![]() |
cand mai sunt curse la stadion?
cred k abia asteptati sa ninga!!!:-P si eu la fel
|
Re: cand mai sunt curse la stadion?
sa nu asteptam degeaba...nu cred k o sa mai fie la fel ca anu trecut...deja au invatat curcanii treaba...
ramane sa vorbim intre noi... ;) |
Quote:
|
cik e , dar undeva pe la hotelul ala de 15 stele...
orcum...se gasesc alte locatii, nu e asta o problema... |
Eu vad lucrurile asa:
1.Ai nevoie de locatie 2.Ai nevoie de masini 3.Ai nevoie de un organizator |
:P le vezi bine...
se pot face rost de toate...:P trebuie doar stabilit... spre ex io in momentul de fata nu stiu daca ar trebui organizat ceva sau nu... poate ma convingeti voi...;) |
mai nou s-a schimbat destul de mult legislatia cu privire la organizarea a astfel de evenimente, nu uitati ca atunci cand s-a organizat ce s-a organizat la stadion au fost acolo
politia salvarea jandarmi o actiune de acest fel implica mult mai multe decat ce s-a vazut acolo posibil sa se organizeze ceva nu in oras in afara orasului pe "pamant" locatia ... :rolleyes2 oricum e in apropierea orasului , nu este imposibil insa sa mai se organizeze ceva pe oras :D pace voua |
:D gata s-a decis in luna MAI va fi o cursa :lol: si nu de soareci
|
pai cine a decis?
in c luna mai? cine organizeaza? detalii t rog...nu vb in vant...:P |
in luna MAI vor fi niste curse demonstrative cu masinile de la rally cross si de asemenea vor mai fi niste curse in genul a ce a fost in luna iulie parca ...
indemanare organizeaza Directia Judeteana de Tineret si Sport si Pro Car Racing Team o sa postez mai tarziu tot regulamentul aferent concursului |
e clar
daca iar organizeaza DJS...o sa fie superb...bafta PCRT...e un club sau c? nu am mai auzit de el... e de raliu? nu ma pasioneaza raliul...si deaia cred ca nu stiu... iar parerea mea este ca daca nu se pricepe nimeni sa organizeze un eveniment de genul indemanare sau "liniutze"...mai bine sa nu se bage. exista oameni care fac asta demult si au destula experienta a.i. sa iasa ceva calumea. dar daca voua c-a placut liniutzele organizate de DJS...la mai mare! dar sa incerce sa bage mai multi bani in organizare decat in buzunare! |
Quote:
PCRT e un club sportiv de rally cross nu prea s-a auzit de el pentru ca este nou infiintat cat despre liniute mi s-au parut un fiasco, mult mai bine cred eu ca a iesit cursa de indemanare |
tu ai vreo legatura cu clubul acela, sau cu DJS?
de unde stii ca o sa fie? |
:rolleyes2 mi-a soptit o pasarica :rolleyes2
|
:))
ti-a soptit...:P dar pasarica e oficiala? :D |
official imi merge bine..... binee.... si vrem sa ne implicam mai binee.....bineeee
|
:))
ti-e somn, a? :P zii mai nene...:P...ca sper sa nu fie o vorba de la coltu blocului...:P |
demersurile sunt incepute numai timpul sa ne-ajunga
|
:ihearu: pe 26 mai o sa fie o mica alergatura:peace:
|
clar
t pricepi sa faci reclama...de nu mai pot... daca nu va pricepeti...io zic sa nu va mai bagati... |
Quote:
|
deci...nu e vb de crezut sau nu...
dar ca de si data trecuta...nu s-a zis nimic...pana cu 2-3 zile inainte de concurs. ai auzit de LegalRacing din bucuresti? nici nu ai idee ca masini pot veni cu o organizare calumea si cu o reclama bine facuta...:P |
Intr-adevar ar trebui k evenimentul sa fie mai intens mediatizat k sa vina cat mai multa lume si sa iasa cat mai bine treaba.Ultima oara am aflat dintr-o plesneala despre "cursa" de la stadion.
|
e posibil ca societatea argeseana sa fie printre cei ce vor de o mana de ajutor , daca accepta "provocarea" s-a rezolvat problema ce tine de presa zic eu
|
nu tine de presa...:(...dezamagitor...asta este...cred ca o sa fie la fel ca data trecuta...din pacate...
cand mai stii detalii, t rog sa le spui si aici...mersi |
ideea e alta daca presa se implica ca parteneri atunci nu va fi un simplu articol ce va aparea cu 2-3 saptamani innainte si apoi cu 2-3 zile innainte de eveniment, tu cum vezi promovarea evenimentului din mai?
|
eu zic k inainte de eveniment sa postezi un anuntz pe acest site intr-un loc in care sa fie vazut de toti ,astfel incat cei intresati sa poata afla si poate asa se strange mai multa lume.(participantzi)
|
Quote:
:rolleyes2 incercam vedem ce iese, o sa fie postat si regulamentul concursului,conditiile de participare ..... in ce consta probele si tot ce tine de aceasta competitie o sa fie ceva in genul https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/18444-17-iunie-06-cursa-pitesti-expozitie-tuning.html ...postul "ceciliei" (o amica) e din craiova si adus vreo 2 -3 masini din crv la competitia aia din 17 iunie, care dupa parerea mea a fost mult mai reusita ca liniutele, macar la aia am avut ce vedea nu doar cox pe 400m si nici ala de performanta |
eram sigur ca nu t pasioneaza 400m...parerea mea este ca ar trebui sa nu fie drag racing daca nu organizeaza cine trebuie.
mai bine am astepta putin, pt ca cei de la LegalRacing fac treaba excelenta de cativa ani in coace... in colaborare cu ei si cu ajutorul catorva sponsori, ar iesi excelent... |
ba era cam pustiu aseara la finante...
si gheata pe jos :D |
Quote:
|
ba da, ai ceva cu finantele alea...:P
si c cautai defapt?:P |
am trecut pe acolo am baut un ceai si m-am intors acasa :))
|
se mai aude ceva de 'cursele' alea de la stadion??
|
Quote:
|
aha...e bine...dar cum a ramas?
|
curse? cand unde? ce grupe? ;)) faceti ma reclama
|
Nu faceti reclama ca vin baietii cu modificatele ....macar am si eu sanse sa castig o vaza ceva :) . Era sa uit.....eventual si o diploma.
|
c reclama ma...ca astia nu au auzit de asa ceva...
o sa fie iar cum a fost atunci...asta daca or sa mai fie liniute...ca de domne e scump...sa platesti politaii si daca tot djs e organizator...cred ca nici nu ma trezesc sa vin.... |
o sa fie cursa pe 26 mai ...intr-o sambata! informatie sigura....conditiile raman de vazut!...nu se stie nici ce el de cursa o sa fie! speram indemanare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning