la relanti undeva la 500 rot/min?asa mi se intampla si mie
|
Relantiu e reglat de motorasul pas cu pas ...daca sta prea jos sauprea sus inseamna ca e murdar si trebuie curatat
Loganul are relantiu pe la 600-700 turati/min parca ,al meu e si decalibrat ceasul putin :D |
Foarte tare volanul. :D
|
Quote:
|
frumoasa masinuta :shock:
|
Quote:
|
Suna promitator!
|
Quote:
Eu am calibrat ceasurile acum arata destul de exact Si NU imi iau axa =)) alexe .....Masina se misca frumos cu axa ,am vazut la un coleg care are masina full + gaz=)) dar nu destul de frumos :rolleyes2 A mea poate s-ar misca mai bine ,dar NEAAAAAA axa e :twisted:=)) Multumesc de aprecieri |
Asta e din ciclul "e frumos da nu prea"? =)) avand in vedere raportul cost/performanta e cam singurul lucru care merita pus.Vrei cu 1300ron sa ai castig de 30cp sau cum?=))
|
E vorba doar de cost/performanta pentru " 25 -30 cp " trebuie:
Axa cea de 263 de grade e 1300 ron traseu + tobe etc 400 ron Galeria de evacuare undeva la 600 ron softul unicip nu stiu - 600 700 ron distributie noua + montaj tragem linie aprximaativ 3000 ron pentru 30 cp vine 100 ron /cp renteaza =)))? Sa nu mai zic ,ca performante masina va bate un logan 1.6 16v cu foarte putin Dar e 1.4 :D |
Io vorbesc doar de castigul care il da axa,7-8cp reali fara alte modificari.Cand dai 200+ ron pe un rahat de filtru de aer + tubulatura atunci nu mai e scump?
La cele enumerate mai sus de tine dai la 16v 1-2 masini (chiar si cu AC si servo) ceea ce nu e putin. |
si pana la urma cu motorul ce se intampla :?: momentan e all show and no go :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Nu se intampla nimic :D merge foarte bine la 34.000km cati are,o sa ii fac un schimb de ulei si bujii ....probabil v-a urma un traseu pe 50 pana in spate si niste distantieri de 20mm pe spate si 15mm pe fata
poze de la tara:D |
16 Attachment(s)
Am revenit :D cu una alta
-Bilstein B8 -taiat o spira fata spate -traseu de evacuare fara catalizator pe 50mm - alt cadru motor ..cel vechi era lovit ..si l-am mai pocnit odata -Yokohama parada 2 -alte bibileli de intretinere ulei ,filtre etc Sambata am fost prezent la mioveni la intalnirea Logan club Arges ,unde am luat locul doi la clasa 1400 cmc ..destul de bine pentru prima participare prima mansa https://www.youtube.com/watch?v=hRFPiB9r9ao a doua mansa https://www.youtube.com/watch?v=-1w8gZOi6Kw semifinala a fost contra unei fete cu un 1.6 chel cu traseu si soft .....care concura la 1.4 ...tragea foarte frumos masina (loganul rosu cu jante pe 17 ) finala VS un logan cu axa serpi chiuloasa planata https://www.youtube.com/watch?v=7AxxFN3cS68 |
Bineeeeeeeeee Gogaieeeeeeeeeeeeeeeeee uiliuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ai luat locu' 2, sampanieeeee!!
|
Imi place foarte mult trantita.
Din cate am vazut ai 2 jante de un fel, 2 de un fel? Sau mai insel? |
Mie mi se pare inalta =)) dar cu 10 cm pana la scut si 11 la pragul fata ....o lasa asa :D ma bucur ca iti place
Jantele sunt toate la fel , oz superlaggera doar capacele centrale ,dar mai am jante acasa ...deobicei merg cu 2 asa si 2 asa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning