![]() |
Timisoara la EMMA etapa2-Brasov
5 Attachment(s)
Si de data aceasta masina care a fost singura care a reprezentat Timisoara la etapa 2 EMMA de la Brasov, nu s-a intors cu maian goala.
Masina care a participat este Opel Corsa a celor de la LOGtuning De data aceasta a luat locul 1 la SQ la clasa Pro Sound Only, si premiul " Best instalation " Vom reveni in scurt timp cu detalii. |
Re: Timisoara la EMMA etapa2-Brasov
Felicitari!!!..posesorului...:-)
|
felicitari si de la arad ;) si multa bafta in continuare ...sper sa ajung si eu o data cu masinutza mea la concursuri ....ca deja nu mai suport...
|
posesorul m-a invitat la o auditie, n-am ce spune decat cuvinte de lauda! se aude super misto si acele cupe reprezinta dovada ca s-a muncit f mult la acea masina si ca merita!
bafta in continuare! pe cand urmatoarea etapa la timisoara? vreau sa vizitez si eu acel colt de tzara! |
am avut si eu ocazia sa ascult masina la brasov. Suna exceptional. Felicitari tuturor de la LogTuning pt efortul depus.
|
Quote:
|
felicitari celor de la LOGtuning ! tare masina ! bafta in continuare
|
Quote:
Ma intreb, nici un timisoarean nu e pe aici? Aceasta masina a reprezentat Timisoara la cele 2 etape nationale EMMA si a luat locul pe tara 1 la ambele. Timisoara a luat locul 1 pe tara. In plus a reprezentat ROMANIA la campionatul EUROPEAN EMMA unde s-a clasat pe un loc meritoriu. Este mandria noastra, LOGtuning, dar ar trebui sa fie si a pasionatilor din Timisoara. Pana acum Arad, Brasov, Oradea, Tg. Jiu, Deva. Din Timisoara nimeni??? |
RABDARE ...masinile sunt in lucru inca ...iarna se lucreaza ...pana da caldura ...dupa vedem ce iasa ...
|
Quote:
Am auzit zvonuri ca o sa "rupi" totul in zona. :!: ;) Si ............... sper sa nu ma mai lasi singur, ca anu' asta ,cand o sa mai fie vre-un concurs, prin tara:!: ;) |
sa speram ca iasa ceva frumos ...oricum masina la ora actuala e in stadiul de caroserie , deci am de lucru mult la ea , va fii cu totul altceva
|
Quote:
Asta ca sa iasa un lucru si mai frumos ;) :!: |
poti sa-mi aduci adaptorul de Ipod pt Mp3-Pioneer 9800 ???
|
CD-IB100II or CD-IB100
asta e ce vreau |
Quote:
Te tin la curent:!: |
si o sa mearga tare masinile astea ?
|
Quote:
|
la viteza cam greu ...ca sunt incarcate cu cateva sute de kg in plus
|
Quote:
|
nu am inteles ce vrei sa argumentezi! incerci sa-ti bati joc de moi?
|
Quote:
Originally Posted by GYM Poate o vad la instalare dak nu imi deschizic tu portb..:P Glumeam...Si de ce nu as putea sa o vad, nu sunteti departe si poate trag o fuga pana la Joe candva. Sau la vreun show Lasa ca va aranjez eu ........ sa va intalniti in Timisoara. Ca sa fie pe teren neutru posted by aByS asta era o invitatie pentru noi si cu ocazia asta am zis ca deja e 2007 ateptam sa fim invitati la un mic decibel nu sa-mi bat joc de voi ci sa organizeze ei ceva :) |
Quote:
Doar ca mai trebuie asteptat un pic :!: ;) Promit "un pic":D |
Quote:
|
sa vina caldura sa inceapa sezonu de muzica !!! ...asteptam cu basii rodati
|
Voi va adunati pe undeva ? astia cu muzica....
|
Quote:
|
Nu imi dau seama ce sunet are acesta corsa pe ea.
Nu am vazut decat 2boxe fata pe 2 cai neidentificate(am orbul gainii) HU clarion amplif AUDISON SRX am ratat eu ceva? ce boxe sunt pe fata pana la urma? |
Quote:
Daca erai mai aproape de ea, ai fi observat ca, amplificatorul nu este un SRx ci este un LRx de 4 canale. Tot Audisson, dar o tzira alta clasa ;) , Iar difuzoarele neidentificate de 2 cai :?: , sunt de fapt o minunatie de componente de la HERTZ pe numele lor Space 8 legate in mod full activ. Daca o sa ai vreodata drum prin Timisoara, te invit sa-ti faci o parere despre sound-ul din Corsa. Te asigur ca vei fi impresionat. Mai trebuie sa-ti precizez ca sistemul de pe Corsa nu a fost proiectat sa-ti sune tare, ci sa sune clar:!: |
Nu am vazut sistemul decat din pozele postate, nu am fost de fata la EMMA.
Oricum mi-ar face ce-a mai mare placere sa aud acest Corsa.Poate accepta o amanare invitatia ta pentru chiar sunt curios cum se aude. Respectele mele pentru munca depusa si mai ales pentru oricine care facce muzica sa se auda bine si nu tare! P.S:full activ?(scuza-mi necunostinta) |
Quote:
Poti gasi un articol despre acest Corsa in ultimul numar 4Tuning |
ce ziceti de una mica la oradea?un mic decibel party?la cluj nu ati venit poate la noi?va asteptam.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning