![]() |
E36 - PSK :)
7 Attachment(s)
Dupa o lunga perioada de cand sunt membru 4tuning m-am hotarat sa-mi prezint pisicutza mea:D. La varsta de 18 ani prima mea masina a fost un 320i vanos coupe..de care m-am indragostit complet de tractiunea spate :). Nu am avut ocazia sa ma bucur prea mult decat in jur de 1an jumatate pt. ca avea numere de Moldova,nu aveam toate actele la ea,probleme cu politia si alte belele.
Incepusem sa bag bani in ea (se vede in poze) dar nu mi-a parut rau.Intr-un final am vandut-o ,am scapat de probleme. Dupa, am inceput sa tot schimb masinile ca pe sosete(alfa romeo,calibra,MG,laguna) dar nu se compara cu senzatia de tractiune spate, asa k m-am decis sa revin tot la BMW si mi-am achizitionat un 318i (mb40),chel,ieftin fara dotari. Cu timpul am reusit sa ii schimb cat de cat aspectul dar cel mai important a fost schimbarea de motor: am trecut pe 1.8is (m42).De atunci toate bune si frumoase:). Stau sa treaca iarna si la primavara o revopsesc(ma gandesc ce culoare) si mai vad eu..BANI SA FIE :)) Dotari : - 1.8 is (m42) - trapa electrica -interior recaro(urmeaza sa il tapitez,curat) - bara fata M, stopuri M, praguri, bandouri M, oglinzi tip M.. -Suspensie reglabila fata+spate Ta-technix -angel eyes,proiectoare clare,semnalizari clare.. Mai astept pareri :D |
Re: E36 - PSK :)
10 Attachment(s)
Actuala :
|
2 Attachment(s)
Cam atat :
|
Nici o parere nimic? e perfecta sa inteleg? :D:D:D
Urmeaza sa-i montez o finala de 2.5i stock si antigel k vine frigu nu gluma. :lol: |
Frumos ce ai facut din asta a 2 a,prima o strica barile alea urate,Keep up the good work,sunt sigur ca nu o sa te opresti aici si o sa vrei din ce in ce mai mult :)
|
Quote:
|
Quote:
Am avut ocazia sa o vad acum cateva zile prin cartier.Imi plac maxim jantele. P.S: Pune inapoi numarul in bara, pe bandou, arata mai ok. |
Foarte frumoasa ...mie chiar imi place unde ai pus numarul ....probabil un difusor pt bara spate , sau o bara spate m3 ar mai merge. Niste poze cu interiorul nu ne pui ?
|
Quote:
On topic:faina masinuta sa ai parte de ea si multa bafta cu ce ti-ai propus! Numai de bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar am vazut-o prin cartier si ma amuza faptul ca avem acelasi nr de inm. Nu stiam ca e din Bucuresti proprietarul. Arata din ce in ce mai bine.
Singurele chestii care par ne-la locul lor sunt semnalele si numarul. Daca tot vrei sa pastrezi numarul acolo, ar fi dragut sa iti cauti un bandou dinala intreg ... sau daca nu ai bani de unul original poti sa adaptezi unul de spate (adica mai tai din el) :p Daca ai nevoie de vopsitorie iti pot recomanda pe cineva. Succes! |
Quote:
|
Quote:
Ne auzim cu vopsitul daca vrei. Spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
A primit o toba stock de 2.5i + incaltzari pe 17 pana la primavara,vara.Jantele nu sunt definitive,urmeaza altceva cand da caldura :D.Mai urmeaza sa dau folia de pe geamuri toata jos..inclusiv spate+luneta, mi sa acrit de atata intuneric:D si sa sterg dunga neagra de la numar:-):-)
|
Am vazut-o azi, jantele nu raman si pentru primavara-vara :D ?
|
Sper ca in primavara sa primeasca ce am vorbit ..in rest succesuri !
Arata prea bine pt. iarna cu jantele astea :lol: cat despre folie , pot sa spun ca era ca`n beci la tine de intuneric :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Diferenta mare intre cum arata si cum se prezinta in momentul de fata.Esti pe calea cea buna.BBS-urile cu miezul vopsit sunt frumoase rau dar nu e ce trebuie pt E36 asta.Ceva pe 17.Personal sper ca te gandesti la ceva modular sau OEM motorsport de fabrica si cand zic modular poate nu RC/RS-uri ca acu asa e moda.Sper ceva diferit.:paper:
|
inseamna ca raman singuru low iarna asta:D?si u ma parasesti?=)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Astep oameni LoW pt dezapezire=))). Sau cred ca singur o sa raman muncitor :d pt o tara deosebita=))
|
frumoasa pisica ....doar de nr ala de inmatriculare am si eu de zis ...punel cumva inapoi unde era ca arata taree ciudat asa :)) si cu foliile ...te aprob, si eu am facut la fel ...mi-am facut damblaua cu 95% toata masina, dar mi-a trecut ...totusi iti sugerez o folie gen 50% spate, si ceva slab pe laterale ....bafta !
|
Quote:
|
Am vazut masina ta, eram intr-o zi prin 1 MAI, si mi-a atras atentia PSK-ul chiar m-am oprit langa ea, interesanta! Imi aduc aminte si de coupe, 320, 6 cilindri , frumos!
|
frumoasa transformarea de la 2010 la 2011...
cat despre semnale, daca tie iti plac e ok, mie personal nu mi se par urate;)parca dau bine pe masina ta... nu stiu de ce toata lumea este "innebunita" cu chestii de genul "pune-i chestia aia OEM" sau "pune-i ... de M"......dar "M" sunt foarte putine pe forum de fapt....si nu inteleg de ce sa imi iau un 316 sau 318 ca sa schimb tot pe el, cand de fapt imi doresc un "monstru" de 3.2, sau ma rog aproape de asta ca este prea scump e adevarat...de ce sa nu imi iau direct 2.5 daca asta i mi doresc... nu am ceva impotriva pieselor de M sau OEM sunt chiar ok, DAR...piesele after market sunt fabricate special ptr modelul de masina, adica nu sunt improvizatii...deci totul tine de gusturi care clar nu se discuta in rest spor la treaba in continuare, daca tu esti multumit cand esti la volan este perfect...:D |
Quote:
|
Din nefericire masina intra la vanzare,vreau sa mai pun ceva diferenta si vreau sa trec la Cabrio..daca nu reusesc sa o vand pana in primavara,se pastreaza(si se reia totul promis) :D .
|
6 Attachment(s)
Poze cu interiorul,trebuie dat un Vanish neaparat :D
|
Quote:
Zi-mi si mie in ce pret ai luat interiorul!Ms. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Update :
-Table+capace oem+gume de iarna -Bara spate(la culoare) - Difuzor M -Placute noi -Antigel (e belea de frig aici la Piatra-Neamt) -Discuri + etrieri de 2.0i -Ceasuri 260km (pt 4 cilindri) |
Frumos frumos, hai ca se poate si mai bine prin unele locuri :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning