![]() |
Vacante in Romania - 2007
Salutare la toata lumea!
Dupa 7 ani de zile, in sfarsit am hotarat sa mergem acasa (eu si consoarta), vom fi si nasi la nunta lui cumnata-miu, etc. Motivul din care am scris postul asta e ca sa zica toata lumea cam cand va faceti planuri sa mergeti in Ro, poate cine stie, ne vedem pe la o bere sau ceva... Pt noi, e in jur de 15 August, din pacate nu stam decat 2 saptamani. Voi? Florin. |
Re: Vacante in Romania - 2007
eu am fost anul asta toata vara.....si sincer, daca n-as avea atata familie apropiata acolo nu m-as mai duce.....am pierdut si cheltuit o gramada de bani! Mai merg cand ma-nsor poate, in vreo 3 ani....
|
buna idee de topic !
.. chestia asta cu vizitele in romania era valabila pana acum doar celor ''legali'' prin tarile straine! vestea buna e ca odata cu intrarea Ro in UE .. toti ilegalii devin legali! drumul meu spre casa v-a fi undeva in jurul pastelui! dupa 3 ani de pauza |
Quote:
De aia au inceput sa lustruiasca tunelul pe sub marea minecii si sa aduca balotii cu covorul rosu...:):):) Un lucru este sigur:niciodata nu ma incadrez in bugetul alocat .:( La anul vreau sa fac un tur al Romaniei.Problema este ca nu stiu cu ce masina voi merge ,care in mod cert va trebui pregatita pt. conditii grele.Marita garda la sol la maxim posibil,scut motor,roti de la '17 la '14 cu profile adinci. Carpatilor ,tineti-va ca vin... |
In vara s-ar putea sa vin 2 saptamani,daca nu in iarna stau sigur 1 luna.
|
Eu sper sa ajung prin august (de pe 7 pe 28), nu am mai fost din 2001.
|
Quote:
|
eu va fac in ciuda, si va spun ca sunt in tara... si daca vrei o excurise in RO. va spun sa veniti cu ceva bani in buzunar si sa va inchiriati o dacie :D :D :D asa nu va pare rau cand luati o groapa, si va muscati limba :P
Bafta si numai bine :P |
Eu merg acuma in data de 26 decembrie si stau vreo 2 saptamani. La vara am programare prin iulie si stau pana la sfarsitul lui august, ar trebuii o intalnire de internationali ;)
|
Quote:
:lol: :lol: |
eu sunt deacord :D dar sa facem acolo revu :D
|
Quote:
oriunde numai la poli nu.... |
Am eu o idee: In Franta ar fi cel mai bine :lol::lol::lol:
|
Vin sarbatorile si incep romanii de peste tot din lume sa se intoarca acasa .
In Spania si Italia sint celebre deja cazurile celor ce asteapta in aerogari un avion ce nu va mai veni, deoarece firmele de la care au achizitionat biletele au dat faliment.Ghinionul lor. Teoretic acesta va fi ultimul craciun in care mai putem taia porcul in mod traditional :( si bea tzuica originala . |
craciunu a trecut , revul a trecut , ... vin Pastele
cine merge acasa ? |
salut
eu zic sa ne intalnim si sa mergempe la vreun show auto , prin europa , geneva , paris ceva vedem noi , asta ar fi marfa . acasa merg la sfarsitul lui sept. ultimile doua sapt. din sept. am fost in vara doua sapt. putin pe la munte si gata , ami place sa merg doar in vacanta. dan |
in primul rand, La multi ani ! si va dorest tuturor cei de peste granite sa va ajute dumnezeu, si sa va dea multa sanatete ca sa puteti sa va indepliniti toate visurile !
si in al 2ilea rand... e ceineva acasa?? vorba vine... acasa |
La multi ani la toata lumea
Eu am fost acasa de anul nou, l-am facut la munte cu mai multi prieteni. Nu este loc ca in romania cand esti pus pe distractie si ai cu cine :) |
fost in ro in vara 2006 lasat gust amar si scarba , nu ma mai intorc veci prefer aruba hawai sau altceva de romania m-am scarbit prea tare
|
dar nu ai deloc familie acolo?
Eu numai pt ai vedea pe ei ma mai duc ca altfel nici ca as mai da prea curand....sunt asa de multe locuri frumoase in lume de vazut. |
am familie si prieteni dar de aia este webcam si telefon
|
Quote:
|
Quote:
|
BUN sokeremisa ..
mai am 3 saptamani de insula si pe urma ma imbarc imigrant spre Romania pt concediul de Paste ! sincer astept cu nerabdare intr-un fel .. in altul .. ma gandesc la alte tari pt concediu ! mai multe .. ma pot pronunta .. in timp ce , sau dupa ce ma intorc ! |
hahah te duci cu mitshushity in romania ? sau cu trenu ? si daca meri mai poti sa te intorci inapoi?
|
Mai am 3 saptamani si ma duc din nou. Nu pot sa fiu fara vacante acolo. Am fost si in Thailanda/USA, toata europa dar nu se compara cu sentimentul de acasa. Distractie, prietenie, tot timpul ceva de facut.
Deja numar zilele si orele pana ajung la oradea :) |
Quote:
nu .la prima .. nu la a 2-a si da la a3-a. |
Cu ocazia vizitei in ro te-a facut conducerea si Redactor 4T :)...Felicitari
|
Quote:
pe bune ... ma rog .. asta poate e datorita altor chestii ! Bogdane oricum tu ai niste buline de la mine .. pt mai multe chestii ! Ontopic : sper pe la vara sa ma duc cu Mister Bishi pana in Ro .. |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
cate-va poze din RO , Cj ,Dub aerop
|
mai sunt 2 luni si SAR PUTEA sa ma duc in tara ! DE ABIA ASTEPT!Cu respect !
|
Da ar fi frumos sa ne intalnim mai multi romani din afara tarii daca are cineva o proponere astept
|
Pe mine ma asteapta autobahn in 11 iulie :), pe 12 ajung in Romania. Abia astept sa ajung odata in tzara.
|
Drum bun frate ! Cu respect !
|
zbor spre bucuresti pe 30 Septembrie prin frankfurt, si ma intorc pe 24 Octombrie :D
pt aia care zic ca e varza si nu mai vin in romania.... pacat... eu am plecat de 10 ani, si in timpul asta am venit de 4 ori in romania... de fiecare data lucrurile arata mai bine, si se misca incet incet spre cum ar trebui sa fie... dupa mine perioada cea mai grea pt romania a trecut, si acum incet incet ne aliniem cu restul lumii... cel putin venind de peste ocean, venirea in europa e ca venirea pe o alta planeta, si sunt multe lucruri care sunt aici si nu sunt acolo, si multe lucruri care sunt acolo care nu le avem aici... eu cel putin ma distrez de fiecare data cand vin, si de data asta vin si cu un prieten de-al meu canadian care de cativa ani tot vrea sa vina... nu stiu cum e in europa, dar in america de nord romanii au o reputatie foarte buna, si multi dintre prietenii mei de exemplu vor sa viziteze... asta ma face foarte fericit, pentru ca cu cat vin mai multi bani straini in romania, cu atat o sa fie mai bine pt cei de acolo, deci va sugerez tuturor daca puteti, sa va incurajati prietenii sa viziteze europa si romania, pt ca si noi avem o tona de locuri si lucruri de vazut si incercat... Eu zic ca nu mai avem de ce sa ne fie rusine, DACA am avut vreodata, si ca e timpul sa-i ajutam pe cei care au ramas cat de mult putem ;) in fine, sper sa fie ceva show-uri ceva in perioada cand sunt acolo, sa vad si eu scena de tuning din romania first hand 8) |
Noi cred ca sarim pana la iarna de drumu pana in Ro .. poate in alta parte a Europei acuma in aug-sept
|
Quote:
|
Cat am fost in tara nu credeam ca voi zice v'o'data ca mie dor de Romania...saracie,birocratie la tot pasul,coruptie..dar unde nu sunt toate astea?Sincer,am vazut aici unii mai amaratzi decat ai nostrii,coruptie este si aici la greu,stau ceva mai bine cu birocratzia dar..
Mi-e dor fratziilor de muntii aia care se vad in orizont acasa,de apa aia d la munte curata,de painea aia faina d cartofi...multe-s bune acasa..mai nou si strazile..cel putzin in BV Aveam d gand sa merg doar de craciun da' nu rezist atat,ma duc un weekend in sept.sa-mi vad copii apoi 2-3 sapt de craciun..abea astept..numa' bine |
Daca o sa fie totul bine o sa plec la sfirsitul saptamanii viitoare ! De abia astept ! Vacanta placuta si drum bun la toti ! Cu respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning