Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   faruri de mk.4 - conversii (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/28368-faruri-mk-4-conversii.html)

CJ-01-WOB 03-12-06 04:19

faruri de mk.4 - conversii

Dupa cum muti cunoastem , farurile de vw golf mk4 se pot adapta mai mult sau mai putin usor pe foarte multe modele de masini!
cel mai cunoscut este montajul pe mk3 !
cunoastem toti daciile cu faruri de mk4
si chiar golfuri 2 am vazut cu faruri de 4 !
pe ce alte masini mai merg! cum se face conversia ! poate dam niste idei si altora!
Am aruncat manusa !

Syc@ 03-12-06 22:57

Re: faruri de mk.4 - conversii

1 Attachment(s)
... Poza merita

Syc@ 04-12-06 00:28

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 645493)
Dupa cum muti cunoastem , farurile de vw golf mk4 se pot adapta mai mult sau mai putin usor pe foarte multe modele de masini!
cel mai cunoscut este montajul pe mk3 !
cunoastem toti daciile cu faruri de mk4
si chiar golfuri 2 am vazut cu faruri de 4 !
pe ce alte masini mai merg! cum se face conversia ! poate dam niste idei si altora!
Am aruncat manusa !

ai aruncato degeaba un singur cuvant spun in legatura cu asta KITCH

turbojack 04-12-06 00:43

1 Attachment(s)
Ca tot fac unii scandal aici ca-i kitch.Uite o dacie care arata mai bine asa decit cu originalele.
Farurile de mk4 se preteaza foarte bine la o fata "bolovanoasa",care pot schimba total estetica si nu neaparat in rau.Normal ca nu se pot piune pe un Camaro sau NSX :):) ,insa uneori merita investitia.
Iar in final banii sint facuti sa circule...
O conversie reusita:

Syc@ 04-12-06 00:51

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 646895)
Ca tot fac unii scandal aici ca-i kitch.Uite o dacie care arata mai bine asa decit cu originalele.
Farurile de mk4 se preteaza foarte bine la o fata "bolovanoasa",care pot schimba total estetica si nu neaparat in rau.Normal ca nu se pot piune pe un Camaro sau NSX :):) ,insa uneori merita investitia.
O conversie reusita:

:yikes:pe bune ca arata bine? :lemon: , nu am zis ca nu arata bine si nu am zis ce sa faca cu banii, daciaa e tot dacie am avut dacie cum nu e in tara asta din 72 da arata bine asa cum era ea de fabrica da tre sa stii ce sa dai jos si ce sa pui sau nu in loc nosrmal ca ai tzii partea lui mi pare corect dar nu fair play asa ca :lemon:

CJ-01-WOB 04-12-06 00:56

5 Attachment(s)
golf 3 si un vento ... mk4 look

turbojack 04-12-06 00:57

1 Attachment(s)
[QUOTE=Syc@;646903]:yikes:pe bune ca arata bine? ....QUOTE]

Mda...daca spuneam BMW rullz ,se umplea thread-u' asta de bale.
O astfel de conversie se cheama styling.Tuningul se ocupa de mecanica.;)
Iar kitch este asta:

Syc@ 04-12-06 01:09

[QUOTE=turbojack;646909]
Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 646903)
:yikes:pe bune ca arata bine? ....QUOTE]

Mda...daca spuneam BMW rullz ,se umplea thread-u' asta de bale.
O astfel de conversie se cheama styling.Tuningul se ocupa de mecanica.;)
Iar kitch este asta:

Sa stii ca daca kiar functioneaza acele faruri escamotabile se kiama e o treaba atat de complicata pe care voi nu stitzi so facetzi daca nu stitzi sa datzi jos un far de golf 4 nu crezi asta?:lemon:

CJ-01-WOB 04-12-06 01:42

3 Attachment(s)
vento + bora + mk3 .....cu mk 4 look :arrow:

turbojack 04-12-06 02:00

[QUOTE=Syc@;646920]
Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 646909)

.... pe care voi nu stitzi so facetzi daca nu stitzi sa datzi jos un far .....:

Daca a desface 4 suruburi si a scoate 2 mufe ti se pare mare stiinta...atunci e ok.Insa deocamdata nu am vazut sa vii cu nimic constructiv ,ci doar sa ataci la persoana.
Cu rabdare,scule bune si indeminare se poate face orice....daca are cine.;)

axxro 04-12-06 23:31

1 Attachment(s)
se poarta conversiile......
acum la modul serios, as vrea o poza cu un mk2 cu faruri de mk4, desi nu cred ca arata bine sunt tare curios

Syc@ 05-12-06 00:38

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 648272)
se poarta conversiile......
acum la modul serios, as vrea o poza cu un mk2 cu faruri de mk4, desi nu cred ca arata bine sunt tare curios

satzi spun cun arata ? eu nu as fi curios sa vad asa ceva de ce sa strici forma clasica a acelei masini sa o faci ca un cur? dece si tzie ti se pare ca are o forma cam "bolovanoasa" (cer drepturile de autor ale lui turbo jack). Itzi dau un sfat iatzi un golf 2 o sticla de cola si un paket de tzigari si dute intrun loc linidtit studiaza masina si sunt sigur ca o satzi vina idei mult mai faine decat sa pui blocuri optice de 4 pe 2 credema.

Syc@ 05-12-06 00:43

[QUOTE=turbojack;646954]
Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 646920)

Daca a desface 4 suruburi si a scoate 2 mufe ti se pare mare stiinta...atunci e ok.Insa deocamdata nu am vazut sa vii cu nimic constructiv ,ci doar sa ataci la persoana.
Cu rabdare,scule bune si indeminare se poate face orice....daca are cine.;)

frate e dreptu meu sa va critic cand voi promovatzi ceva constructiv dar cu efect de *** asta nu e tuning, eu lucrez la un garaj cu profilu asta dar dak vine un client sai fac asa ceva il dau cu sut afara credema, cu toate ca poate plateste sai fac treaba asta il refuz vreau sa dau curs la ceva frumos mai bine pun angel eyes pe 1100 ca forma farului permite asa ceva dar la acesta kestie nu se skimba clocul optic al masini corect sau nu?

tristan 05-12-06 16:11

1 Attachment(s)
Corrado :)

axxro 05-12-06 21:37

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 648368)
satzi spun cun arata ? eu nu as fi curios sa vad asa ceva de ce sa strici forma clasica a acelei masini sa o faci ca un cur? dece si tzie ti se pare ca are o forma cam "bolovanoasa" (cer drepturile de autor ale lui turbo jack). Itzi dau un sfat iatzi un golf 2 o sticla de cola si un paket de tzigari si dute intrun loc linidtit studiaza masina si sunt sigur ca o satzi vina idei mult mai faine decat sa pui blocuri optice de 4 pe 2 credema.

nu e ideea mea, nu te "arunca" asa la mine. si eu am zis ca nu ar sta bine, da as vrea totusi sa vad

Syc@ 05-12-06 22:49

ahahaaa

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 649602)
nu e ideea mea, nu te "arunca" asa la mine. si eu am zis ca nu ar sta bine, da as vrea totusi sa vad

si eu tziam asa ca idee nu mam aruncat la tine!!!

Mandella 06-12-06 13:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by axxro (Post 648272)

ca nuca-n perete arata

axxro 06-12-06 13:35

curiozitatea mia fost satisfacuta. multumesc mult. este o mare idiotenie. in cazu de fata si realizarea este......

Syc@ 06-12-06 23:16

Quote:

Originally Posted by Mandella (Post 650416)
ca nuca-n perete arata

Haidetzi ca mie kiar imi "plac" shi Mandella dak imi permitzi sa te corectez un pic nu arata ca nuca'n perete ci arata oribil exagerat de naspa in ultimul hal cum io fi trecut prin cap sa faca asa ceva?

CJ-01-WOB 06-12-06 23:35

nu e reusit transplantul am spus-o si mai demult !pacat ca omul a investit in asa ceva cand putea sa o faca cu stil in niste FKuri!
inca 2 poze - >

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=395

Golfuletz 09-12-06 07:46

Am mai spus-o si o mai zic....eu daca m-as intalni cu proprietarul cu greu m-as abtine sa nu-i dau una :D :D...serios...s-au facut multe kitch-uri si pe golf-uri da asta se bate pt primele locuri. N-am vzt. poze mai recente dar am un "feeling" ca omu' nu s-a oprit din 'tiuning'. Cati bani a dat oare pe faruri?...vb ta WOB-ule, isi lua set intreg de lumini FK.

blondu_glf 2 10-12-06 00:13

si totusi,nu s-a ajuns la aceeasi concluzie????????nu este kitch????????pt "........." :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon:

CJ-01-WOB 10-12-06 21:09

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 654724)
si totusi,nu s-a ajuns la aceeasi concluzie????????nu este kitch????????pt "........." :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon:

nu intotdeauna modificarile sunt reusite! in cazul golfului 2 .. facut probabil nu de un profesionist .. a dat chix!

tristan 11-12-06 06:05

Combinatzie de golf I cu II si IV... oare are ceva de la III si de la V?

scirocco 20-12-06 13:29

este in cj un golf 1 cu faruri de golf 4... nu va spun mai mult decat ca este negru...
parerea mea ca nu arata bine absolut deloc.

Turbo110 22-12-06 10:59

kitch tuning 100 la 100 mie unu imi lasa impresia ca iti doresti un golf 4 dar esti prea sarac sa ti-l permiti !

Syc@ 22-12-06 22:35

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 671123)
kitch tuning 100 la 100 mie unu imi lasa impresia ca iti doresti un golf 4 dar esti prea sarac sa ti-l permiti !

In cazul blocurilor optice te aprob la interior este cu totul altceva ca vrei ceva putin mai evoluat sau ca se potriveste bordul de 4 pe 2 fara nici o modificare ca pana la urma platforma e cam aceeasi.

CJ-01-WOB 30-12-06 00:37

3 Attachment(s)
megane coupe :arrow:

tristan 30-12-06 08:12

Toti vor sa aiba VW :lol:

Syc@ 31-12-06 02:09

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 679430)
Toti vor sa aiba VW :lol:

:shock: mai e si urat:!:

axxro 02-02-07 15:06

1 Attachment(s)
am mai gasit ceva

Mihaitza_tdi 02-02-07 21:16

Ce masinutza....cat despre megan chiar nu ii sta bine deloc!

CJ-01-WOB 16-03-07 00:33

2 Attachment(s)
:arrow: vw vento

axxro 20-03-07 21:35

pasionat omu de "agtzibilde" :P

CJ-01-WOB 02-04-07 01:45

1 Attachment(s)
Oltcit (imi place cum arata)

Bitz@ 02-04-07 23:20

deci in concluzie....nu la toate masinile se adapteaza farurile de mk4.....
parerea mea oltcitu si vento asta ultimu sunt cele mai reusite imi plac cum arata...pe viitor cine stie....golful ala 2 negru era sub orice critica....parca atarnau..:|....halal proprietar...cretin...distrus.....hai...Bafta!

nutzuXXL 18-04-07 19:27

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 646895)
O conversie reusita:

e frumushik dacia ... arata bn co faruri d mk4 ... zici k e din fabrik :))

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 828698)
Oltcit (imi place cum arata)

nbici nu zici ka-i olcit ...zici ka-i golf :)) ( jumate golf jumate olcit :lol:

Quote:

ca nuca-n perete arata

parca-s tablouri , nu faruri :)) . nu au fost adaptate klumea ...:sad:

Quote:

ca nuca-n perete arata

mai bn mi le dadeau mie sa le pun la mk3-ul al meu

ugod 24-04-07 23:57

Quote:

Originally Posted by Golfuletz (Post 653733)
Am mai spus-o si o mai zic....eu daca m-as intalni cu proprietarul cu greu m-as abtine sa nu-i dau una :D :D...serios...s-au facut multe kitch-uri si pe golf-uri da asta se bate pt primele locuri. N-am vzt. poze mai recente dar am un "feeling" ca omu' nu s-a oprit din 'tiuning'. Cati bani a dat oare pe faruri?...vb ta WOB-ule, isi lua set intreg de lumini FK.

cand ne intalnim sa-mi dai una ..daca tot esti asa de periculos ...im primul rand intra si citeste la mine pe topic ce-s cu farurile alea si dupa mai discutam. ...

CJ-01-WOB 25-04-07 21:17

ugod spune-ne si noua povestea !

ugod 25-04-07 21:34

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 870999)
ugod spune-ne si noua povestea !

poza e facuta la Oradea la DbDrag ...si nu aveam ate faruri cu ce sa vin pana acolo . asa ca le-am pus pe astea provizoriu ..daca a-ti fii mai atenti nici nu sunt prinse ..doar in grila de plastic ...se vede de la distantza ca nu e ceva definitiv ..dar na romanii tot timpul stiu sa comenteze

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning