Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

danutSZY 29-11-06 11:55

Modificari la bordul Daciei

am deschis acest subiect in a ne ajuta cu mai multe ideei sa modificam un bord de dacie......sunt sigur ca sunt de folos asa ca orice idee sau poze in special sunt bine venite!!!

danutSZY 29-11-06 12:02

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

2 Attachment(s)
incep eu.....cu cateva poze la dacia mea.....daca mai aveti si voi alte poze.......puneti-le!!!!!!!.........sau puteti sa cere-ti ideei si sper ca alti care au facut modificari sa vina cu ideei si poze si anume unde va-ti instalat casul,cum a-ti vopsit indicatoarele si ceasurile de bord......orice legat de bord!!!!

adi.schumi_tm 29-11-06 20:45

WAW.Cum ai facut ceasurile asa?sau le-ai cumparat?Imi plac la nebunie

danutSZY 30-11-06 10:35

1 Attachment(s)
am mai gasit un bord de dacie foarte frumos lucrat........haide-ti si voi cu poze........:D :!: :!: :!:

ionut17 30-11-06 20:48

96 Attachment(s)
cateva ceasuri de dacie (toate pozele au fost luate de pe dacia club)

Matzos89 30-11-06 23:26

maaa da ai bagat ceva ceasuri ...nu gluma..:P bordu ala al2lea imi place super mult.. cu masina nai poze?pare ingrijita...si interioru si fetele de usi sunt cu gust..volanu e de solenza nu? :) sunt curios consola aia sau cum se num in care e castofonu si ceasurile alea 3 e facuta de el sau luata de la alta masina..

danutSZY 30-11-06 23:44

Quote:

Originally Posted by Matzos89 (Post 643733)
maaa da ai bagat ceva ceasuri ...nu gluma..:P bordu ala al2lea imi place super mult.. cu masina nai poze?pare ingrijita...si interioru si fetele de usi sunt cu gust..volanu e de solenza nu? :) sunt curios consola aia sau cum se num in care e castofonu si ceasurile alea 3 e facuta de el sau luata de la alta masina..

din cate stiu e facuta de proprietar.....si inca cu foarte mult gust......am luato de pe dacia club.....ceva in genu asta as vrea sa fac si eu.......asta a fost si un motiv in plus ca sa deschid acest subiect....sa mai vad si alte ideei,plus ca daca cineva vrea sa caute modificari aduse la bordul de dacie(iluminare console centrale...etc)......deschide acest subiect sa si nu mai este nevoit sa caute peste tot.......cu ocazia asta fac apel la cei care si-au modificat dacia in interior sa ajute cu poze,ideei, sugestii si ce va mai vine voua......!!!!!!

VioLo69 05-12-06 17:34

pacat ca nu prea merge cu husele alea.puteai pastra o linie de culoare

danutSZY 05-12-06 19:16

Quote:

Originally Posted by VioLo69 (Post 649119)
pacat ca nu prea merge cu husele alea.puteai pastra o linie de culoare

........daca te referi la prima poza cu masina mea......alte huse nu am gasit.....am vrut sa cumpar huse in combinatia de culori alb-negru(ce e albastru sa fie alb) dar stateam tot la 2-3 zile sa le dau jos si sa le spal ca doar pe alb se vede ce-a mai mica pata de murdarie.....dar la urma urmei se potriveste cu luminile din interior care sunt albastre......(bord,pedalier si in curand si la plafoniera)........voi ceva poze chiar nu mai aveti????!!!!!

B-83-DAC 05-12-06 19:44

eu am dar nu ma bag la poza :)

r3sp3c7 26-12-06 08:57

5 Attachment(s)
salut :D
uite ceasurile mele :D

morcov_ssl 26-12-06 12:32

pt consola merge foarte bine aia d golf2... o sa revin cu o poza pt mai mult ajutor

Laurentiu Rosu 30-12-06 19:28

6 Attachment(s)
Uite ca am facut eu joi si vineri..cate 4 ore in fiecare zii....
Asta e bordu de la nova mea....care inainte era f banal
Pozele sunt facut cu tel si daia nu se vad bine...da va prindeti voi despre ce e vorba;)

Laurentiu Rosu 30-12-06 19:31

danutzSZY.....am si io o intrebare....Ceasurile tale sunt facute cu marker..??

mikkai 30-12-06 22:10

1 Attachment(s)
noroc! bordu meu cu ceasuri cu tot.ATENTIE nu merg cu masina in acest fel pe strada !!!

mikkai 30-12-06 22:16

1 Attachment(s)
In realitate merg cu ea asa !

SDrg 31-12-06 12:58

Am auzit ca se poate monta pe dacie bord de bmw. a facut cineva asa ceva? daca da, sa puna o poza, sa-mi spuna shi mie de pe ce model de bmw a luat bordul, care sunt modificarile ce trebuie facute, cam cat costa intreaga operatie, trebuie verificare RAR....in fine, toate amanuntele. multumesc.

CocoT 28 02-01-07 16:56

Cine imi poate spune daca pot muta turometrul in locul kilometrajului si invers?... pls astept raspuns...

Laurentiu Rosu 02-01-07 18:02

pai la ce masina vrei sa faci asta?daca e Nova ca a mea se face relativ usor....4-5 ore termini dca e berlina e mai greu ca sunt toate becurile alea de modificat de refacut traseu etc...

DolusD 02-01-07 18:13

se poate monta pe dacie bord de bmw ursuletz , am un preten care are bord de calibra pe dacie berlina si arata super tare, o sa pun si niste poze. avetzi ceva poze cu borduri de alea cu ceasuri rotunde ???? ms

SDrg 02-01-07 19:34

imi pare rau ca nu am precizat, am o dacie break din '92. la ea as vrea sa fac modificarea bordului, nu neaparat cu unul de bmw, dar cu un bord care sa o apropie cat de cat de nivelul anului 2007, ceasuri sport iluminate din interior, cu o aeroterma mai puternica, o bricheta functionala :). Stiu ca toate astea se pot face si pe bordul existent de dacie, totusi un styling interior nu cred ca strica.

CocoT 28 02-01-07 19:46

Quote:

Originally Posted by Laurentiu Rosu (Post 682326)
pai la ce masina vrei sa faci asta?daca e Nova ca a mea se face relativ usor....4-5 ore termini dca e berlina e mai greu ca sunt toate becurile alea de modificat de refacut traseu etc...

la berlina...

danutSZY 03-01-07 14:25

Quote:

Originally Posted by Laurentiu Rosu (Post 680003)
danutzSZY.....am si io o intrebare....Ceasurile tale sunt facute cu marker..??

.........de la turometru si vitezometru sunt facute cu autocolant taiat la ploter la o firma de grafica si reclame.....cele de apa,ulei,voltmetru si benzina sunt facute cu marker ca nu am mai avut timp sa stau dupa aia de la firma sa le faca.....spuneau ca le face peste 3 zile si eu trebuia sa plec in ziua urmatoare la drum......dar vreau sa le refac saptamana asta dupa sarbator....o sa revin cu poze!!!

Bi$hop 03-01-07 21:38

vreau sa stiu si eu de unde as putea sa achizitzionez niste ceasuri din acelea pt dacia 1310...pls..ast raspuns!!!

Laurentiu Rosu 03-01-07 21:46

de cumparat nu cred ca gasesti....poate doar la dsign pe forum...de cele mai multe ori tot ce vezi pe dacii sunt "home made".....normal..de cineva care are cat de cat habar...nu sa faci o coala alba si sa tragi cu markerul pe ea niste cifre:D....daca ai de gand sa te apuci sa ti le faci singur intra pe www.daciaclub.ro si gasesti acolo scanari de ceasuri sa ti le faci tu digital si sa le printezi sau poate gasesti ceva gata facut...;)

Bi$hop 03-01-07 23:46

Ms mult.....dak se poate si rog pe toata lumea cat mai multe idei pentru tunig de interior....in afara ded partea audio....scsaune bord...geamuri...orice...multzumesc anticipat!!!si dak se poate si niste poze

B-69-TAU 03-01-07 23:58

7 Attachment(s)
asa am si eu la masina mea...

Laurentiu Rosu 04-01-07 00:14

Super tare TAU...se vede ca au fost lucrate ingrijit si cu atentie la detalii.....
Doar o mica sugestie...daca le-ai fi facut lumina cifrelor alba...si acul tot rosu..
Ceva de ganu Audi...adica se potrivea si cu masina la culoare si nici nu era o culoare care sa o vezi pe toate masinile..adik albul ca lumina la bord mai rar...
Dar e masina si gustul tau...
Sa nu mai auda altcineva...shhhtt....da ai un gust bun si o ambitie super de a arata lumii ca Dacia e o masina frumoasa si foarte "tunabila":D

B-69-TAU 04-01-07 00:24

sa stii tu ca si mie imi pare rau ca nu le-am facut albe, sincer! iar acum este mult prea tarziu sa le schimb culoarea ca sunt in jur de 40 de leduri lipite practic de plasticul ala de pe fund... asa ca ....

Bi$hop 04-01-07 01:35

dak se poate TAU sa-mi spui cum ai facut capodopera aia....ar fi si mai bine........oricum apreciez ce ai facut...ffffoarte mult...tot asa;)

CocoT 28 04-01-07 11:36

Nimeni nu imi poate spune daca pot muta turometrul in locul kilometrajului si invers la berlina?... (am bord ca al lui TAU).... astept raspuns....

Bi$hop 04-01-07 13:29

Hmmm...interesanta chestie nu m-am gandit pana acum la asa ceva....dar nu vad la ce ar ajuta...in fine nu am voie sa comentez gusturile altura....dar eu tot vreau modele de ceasuri de bord:((..r3$PeK7

canny 04-01-07 13:57

pai nu ajuta decat pe sofer, ca poate are si el nevoie sa se simta ca in fata ceasurilor unei masini de raliu, ca la chestia asta mam gandit si eu cand eram cu ceasurile desfacute si nu ca nu se poate pune in mijloc turometrul dar e destul de mult de lucru si ai cam doua posibilitati in mare: sa faci o mare scularie adica taieturi lipituri de fire (adica mai bine lasa) ori te pui si iti refaci placa integrata complet

CocoT 28 04-01-07 14:00

Deci, se pot face dar m-ai nasol... Ms

canny 04-01-07 14:03

pai se pot, orice poti sa faci numa sa ai rabdare, io miam inghesuit un bord ce iesea vo doua deci de centi pe geam si vo zece pe dupa parbriz si am facut un gauroc la pasager ca sa stea drept bordu si sa nu tai din masina si dupa aia refacut la loc ca sa nu se vada, poti numa cu rabdare si planificare la tot inainte

CocoT 28 04-01-07 14:06

... Stiu bordul tau... Criminal.... Bv...

canny 04-01-07 14:11

mersi, peste vreo cateva luni va intra masina in lucru si atunci voi face un bord complet de la zero ca sa completeze la ce vreau sa fac la bucatica mea de istorie franco-romaneasca

Bi$hop 04-01-07 14:17

1 Attachment(s)
Pls dak se poate am gasit niste cecasuri pe gustul meu dak poate sa-mi spuna si mie cineva cum pot sa le modific...cu ce program.....uitatzi o poza;)

Bi$hop 04-01-07 16:17

poate sa-mi spuna careva.....cum se numeste vopseaua care rezista pe plastic?

dsign 04-01-07 19:31

se numeste primer solutia pe care o dai pe plastic inainte de a vopsi cu o vopsea oarecare

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning