![]() |
SmokeDesign
cateva dintre lucrari... si promit update constant
|
Re: SmokeDesign
3 Attachment(s)
fiat 500 .........
|
baga baga !!!!
|
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/1677-matiz-cluj-cj-28-gef/page-26.html
matiz gef.. prea cunoscuta pt poze si detalii.. |
fiat punto ciocone
|
3 Attachment(s)
poze..... netu mere ca pixu
|
hopa e gata fiatu smoke trebe sa bem o bere:P
|
2 Attachment(s)
spate... ..................
|
frumos fiatu verde
|
....................................... :p
|
bravo cicione vreau sa il vad live;)
|
sincer, foarte tare puntozauru :D:D imi place
|
frumos .....frumos ficatzelu'.....cine zicea ca in cluj nu sunt masini tunate?;)
|
2 chestii: dc nu i-ai vopsit/schimbat oglinzile... si 2 nu prea imi place parasolarul sau cum s-o numi ( :oops ) ca e nuanta diferita fata de caroserie....
dar per total mi se pare reusita masinutza :D sa o vedem pe strazi :P multa bafta ;) |
oglinzile.. is pe drum.. parasolarul dispare.. era nuanta veche.. iar masina va mai suporta multe modificari .. intelegeti ca vin sarbatorile.. si toti.. mai putini bani de placere.. vine primavara si pt fiatu asta .. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
azi dupa 6 ca atunci am timp;)
|
Bv ma baiete...asteptam si alte aparitzii semnate Smoke...poate inca ceva masini oldies.. :D :P
|
e fain punto nu stiu ornamentele de pe usi si bara erau mai faine culoarea capotei zic eu
|
ce motor ai pe ea? si daca i-ai facut ceva...
|
motor stock deocamdata(adica filtru si evacuare remus).. vine si ala mai suparat un pic dupa sarbatori/ sa ii uram bafta la cash
|
mi se pare sau mai traba finisari la aripi ... partea interioara ma refer
|
pana nu vin jantele care tre nu am ce sa finisez.. ce vezi tu acolo. desi e rez slaba sunt ''arce de fibra anti-jeg ;))'' pana cand vine suspensia si jantele care tre.. is uzabile si interschimbabile ,
|
ce motor mai suparat va fii montat pe fiat?cel de hgt?frumos proiectul.bravo!
|
@smoke: cum aduci oglinizi? bagi cele e HGT? daca ai alta varianta mai eftina zi-mi si mie, pls. mersi
|
''is pe drum'' adica vor probabil modificate.. nu stiu daca punem de hgt sau de alceva sau le lucaram pe alea.. e vreme de proiecte si idei.. o sa vedeti cand intra masina in stage 2
|
SmokeDesign va doreste sarbatori fericite, un caluduros la multi ani ... tot ce va doriti si masini mai tari in anul care vine!!!!!,
all the best , Smoke out |
Tare Smoke imi place Fiatu ... Tot respectul meu
|
Multumim la fel si tit sarbatori fericite si un an nou cu mai multe idei si tuning
|
Amu suntetz doi "smoke"..saracie..cei aici Double Team?
|
concidenta . iti zic io..
|
~SARBATORI FERICITE!!~
stiti voi mai bine ce va doriti, ''turbo mai mare'', ''frane mai bune'', ''masini mai frumoase'', ''femei cele mai bune!!!'', all the best from SmokeDesign, Smoke out |
multumim la fel smoke!!!!
|
Ms man si noi iti dorim numai sanatate si fericire in anu care vine ... cat mai mult tuning si disrtactie ... all the beast from D.K.Smoke viitor participant la curse cu Clubul care il voi pune pe picioare (Speed Adicts Team) Sarbatori fericite la toti :)>- RESPECT 4 all
|
Quote:
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si cat mai multe lucrari !!! Iti doresc un Craciun fericit si plin cu tot ce iti doresti !!! |
an nou mai bun si GRAMADAAAAAAAAAAAAAAAA de cadouri sub brad!!
toate cele bune de la Spider!! |
2 Attachment(s)
ZMOK ????????????????? from DICK-MO ;) :
|
lol :)))), nice one...
|
masca ii numa stage 1, da intra la finisari, o avut omu de mers cu ea;):)))):))):))) foarte tare...toate pozele is tari
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning