![]() |
Cumpar Audi A8 model 2008
3 Attachment(s)
Vreau sa achizitionez un Audi A8 model 2008 , avariat dar nu tare sau intreg ... la un pret mai mic decat cel al pietei .
Daca este intreg as prefera sa fie negru ... nu prea ma intereseaza scala dar sa fie una dintre : 1/24 , 1/26 , 1/18 . Va rog nu veniti cu preturi gen 100 € ... stiu ca e scumpa dar imi incerc norocul ... Atasez cateva poze sa vedeti modelul ... Nu sunt pretentios privind firma ... Astept oferte :) |
Re: Cumpar Audi A8 model 2008
Tu acolo ai pus poze cu modelul kyosho care se gaseste pe la 250 ROn, intreg :lol:, sh. Orice alta reprezentare la scari cuprinse intre 1:36 si 1:24 o sa fie jalnica in comparatie cu asta. Nu o sa fie toate elementele mobile, iar de calitate si finisaje nu mai are rost sa vb. Cea 1:43 minichamps arata ok, dar e seald.
ACum nu stiu ce inseamna la tine sub pretul pietei, dar eu zic ca 250 ron e ok. Chiar e una de vanzare pe celalalt forum. |
Eu am unul, Kyosho 1:18 impecabil. Zi-mi cat oferi pe el, ca sa stiu ce ii rup.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
1:43 - 12 lei - sub pretul pietei -
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am un a8 1/18 motormax interioru si portbagaju mochetat se deschide tot la el directie functionala. PRET 140 ron.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ok eu am incercat. Numai bine!
|
Quote:
Eu sincer nu stiu sa fie vreun model cu grila exact ca masina pe care ai pus-o tu... |
Ce a pus el e varianta S8 care nu cred ca e facuta macheta (cel putin la scara mare). In schimb este varianta normala la 1:18 facuta de Kyosho.
|
E vorba de audi a8 w12 model 2008! Macheta e de la kyscho. Daca ati citi primul post cu atentie , nu ar mai fi nelamuriri
|
Quote:
In primul post scrie ca nu prea te interesaza scara...1:24, 1:26, 1:18, da? Sau nu vad eu bine? Apoi pui o poza cu o masina pentru care nu exista macheta spunand ca vrei sa aiba grila aia...cea cu liniile alea cromate verticale...da? Si acum ne atragi atentia ca daca am citi am stii ce vrei...pai habar n-ai ce vrei tu sa cumperi... |
Alt topic care e o porcarie ...
Sper sa se faca curat pe aici. Omul habar n-are ce vrea sa cumpere. Bai Nen...cauta exact pe net ce macheta vrei si pune poza cu ea.Oricenteaza-te cam pe la ce preturi se gaseste. Nu ne mai aburi... Si apropo...A8-le ala Kyosho o sa-l gasesti cel putin pe la 250 de lei...asta asa...ca sa stii. |
Quote:
|
Cand te hotarasti ce vrei sa cumperi te rog sa deschizi un topic nou in care sa postezi clar modelul, producatorul si scara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning