![]() |
Michael (4Speed Squad) vs. Stella (Ice Racing)
:lol: :lol: :lol: frumoasa seara fetelor !!!
dar mai am o masina (un bolid :lol: :lol: :lol: ) asa ca Stella trebuie sa ne dam la egalitate sa vedem adevaratul winner ! Cielo vs. Cielo , aceleasi culori, aceleasi dotari, si amandoi fara turometru :lol: ! bye |
Eu cred ca face Cielo !!!
|
:D desii ema e convinsa ca michael o sa piarda.. eu cred tocmai opusul ... ema o sa vezi ca am dreptate ;)
|
deci acuma o sa ma dau cu masina mea !!!
si chiar o astept !! Quote:
|
Re: Michael (4SS) vs. Stella (Ice Racing)
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
yeap, eu eram si era a lu tata ! i-am nenorocit masina :lol: :lol: :lol: e Polo |
Re:
Quote:
|
E normal sa cred ca Stela va castiga. Oricum ramane de vazut!
|
Da de unde atata siguranta ca va castiga in primul rand nu e orice Cielo e Cielo lui Michael iar in al doilea rand masina a stat in fata blocului la mine iar cand o masina sta in fata blocului e belea!!!! Ca nu sunt degeaba MAP care rupe capu!!!
|
Re:
Quote:
sincer, nu vreau sa o jignesc cu nimic pe Stela insa avea prea putin avantaj in fata polo-ului (cam un bot de masina) si din cate am inteles avea in plus 15 cai :oops: |
mushtuck se cheama chestia aia pe care tu o numesti fluier... ai inteles? :D , anyway pariez pe michael , adica nici nu-mi fac probleme , insa , nota 10 ptr ea , e o tipa super de treaba .. sis ucces stella ..
|
Tot eu import si mustucurile acelea care creeaza presiune pe toba marind compresia si dand in jur de 5-15 cp in fuctie de masina!!! Sunt aduse din Venetia pret 25 euro!!!!
|
Re:
Quote:
de ce e normal ??? |
pt. k Stella e din Ice si e f. normal sa tinem cu ea si sa credem ca ea va castiga... si in + stim prea bine ce poate Stella :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
inseamna ca nu stii ce pot eu :P :P si eu sunt din 4 Speed Squad :lol: oricum o astept cu prima ocazie ! |
Go, go, Michael.
No car runs like MJ's car! |
Re:
Quote:
|
Vi s-a intamplat vreodata...aceeasi masina pe care o conduceti zilnic....azi sa \"rupa\" asfaltul si maine abia sa plece de la semafor ???? Ciudata chestie...dar....vi s-a intamplat ??
|
Se mai intampla, dar nu e foarte sesizabila diferenta, atunci cand aerul e rece si mai dens in oxigen, motorul are randament un pic mai mare.
|
mi sa intamplat si mie :twisted: poate ie o chestie de obisnuinta?? :?
|
la mine se intampla cand e ceatza :roll:
|
da ... e normal ... cand e mai frig in general fuge mai bine ...
|
Re:
Quote:
|
normal ca pt motoarele turbo ca aerul e rece si nu mai trebuie sa-l lucreze motorul sa-l raceasca el intrand deja rece => compresie mai buna
|
Un vot mare pt. CIELO
<<<sunt sigur ca va castiga>>> |
Re:
Quote:
|
eu cred ca atzi dat-o in offtopic rau de tot mai sus , michael.... sotto.. ;) asta daca cielo-ul celalalt e stock.... desi :D si cu filtru and shit n-ar face mare chestie.... sa vedem...
|
Re:
Quote:
|
e realista :) :) :) tzine cu castigatorul :) :)
|
:roll: .... Stella stie? :D :D :D
|
si deznodamantu?!
|
buna intrebare. oricum eu zic ca a castigat cielo-ul. :lemon:
|
loool :D:)
cielo sau cielo :D:) oare care...:) hm....grea intrebare...asteptam un rasp concret,in care sa ni se spuna si care cielo a castigat (asta daca s-au tras...) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning