Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - PSK :) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/284263-e36-psk.html)

iuly@no'Sme 21-10-11 18:35

E36 - PSK :)

7 Attachment(s)
Dupa o lunga perioada de cand sunt membru 4tuning m-am hotarat sa-mi prezint pisicutza mea:D. La varsta de 18 ani prima mea masina a fost un 320i vanos coupe..de care m-am indragostit complet de tractiunea spate :). Nu am avut ocazia sa ma bucur prea mult decat in jur de 1an jumatate pt. ca avea numere de Moldova,nu aveam toate actele la ea,probleme cu politia si alte belele.
Incepusem sa bag bani in ea (se vede in poze) dar nu mi-a parut rau.Intr-un final am vandut-o ,am scapat de probleme.
Dupa, am inceput sa tot schimb masinile ca pe sosete(alfa romeo,calibra,MG,laguna) dar nu se compara cu senzatia de tractiune spate, asa k m-am decis sa revin tot la BMW si mi-am achizitionat un 318i (mb40),chel,ieftin fara dotari. Cu timpul am reusit sa ii schimb cat de cat aspectul dar cel mai important a fost schimbarea de motor: am trecut pe 1.8is (m42).De atunci toate bune si frumoase:).
Stau sa treaca iarna si la primavara o revopsesc(ma gandesc ce culoare) si mai vad eu..BANI SA FIE :))

Dotari :
- 1.8 is (m42)
- trapa electrica
-interior recaro(urmeaza sa il tapitez,curat)
- bara fata M, stopuri M, praguri, bandouri M, oglinzi tip M..
-Suspensie reglabila fata+spate Ta-technix
-angel eyes,proiectoare clare,semnalizari clare..

Mai astept pareri :D

iuly@no'Sme 21-10-11 18:39

Re: E36 - PSK :)

10 Attachment(s)
Actuala :

iuly@no'Sme 21-10-11 18:41

2 Attachment(s)
Cam atat :

iuly@no'Sme 26-10-11 16:57

Nici o parere nimic? e perfecta sa inteleg? :D:D:D
Urmeaza sa-i montez o finala de 2.5i stock si antigel k vine frigu nu gluma. :lol:

DaNn.ZyX 26-10-11 17:23

Frumos ce ai facut din asta a 2 a,prima o strica barile alea urate,Keep up the good work,sunt sigur ca nu o sa te opresti aici si o sa vrei din ce in ce mai mult :)

iuly@no'Sme 26-10-11 17:41

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4671084)
Frumos ce ai facut din asta a 2 a,prima o strica barile alea urate,Keep up the good work,sunt sigur ca nu o sa te opresti aici si o sa vrei din ce in ce mai mult :)

ms ms , da..era ceva diferit totusi de multe pisici,acum sincer nici n-as vrea sa mai aud de bare din alea pe E36:D si desigur nu ma opresc aici..mai urmeaza,bani sa fie:lol:

Devu 31-10-11 20:55

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4660714)
Cam atat :

Frumoasa masina.
Am avut ocazia sa o vad acum cateva zile prin cartier.Imi plac maxim jantele.
P.S: Pune inapoi numarul in bara, pe bandou, arata mai ok.

Robber_cs 01-11-11 10:32

Foarte frumoasa ...mie chiar imi place unde ai pus numarul ....probabil un difusor pt bara spate , sau o bara spate m3 ar mai merge. Niste poze cu interiorul nu ne pui ?

sike 01-11-11 10:50

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4682152)
Frumoasa masina.

Jantele sunt cele de pe fiat-ul meu man la el au ajuns :lol:

On topic:faina masinuta sa ai parte de ea si multa bafta cu ce ti-ai propus!

Numai de bine

iuly@no'Sme 01-11-11 13:39

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4682152)
Frumoasa masina.

ms,si a ta e frumoasa, jantele..is ok deocamdata..is mici dar la primavara le schimb,in legatura cu numarul mie imi place asa,desi mai multe persoane mi-au zis k sa-l ridic sus..

iuly@no'Sme 01-11-11 13:46

Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 4683075)
Foarte frumoasa ...mie chiar imi place unde ai pus numarul ....probabil un difusor pt bara spate , sau o bara spate m3 ar mai merge. Niste poze cu interiorul nu ne pui ?

ms, am avut difusor dar mi-a fost "imprumutat",la primavara de acum schimb iar poze cu interiorul curand(trebuie sa-l mai curatz putin).

iuly@no'Sme 01-11-11 13:47

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4683110)
Jantele sunt cele de pe fiat-ul meu man la el au ajuns :lol:

On topic:faina masinuta sa ai parte de ea si multa bafta cu ce ti-ai propus!

Numai de bine

da da :oops: la fel si tu,ai grija de ea:D

Claudia 06-11-11 12:34

Chiar am vazut-o prin cartier si ma amuza faptul ca avem acelasi nr de inm. Nu stiam ca e din Bucuresti proprietarul. Arata din ce in ce mai bine.
Singurele chestii care par ne-la locul lor sunt semnalele si numarul.
Daca tot vrei sa pastrezi numarul acolo, ar fi dragut sa iti cauti un bandou dinala intreg ... sau daca nu ai bani de unul original poti sa adaptezi unul de spate (adica mai tai din el) :p

Daca ai nevoie de vopsitorie iti pot recomanda pe cineva.

Succes!

iuly@no'Sme 07-11-11 10:32

Quote:

Originally Posted by Claudia (Post 4694815)
Chiar am vazut-o prin cartier si ma amuza faptul ca avem acelasi nr de inm. Nu stiam ca e din Bucuresti proprietarul. Arata din ce in ce mai bine.
Singurele chestii care par ne-la locul lor sunt semnalele si numarul.
Daca tot vrei sa pastrezi numarul acolo, ar fi dragut sa iti cauti un bandou dinala intreg ... sau daca nu ai bani de unul original poti sa adaptezi unul de spate (adica mai tai din el) :p

Daca ai nevoie de vopsitorie iti pot recomanda pe cineva.

Succes!

Propietarul(adica eu) e din P.Neamt si pt o perioada de timp m-am mutat in Buc:D.Numarul o sa ajunga sus,vad eu cum il asez sa fie mai ok..semnalizarile sincer imi plac,tu ce recomanzi? iar de vopsit as fi interesat pt la primavara,am obs si eu k avem aceleasi initiale " PSK" :oops:, imi place coupeul tau,e bine intretinut:X.Succes si tie cu masina:D

Claudia 07-11-11 12:32

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4696559)
Propietarul(adica eu) e din P.Neamt si pt o perioada de timp m-am mutat in Buc:D.Numarul o sa ajunga sus,vad eu cum il asez sa fie mai ok..semnalizarile sincer imi plac,tu ce recomanzi? iar de vopsit as fi interesat pt la primavara,am obs si eu k avem aceleasi initiale " PSK" :oops:, imi place coupeul tau,e bine intretinut:X.Succes si tie cu masina:D

In legatura cu semnalele... ti le recomand pe cele fumurii din sticla dinaia cu striatii, cum sunt cele normale. Astea cu sticla clara arata cam "tuning".
Ne auzim cu vopsitul daca vrei.
Spor la treaba!

iuly@no'Sme 07-11-11 15:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Claudia (Post 4696860)
In legatura cu semnalele... ti le recomand pe cele fumurii din sticla dinaia cu striatii, cum sunt cele normale. Astea cu sticla clara arata cam "tuning".
Ne auzim cu vopsitul daca vrei.
Spor la treaba!

pe viitor o sa ma gandesc si la varianta asta cu semnalizari fumurii.Mi-am pus astea "tuning" pt faptul k am bec cu 2 faze pe ele (gen USA).

iuly@no'Sme 24-11-11 15:39

2 Attachment(s)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)

Devu 24-11-11 15:41

Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?

VaLeX 24-11-11 15:45

Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol:

DaNn.ZyX 24-11-11 16:32

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4737729)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)

Frumoase incaltari,daca astea sunt de iarna la vara cred ca o sa fie ceva mai spectaculos,legat de folie cateodata e bine sa fie si intuneric in masina "ca-n beci" :lol: sa nu se mai uite curiosii pe geam :lol::lol:

iuly@no'Sme 24-11-11 16:49

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4737736)
Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?

salut, din pacate doar pana la vara,urmeaza ceva mai "deosebit".

iuly@no'Sme 24-11-11 16:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4737741)
Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol:

Ms la fel VaLex, pt iarna e "tzut":) si in legatura cu folia : m-am saturat sa stau la "beci" :-):-)

iuly@no'Sme 24-11-11 16:53

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4737785)
Frumoase incaltari,daca astea sunt de iarna la vara cred ca o sa fie ceva mai spectaculos,legat de folie cateodata e bine sa fie si intuneric in masina "ca-n beci" :lol: sa nu se mai uite curiosii pe geam :lol::lol:

Multumesc,oarecum "deosebit" nu cine stie ce..mi-am facut placerea si cu folia , mi-a trecut :D:D

Wilgax 24-11-11 19:25

Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:

m1n1maL 24-11-11 19:48

inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))

iuly@no'Sme 24-11-11 22:21

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4738121)
Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:

Ceva modular ma gandeam sincer si chiar la RC/RS/Style 05/RM...poate la vara se schimba moda..ma dau si eu dupa ea ..de ceva diferit de toata lumea nu am bani sigur:D

iuly@no'Sme 24-11-11 22:23

Quote:

Originally Posted by m1n1maL (Post 4738190)
inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))

Pai cand am pus astea pe 17 mi-a inaltat-o..am 225/45 si nustiu sigur dak e reglata maxim jos,dak pun table k a tale o sa intru in echipa ta pt dezapezire la iarna :D:D

m1n1maL 25-11-11 09:38

Astep oameni LoW pt dezapezire=))). Sau cred ca singur o sa raman muncitor :d pt o tara deosebita=))

SB09HMM 30-11-11 12:58

frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !

iuly@no'Sme 30-11-11 14:16

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4750214)
frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !

Multumesc , si a ta arata intr-un mare stil :D. Numarul o sa fie pus curand la locul lui..iar k folie m-am gandit la primavara ceva transparent toata masina,aceasi folie peste tot inclusiv spatele.Acum astept sa treaca iarna k din primavara intra la vopsit,sa vad ce o mai fi atunci.Bafta si tie.

iulyansmotors 30-11-11 19:20

Am vazut masina ta, eram intr-o zi prin 1 MAI, si mi-a atras atentia PSK-ul chiar m-am oprit langa ea, interesanta! Imi aduc aminte si de coupe, 320, 6 cilindri , frumos!

21UKS 30-11-11 21:24

frumoasa transformarea de la 2010 la 2011...
cat despre semnale, daca tie iti plac e ok, mie personal nu mi se par urate;)parca dau bine pe masina ta...
nu stiu de ce toata lumea este "innebunita" cu chestii de genul "pune-i chestia aia OEM" sau "pune-i ... de M"......dar "M" sunt foarte putine pe forum de fapt....si nu inteleg de ce sa imi iau un 316 sau 318 ca sa schimb tot pe el, cand de fapt imi doresc un "monstru" de 3.2, sau ma rog aproape de asta ca este prea scump e adevarat...de ce sa nu imi iau direct 2.5 daca asta i mi doresc...
nu am ceva impotriva pieselor de M sau OEM sunt chiar ok, DAR...piesele after market sunt fabricate special ptr modelul de masina, adica nu sunt improvizatii...deci totul tine de gusturi care clar nu se discuta

in rest spor la treaba in continuare, daca tu esti multumit cand esti la volan este perfect...:D

iuly@no'Sme 01-12-11 10:40

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4751241)
frumoasa transformarea de la 2010 la 2011...
cat despre semnale, daca tie iti plac e ok, mie personal nu mi se par urate;)parca dau bine pe masina ta...
nu stiu de ce toata lumea este "innebunita" cu chestii de genul "pune-i chestia aia OEM" sau "pune-i ... de M"......dar "M" sunt foarte putine pe forum de fapt....si nu inteleg de ce sa imi iau un 316 sau 318 ca sa schimb tot pe el, cand de fapt imi doresc un "monstru" de 3.2, sau ma rog aproape de asta ca este prea scump e adevarat...de ce sa nu imi iau direct 2.5 daca asta i mi doresc...
nu am ceva impotriva pieselor de M sau OEM sunt chiar ok, DAR...piesele after market sunt fabricate special ptr modelul de masina, adica nu sunt improvizatii...deci totul tine de gusturi care clar nu se discuta

in rest spor la treaba in continuare, daca tu esti multumit cand esti la volan este perfect...:D

Da,multumesc,in legatura cu semnalizarile ai dreptate..fiecare cu ce ii place si cum il duce buzunarul dar nici nu pot sa spun k alea OEM nu ar fi mai indicate,daca te tine buzunarul intr-adevar iti iei un m3 e36 gata "facut" dar vezi k putine mai gasesti cat mai originale.Spor si tie la treaba,multumesc.:D

iuly@no'Sme 02-12-11 23:09

Din nefericire masina intra la vanzare,vreau sa mai pun ceva diferenta si vreau sa trec la Cabrio..daca nu reusesc sa o vand pana in primavara,se pastreaza(si se reia totul promis) :D .

iuly@no'Sme 07-12-11 16:05

6 Attachment(s)
Poze cu interiorul,trebuie dat un Vanish neaparat :D

Wilgax 07-12-11 16:50

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4764620)
Poze cu interiorul,trebuie dat un Vanish neaparat :D

Zi-mi si mie in ce pret ai luat interiorul!Ms.

iuly@no'Sme 07-12-11 16:54

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4764711)
Zi-mi si mie in ce pret ai luat interiorul!Ms.

ai P.M !

iuly@no'Sme 24-12-11 10:30

6 Attachment(s)
Update :
-Table+capace oem+gume de iarna
-Bara spate(la culoare)
- Difuzor M
-Placute noi
-Antigel (e belea de frig aici la Piatra-Neamt)
-Discuri + etrieri de 2.0i
-Ceasuri 260km (pt 4 cilindri)

RyaN- 31-12-11 13:20

Frumos frumos, hai ca se poate si mai bine prin unele locuri :lol:

Devu 31-12-11 13:28

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 4792854)
Update :
-Table+capace oem+gume de iarna
-Bara spate(la culoare)
- Difuzor M
-Placute noi
-Antigel (e belea de frig aici la Piatra-Neamt)
-Discuri + etrieri de 2.0i
-Ceasuri 260km (pt 4 cilindri)

La tine a venit Mos Craciun mai devreme. Felicitari pentru achizitii.

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning