![]() |
my dream car....or not :)
Ok.
Treaba e cam asa . Se ia un BMW E46ci din 2001 si se incepe modificatul :) Lista de modificari e mare : 1) interior piele ( scaune incalzite + mahon in bord) 2) Kit exterior M3 stock ( kit pe masina M3 Rigger tuning - cam urat pus pe ea de asta trebuie schimbat ) 3) vopsea noua ( acum e un albastru dar urmeaza sa fie..... o sa vedem pana la sfarsit culoarea momentan doar planul :) ) Ps. Am uitat sa spun ..... nu stiu ce va iesi ...stiu doar ce vreau sa iasa.....insa urmeaza un drum lung ... plin de sacrificii ( financiare ) da poate pana la urma o sa merite....in fine ... o sa vedem la sfarsit ce o sa iasa O sa adaug niste poze cu masina cat de curand pot |
Re: my dream car....or not :)
si ontopic, sunt curios sa vad poze cu masina, mie kit-ul de la rieger nu mi se pare chiar asa urat ( mai putin pragurile). amuzanta partea cu lista lista "imensa" de modificari, si anume 3 la numar :lol: pacat ca nu e chiar asa usor cum pare pe " hartie" :-)
|
dap...asa'i ....pe hartie e mult mai usor ... .per exemplu 1 ) modificat interior ( scaune piele , ornamente din bord de mahon + lumini indor albe + multe altele )
E mult mai simplu planul decat rezultatul final . O sa postez niste poze cu masina cat de curand posibil . Ea arata ok. dar se vede clar cum kittul de la Rigger de pe ea a fost pus aiurea. bolt on si atat... |
Quote:
on. pune poze si...bafta cu ''lista''!:-) |
dap...na ...ms frumos de corectare....sincer nu ma complicasem sa caut pe net cum se scrie asa ca am scris "dupa ureche " :) maine fac poze si le pun sa imi zici tu daca tie iti place....mie unu nu prea....de aia si vreau sa il schimb.:)
Inca ceva .....nu sunt fan infocat BMW sa stiu toate cele....firme tuning ....nume marci etc.....pur si simplu am o masina care din intamplare e BMW si care nu imi place.-> de unde si ideea cu tunningul :) Stie cineva cine repara niste spoilere si praguri ( din fibra cred ca sunt ) ? un PM cu un nr de tel ceva ...dar sa fie din iasi ms:) |
Are rigger original sau ceva replica penala ?
|
Treaba e clara in cazul de fata ...
|
oare o fi masina lui Nick Fisic de la ProFM :lol::lol::lol: ?!?!
|
Uite...ca sa lamuresc pe toata lumea ....ma duc sa fac poze la masina si sa le pun pe net....nustiu daca kittul e original sau nu ....sincer nu am nici cea mai mica idee...
Rikko.....dont jump to conclusion .........;) |
10 Attachment(s)
dupa cum ziceam....pozele :)
Ps. nu's italian....;) IMG00017-20111011-1111.jpg IMG00021-20111011-1306.jpg IMG00022-20111011-1307.jpg IMG00023-20111011-1307.jpg IMG00024-20111011-1309.jpg IMG00025-20111011-1402.jpg IMG00028-20111011-1532.jpg IMG00032-20111011-1645.jpg IMG00038-20111011-1700.jpg IMG00039-20111011-1701.jpg |
cateva chestii trebuie schimbate / reparate spoilerele etc..:)
|
eu imi imaginam altfel spatele la kit-ul de la rieger :D
oricum masina in esenta e foarte frumoasa, daca scapi de prelungirea aia din spate si de plasa din bara fata chiar e ok, a si la interior sa ii dai foc dvd-ului aluia si sa pui ceva oem :D |
Stiu...in plan sunt multe..dar momentan vreau sa ii repar spoilerele si sa ii pun pragurile calumea:) si sa ii cumpar un eleron micut pentru portbagaj :)
|
si eu zic ca bara fata e destul de ok, din fata arata masina chiar bine.. dar bara spate e oribila :shock: succes cu masina!
|
Putea fii mai rau :D
E ok in mare , se poate face ceva cu ea usor ! Bara spate schimbata sau macar scoasa buza . Jantele nu'mi plac :shock:, prea mici !! |
is pe 17 :(
|
Quote:
|
Codita de rechin va place ?
Oricum nu se papa nici cum chederele de la geamuri cromate cu jantele negre.... ori polishezi buza la jante ori schimbi chederele parerea mea. Bafta |
o sa le vopsesc sa vad cum arata ....oricum voi fi pieton o luna si am timp de ea sa o fac :)
|
mie imi place modelul...culoarea...chiar si rotile(dar nu pe negru) numa cu bara spate nu ma impac...dar tu sti;)
|
18 cu 8 si 9/10j trebuie ...vad ca sunt modificate si aripile ...intra lejer ...
|
Momentan...vb romanului ..."dupa buget " :)
|
1 Attachment(s)
grilele alea de m de pe aripi cine le`a pus? :)
|
fostul proprietar...eu nu am facut nimic la masina inca. e exact cum am cumpart'o. de ce is najpa? Masina arata mai bine in realitate ;)
|
un mic sfat: fa'ti grilele negre sau jantele argintii, nu da bine deloc negrul cu cromul. si ar da mai bine bara spate de m sau cea stock, la fel si pragurile :) mult noroc in continuare.
|
Dap stiu...chestia cu bugetul e cam drastica... o sa revin la masina anterioara pe timpul iernii sa ma pot ocupa de asta (Dacia 1310 din 98 fiind masina anterioara)
Vreau sa ii pun bara fata de Mtehnic 2 , praguri de M3 si bara spate tot de M3 |
Quote:
|
Dap ai dreptate.....sunt puse invers....si abea acu am vazut....ms de sfat o sa le schimb :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning