![]() |
VW Tiguan Concept
4 Attachment(s)
VW Tiguan Concept |
Re: VW Tiguan Concept
foarte foarte foarte frumos, me personal mi se pare urat touaregul dar asta e frumos rau, sa vedem cat o sa fie... oricum pp ca sub x3 si q5
|
Cand o sa fie scos pe piatza?
|
frumoooss.....:dribble: :dribble: :dribble: in curqand in bucuresti:D
|
foarte tare masina....cu multe peste touareg. m-a impresionat mult interiorul cu cusaturile alea pe bord si pe scaun....prea tare :)
|
Sunt curios cand o sa il scoata pe piata cat de mult or sa se abata de la concept ca asa arata prea bine cel putin interiorul e ceva ce nu am mai vazut !
|
noile masini vw sunt mai tari dekt alea vechi , mai ales aceasta este una fff frumoasa sa vedem qm o sa fie knd va fi scoasa in serie !!!
|
arata f bine...mie cel putin imi place mult
|
arata excelent! sa speram ca o sa se apropie cat mai mult de concept
|
este chiar reusit ca si concept...
imi plac foarte mult cauciucurile si modelul pielii din interior... dar nu prea cred ca va iesi asa pe portile fabricii... |
Interiorul este super.La exterior seamana cu un Touareg insa are un aer mai sportiv.Probabil este mai mica si din cauza asta,dar atat fata cat si spatele seamana mult cu Touareg...de fapt seamana cu noile VW...stopurile si grila fata sunt asemanatoare la VW.
|
super masina , mult peste Touareg , nu as da inapoi nici la un touareg :evil: :evil: :evil:
|
superba...e un r32 mai mare...:D
|
e mai dragutz decat cayennul dupa mine - e chiar superb :D
|
interiorul e belea rau :P
|
concurent la x3 dar zic ca mult mai dragutz mai sportiv etc
ce sa zicem frumos |
merge, un concurent-concept pt iosisX, dar ii lipseste fantezia si appeal-ul fordului.
|
frumoasa rau masina :)
|
Interiorul este superb...combina eleganta cu stilul sportiv...ce iti poti dori mai mult?
|
jos palaria, x3-ul are de ce sa se teama, daca conceptul asta iese pe piata... cauciucurile is superbe, se asorteaza cu culorile masinii, nice ;)
|
Design avangardist...mult mai frumos decat Touareg...Interior super
|
foarte frumos, imi place totul la el, mai ales cauciucurile ce belea sant, in contrast cu masina!
|
E doar un concept deocamdata , e clar ca nu va iesi in forma asta , mie personal imi pare un Golf Plus putin stilizat .
E interesant oricum...probabil concurent la Toyota Rav4 , astea |
Frumos Tiguan interiorul ii superbb!!!;)
|
pe piata din primavara anului 2007 asha shtiu io
|
Arata bine masina. Chestia cu cauciucurile mi se pare interesanta. Parca la faruri se mai poate lucra putin.
|
mie imi plac gumele !!! :))
|
supppppppppppeeer
|
super masina,pana cand si cauciucurile sunt facute pentru ea
buna idee |
arata bine de tot,e mai bine decat toaregul
|
parca ar fii facut dupa modelul golf v la exterior, nu vi-i se pare? mai ales la stopuri si in general caroseria.
|
superb acest model......imi place super mult cum ii sta cu aceasta culoare
|
Quote:
|
nice,really nice,acum ramane de vazut cum va arata modelul de serie
|
superb!!!!!!
|
misto tancu' asta . pacat k nu o sa arate asa si modelul d serie (sunt sigur k o sa il schimba in mai urat)
|
20 Attachment(s)
SUV de dimensiuni mici, concurentul mai iestin si mai putin luxos al lui X3.
Dotat cu sistemul 4Motiom. Motorizari - Benzina TSI 110 kW / 150 CP, 125 kW / 170 CP, 147 kW / 200 CP - Motorina TDI 103 kW / 140 CP, 125 kW / 170 CP. Exista 2 variante de caroserie. Variantele “Trend & Fun” si “Sport & Style” sunt orientate catre rularea pe strada, avand unghiurile de atac si degajare mai mici, in timp ce versiunea “Track & Field” este orientata catre off-road. Jante: 16-inch - 215/65 R16 tires. 17-inch - 235/55 R17 18-inch - 235/50 R18 |
cat de mult au deviat de la concept la masina de serie.... si ce e cu emblema aia ?!?!?!
|
nu au deviat foarte mult de la proiect, doar ca numai e asa masiva.
Uita-te la poza cu interiorul si la poza cu interiorul proiectului si o sa observi. Cat despre emblema tot ce stiu este ca a fost folosita in timpul testelor pt a nu fi recunoscut modelu. |
credeam ca o sa ramana cu emblema si grila asta ....cu grila asta da a chinezarie ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning