![]() |
Vand anvelope vara/iarna!
Vand jante + anvelope iarna pe 13 ( Golf 3, Polo, etc ) si 15 (BMW 318i) stare foarte buna, preturi fara concurenta! Am mai multe seturi!
Pe 13` - 250 ron/set jante + anvelope (iarna/vara/ golf, polo etc.) Pe 14` - 300 ron/set jante + anvelope (vara/ golf, polo etc.) Pe 15 - 400 ron/set jante + anvelope noi! ( 195/65/15 Matador DOT 2010 IARNA PT. BMW) Pe 16` - 800 ron/set jante aliaj + anvelope ( vara pentru BMW ) TRIMIT ORIUNDE IN TARA PRIN SERVICIILE DE CURIERAT RAPID CONTACT: TEL: 0753.260.840 LUCIAN |
Re: Vand anvelope vara/iarna!
poti sa pui poze cu cele pe 14" si 15" ?!
|
Cele pe 14 sunt de vara. Poze doar pe miercuri daca nu e tarziu, maine sunt plecat din oras. Cele pe 15 sunt ca noi, dot 2010 octombrie
|
Jante + anvelope de iarna noi, doar trebuiesc puse pe masina, profil 9mm, avem anvelope Semperit, Kumho, Yokohama, Bf Goodrich, Matador.
Jantele pe 13 sunt pentru /golf 3/polo/ Marimi: 155/70/R13 | 4buc | 330 ron set/jante+anvelope/winter 175/70/R13 | 8buc | 330 ron set/jante+anvelope/winter 185/60/R14 | 4buc | 360 ron set/jante+anvelope/winter 195/65/R15 | 4buc | 400 ron set/anvelope/winter/ DOT OCT 2010 Jante aliaj originale bmw 15`| 4buc | 600 ron Jante aliaj bmw + anvelope 16`| 4buc | 800 ron/vara Jante rezerva + anvelope | originale vw | 5buc | 80 ron/buc TRIMIT ORIUNDE IN TARA PRIN SERVICIILE DE CURIERAT RAPID CONTACT: TEL: 0753.260.840 LUCIAN |
Jante + anvelope de iarna noi, doar trebuiesc puse pe masina, profil 9mm, avem anvelope Semperit, Kumho, Yokohama, Bf Goodrich, Matador.
Jantele pe 13 sunt pentru /golf 3/polo/ Marimi: 155/70/R13 | 4buc | 330 ron set/jante+anvelope/winter 175/70/R13 | 8buc | 330 ron set/jante+anvelope/winter 185/60/R14 | 4buc | 360 ron set/jante+anvelope/winter 195/65/R15 | 4buc | 400 ron set/anvelope/winter/ DOT OCT 2010 Jante aliaj originale bmw 15`| 4buc | 600 ron Jante aliaj bmw + anvelope 16`| 4buc | 800 ron/vara Jante rezerva + anvelope | originale vw | 5buc | 80 ron/buc TRIMIT ORIUNDE IN TARA PRIN SERVICIILE DE CURIERAT RAPID CONTACT: TEL: 0753.260.840 LUCIAN |
sal ma interseaza 195/65/15 patru bucati....ceva poze daca ai
ms |
Maine le pozez si postez.
|
Quote:
si ceva 175 70 14 mar interesa amandoua seturile daca aduci cu tot cu jante de opel sau golf 3 |
as dori urgent 4 gume identice cu un DOT decent cu M+S si * pe ele, adica de iarna pe dimensiunea 165 70 R13. imi poti da un pret te rog?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma intereseaza 4 gume de iarna 195.65.15 . Nu mai vechi de 4 ani si peste 4-5 mm carne .
|
salut ma intereseaza si pe mine 4 anvelope de iarna 175/70/13 astept pm urgent ms!!!!!
|
7 Attachment(s)
Mai sunt asa:
4 anvelope Matador M+S winter DOT 4710 ( octombrie 2010 ), sunt noi noute la 150 ron buc. 4x jante tabla BMW, stare perfecta, originale la 350 ron/set 16x prezoane ( 6 seturi ) la 100 ron/set Atasez poze cu jantele de BMW si anvelopele pe 15 |
MAI SUNT DOAR JANTELE DE BMW ORIGINALE PE 15
4x jante tabla BMW, stare perfecta, originale la 350 ron/set 16x prezoane ( 6 seturi ) la 100 ron/set |
MAI SUNT DOAR JANTELE DE BMW ORIGINALE PE 15
4x jante tabla BMW, stare perfecta, originale la 350 ron/set 16x prezoane ( 6 seturi ) la 100 ron/set |
valabil
|
TEPAR !! Aveti grija ce cumparati de la acest user. In urma cu cateva saptamani am comandat de la dumnealui 4 roti de iarna 175/70R13 si am primit 2x155/65R13 si 2x 175/65R13 cu uzura foarte mare, nicidecum ce am vorbit la telefon(4 BF Goodrich in stare foarte buna, uzura uniforma foarte mica la toate 4 anvelope). Le-am ridicat si platit la Fan Courier pentru ca au venit sigilate si nu am putut vedea produsu. Ulterior mi-a promis ca imi trimite alte anvelope dar nu am primit nimic...iar la telefon pauza.
Nu stau in 4 anvelope...sa ai parte de banii facuti pe ele din plin ! Azi te-am sunat iar pentru ca eram prin Sibiu... |
In primul rand nu-mi mai polua topicul, in al doilea rand nu mai face afirmatii aiurea daca esti prost si nu mai indu lumea in eroare, de ce din zecile de oameni carora le-am trimis zeci de seturi de roti nu au scris nici unul aici, de ce? ; de ce te-ai gasit tocmai tu, iti spun eu de ce ca sa stie si lumea, oricum oamenii cu capul pe umeri stiu despre ce vorbesc, voi sinteti cativa mascarici care vreti sa cumparati produse noi pe gratis daca s-ar putea si dupa aceea scoateti omului ochii si ii faceti rau, voi ar trebui sa mergeti cu transportul in comun, si sa nu va mai vanda nimeni nimic, voi puneti pe ganduri si un magazin de piese noi daca s-ar putea, sunt zeci de oameni care m-au sunat inapoi si mi-au multumit de 100 de ori pentru produse, dar voi astia nesimtiti nu frate, voi mereu aveti ceva de comentat, mereu nemultumiti ca sa nu mai discutam de transport in tara, ar trebui sa iau banii pe transport anticipat dupa cate TEPE mi-am luat eu cu prosti ca tine, la care le-am trimis pachete cu greutate la mama dracului in tara si nu le-au ridicat, urmand sa platesc eu transport cu o valoare mai mare decat coletul in sine, asa ca hai du-te si bate campii in alta parte si nu mai virusa lumea ca deja iti dau prea multa importanta, cine citeste asta si a mai si vandut cate ceva stie despre ce vorbesc si imi da dreptate.
|
De ce nu raspunzi concret la ce ti-am scris? Nu generaliza ca nu are nici o legatura cazul asta cu restu clientilor tai.
Coletul a fost ridicat in ziua in care a ajuns. Ai pus in colet alte anvelope, nu cele de care am vorbit. Ti-ai recunoscut vina la telefon urmand sa trimiti altele si asa a ramas. Iar in cazul in care te tineai de cuvant, eu ieseam in gaura, nu tu pentru ca mai plateam inca o data transportul. Nu ma pun in mintea ta sa te fac cu ou si cu otet. Atat vad ca te duce capu. Am ridicat problema pentru ca in cazul meu TEPAR scrie pe tine. Daca tot vrei sa comentezi..comenteaza strict la cazu asta. Eu am ramas cu alte anvelope decat cele comandata la tine..deci ca sa intelegi, eu am iesit in gaura, tocmai de asta am ridicat problema. Poate s-au ars si altii sau poate se vor arde, asta e problema lor. Eu doar am ridicat un semn de intrebare. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning