![]() |
Vand huse pentru cotiere e36
3 Attachment(s)
Vand huse pentru cotiere e36....se pot face pe urmatoarele culori:
negru, gri, crem, rosu. pe stoc nu am decat negre cu cusaturi negre.... 35 ron bucata! 0763.620.924- zeky! |
Re: Vand huse pentru cotiere e36
valabil!
|
M-am abonat si eu la o bucata.Mc
|
okay....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Cum se face prinderea husei, ai vreo poza din care sa reiasa chestia asta ca sa imi dau seama daca e vizibil sau nu unde se "inchide" husa? |
cand o s-o dai jos pe cea veche o sa-ti dai singur seama de cum se prinde cea noua.....se da capacul din plastic jos (3 suruburi mici) si se dezlipeste husa veche (e lipita)...se aplica si se intinde BINE cea noua iar marginile se dau cu prelandez...se pune capacul la loc si ai terminat...in mare astia sunt pasii...
|
Recomand ! Una a ajuns la mine !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana acum avem asa:
emu = 2 negre ziemenz = 1 neagra silviu = 1 gri deschis JimGod = 1 neagra zahharia = 1 neagra cu cusaturi rosii cosmin mano = 1 gri UTH = 1 neagra P.S. Cine mai doreste sa se treaca pe lista ! Teoretic pe 18 plec din Bucuresti si pe 20 ma intorc cu tot cu huse! |
ia baga una si la mine , sa fie acolo !:lol::lol:
|
Pana acum avem asa:
emu = 2 negre ziemenz = 1 neagra silviu = 1 gri deschis JimGod = 1 neagra zahharia = 1 neagra cu cusaturi rosii cosmin mano = 1 gri UTH = 1 neagra Lymbutza = 1 neagra :lol: P.S. Cine mai doreste sa se treaca pe lista ! Teoretic pe 18 plec din Bucuresti si pe 20 ma intorc cu tot cu huse! |
Pana acum avem asa:
emu = 2 negre ziemenz = 1 neagra silviu = 1 gri deschis JimGod = 1 neagra zahharia = 1 neagra cu cusaturi rosii cosmin mano = 1 gri UTH = 1 neagra Lymbutza = 1 neagra ................. = 1 neagra cu cusatura rosie! P.S. Cine mai doreste sa se treaca pe lista ! Teoretic pe 18 plec din Bucuresti si pe 20 ma intorc cu tot cu huse! Sunt 10 bucati pana acum! |
Quote:
|
Spune-mi te rog daca ai posibilitatea de a face una dintr-un material care sa fie destul de apropiat de Alcantara. Sau cat material este necesar pentru a face posibila imbracarea cum doresc ?
|
nu avem material asemanator cu alcantara....cel mai bine ne vedem intr-o zi si-ti arat o husa de cotiera pentru a-ti face o idee cat material sa iti cauti...tu zici bine ce zici :-P
|
cotierele au ajuns la bucuresti....de maine puteti veni sa le luati...:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,trimiti si prin curier?ms
|
salut, nu trimit prin curier, imi pare rau...
|
Salut, sunt si eu pe lista cu una neagra! Multumesc
|
byalex85yo - 1 neagra!
|
Recomand!
|
cei care nu au venit sa-si ridice husele sunt rugati s-o faca altfel le vand....
|
topicul se poate inchide, nu mai aduc nicio cotiera!
|
Ciao vreau si eu o husa neagra . Se mai poate ? Merci .
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning