Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai urat SUV? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28117-urat-suv.html)

Achim 28-11-06 13:15

Cel mai urat SUV?

23 Attachment(s)
Stiu ca e o chestiune de gust, dar cum aici este sectiunea versus, hai sa dezbatem si sa vedem ce gusturi are fiecare ;)

Deci, ca participanti am ales cele mai cunoscute (vandute) SUV'uri de la noi:

* BMW X5
* BMW X3
* Mercedes ML
* Mercedes G
* Hummer H2
* Nissan X-Trail
* Nissan Patrol
* Audi Q7
* Range Rover
* Toyota Landcruiser
* Toyota RAV4
* Honda CR-V
* Mitsubishi Pajero Sport
* VW Touareg
* Porsche Cayenne
* SsangYong Kyron
* Subaru Tribeca
* Hyundai SantaFe
* Chevrolet Captiva
* Dodge Caliber
* Infinity FX
* Infinity QX
* Lexus RX

oldtudorhand 28-11-06 13:24

Re: Cel mai urat SUV?

Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar nu stiu cum poti sa zici la niste masini ca Mercedes M-classe, Range Rover, Infinity FX, chiar si Captiva "participante" la un concurs de "cel mai urat SUV". Dar asa cum ai zis si tu e chestie de gust ;) si nu neg chestia asta! Oricum, sunt putin offtopic :)............asa ca votul meu merge catre Ssang Yang Kyron!

Achim 28-11-06 13:27

eu am pus cat mai multe variante ca fiecare sa isi poata alege ce vrea ;) nu inseamna ca eu consider toate aceste SUV "urate"... sunt doar optiune :p

p.s.: poate kiar si votezi, ca in poll nu a aparut votul ;)

Reddog 28-11-06 13:29

Votul meu merge catre noul Subaru Tribeca, pe care l-am vazut pe la romana si care este urat rau de tot! La fel si Ssang Yang Kyron.

pharaon 28-11-06 13:29

Asta e podiumul celor mai urate SUV-uri:

1 SsangYong Kyron
2 Porsche Cayene
3 VW Touareg

ps. Cred ca si dodge ar fi incaput in clasament dar nu il consider SUV!

Achim 28-11-06 13:30

imi plac gusturile tale Pharaoane...

Achim 28-11-06 13:30

Votati si in poll... nu numai in scris!!!

STIprdr 28-11-06 13:50

kyron a castigat votul meu...

alexSHO 28-11-06 13:53

just LOL.. stupid topic

1. cand dodge caliber e suv eu imi cumpar o oaie si ies cu ea la plimbare in parc
2. macar pteai sa faci 2 topicuri unu cu suvuri premium si altu cu offroadere or smth like that

nvm...
1. kyron
2. nissan patrol
3. infiniti QX

steaua23 28-11-06 14:08

ce urat e subaru ala ... la concurenta mare cu ssangyong :D

sortex 28-11-06 14:15

cel mai urat: SsangYong Kyron
cel mai fain: mercedes g,santa fe,range rover

Cosmin255 28-11-06 14:17

Pt mine cel putin podiumul ar fi cam asa:
1.Subaru Tribeca
2.Nissan Patrol
3.SsangYong Kyron
Urmatorul cred ca ar fi Q7:)

Cel mai frumos mi se pare Infiniti FX

BASU 28-11-06 14:43

votat SsangYong Kyron
Subaru Tribeca chiar imi place :oops:

br01tim 28-11-06 15:04

Kyron e printre cele mai urate masini(nu numai SUV).super naspa spatele si nu numai si interiorul e urat.....urmeaza CR-V si Patrol

Mandella 28-11-06 15:13

Kyron castiga detasat si din punctul meu de vedere , paca e facut de un tamplar cu rindeaua -asa linii are :))
ar mai fi si MUSSO, daca-l puneai ar fi avut si el o gramada de voturi :D:D

Morro 28-11-06 15:19

podiumul meu:

1. Kyron FARA EZITARE
2. Tribeca - la mare distanta de locul 3
3. Cayenne

Race 28-11-06 15:21

Interesant poll...in genul "care e cea mai urata fata dintre grasele astea" :lol:

thor 28-11-06 16:00

votat kyron...de ce? are un client de al meu,la 35.000 de km,s-a dus grupu...la 50.500.....garnitura chiloasa arsa......o pocitanie de masina,un asa zis suv pentru cei nu ai bani de`un touareg sau patrol........clar v-a castiga poll-ul

B.z.K. 28-11-06 16:03

locul 3.....Subaru Tribeca
locul 2.....Nissan X-Trail,

iar locul 1....castiga cu detasare si aproape in unanimitate ............................SsangYong Kyron !!!!!!!!!

Achim 28-11-06 16:05

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 639896)
just LOL.. stupid topic

1. cand dodge caliber e suv eu imi cumpar o oaie si ies cu ea la plimbare in parc
2. macar pteai sa faci 2 topicuri unu cu suvuri premium si altu cu offroadere or smth like that

nvm...
1. kyron
2. nissan patrol
3. infiniti QX

eu m-am limitat la conceptia omului de rand despre SUV'uri, si am bagat toate pe care le intalnesti pe strazile din Romania cat de cat frecvent. Nici eu nu consider Caliber ca fiind un SUV, dar dak producatorul asa il eticheteaza, ma iau si eu dupa el ;)

orlando 28-11-06 17:33

kyron all over...
dupa care vine din spate subaru tribeca...

Cosmin255 28-11-06 18:45

din ce mi-am dat seama in poze , tribeca e urat cu draci din fatza....la interior nu arata chiar foarte rau:).....
In realitate n-am vazut dar cred ca m-as speria mai tare

Eugen_TL 28-11-06 19:53

Subaru Tribeca== ext f urat...interior f reusit zic eu....
Nissan Patrol=== dulap rau,aspect invechit,dar totusi impunator pe strazi

deci intre astea 2 subaru castigator :)

Nautilus 29-11-06 09:01

Oricat s-ar stradui Kyron, Tribeca etc, nici unul nu poate fi mai urat ca Hummer H2 :D

~Nautilus

br01tim 29-11-06 15:15

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 640423)
din ce mi-am dat seama in poze , tribeca e urat cu draci din fatza....la interior nu arata chiar foarte rau:).....
In realitate n-am vazut dar cred ca m-as speria mai tare

eu am vazut unu condus de o gagicutza dar sincer mie mi-a placut interiorul :p .chiar e f elegant si super dragutz,insa la exterior chiar k e urata cu draci.
+Pt interior si un MARE - ptr exterior.
Sunt curios ce vanzari va avea masina la noi.

Dutor 29-11-06 18:30

imi cam face cu ochiul SsangYong Kyron .... si imi vine sa vars!

Sarris 29-11-06 19:09

Din toata puterea cuvantului votul il dau lui Ssang Yong Kyron, la ce s-au gandit ei cand l-au facut?????

bogdan C.E.T. 29-11-06 21:24

sang yong' u e cel mai urat , l'am vazut si pe strada si e urat ,.

Cosmin255 29-11-06 21:37

Quote:

Originally Posted by br01tim (Post 641573)
eu am vazut unu condus de o gagicutza dar sincer mie mi-a placut interiorul :p .chiar e f elegant si super dragutz,insa la exterior chiar k e urata cu draci.
+Pt interior si un MARE - ptr exterior.
Sunt curios ce vanzari va avea masina la noi.

Asta am vrut sa spun ca spre deosebire de exterior care e urat cu spume , in timp ce interiorul nu arata asa rau , pot sa spun ca e chiar dragut

Nicknamed_13 29-11-06 22:37

Cred ca merg pe Tribeca...exteriorul arata ridicol. Dar nici SangYoung nu e departe.

alexSHO 29-11-06 23:21

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 640117)
eu m-am limitat la conceptia omului de rand despre SUV'uri, si am bagat toate pe care le intalnesti pe strazile din Romania cat de cat frecvent. Nici eu nu consider Caliber ca fiind un SUV, dar dak producatorul asa il eticheteaza, ma iau si eu dupa el ;)

eeeh ok daca is la gramada asta e... btw poti baga si nissan murano chiar daca e piesa si n-o s a ia nici un vot:P

teddy 29-11-06 23:29

ma mir cate voturi a primit tribeca. mie imi place iar interiorul e criminal.

Dutor 30-11-06 15:44

mi se pare interesant designul si interiorul f. mista al subarului tribeca! sunt masini mult mai urate sau neinteresante in pollul asta (touareg, caliber, patrol chayene) etc

Achim 30-11-06 17:47

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 642251)
eeeh ok daca is la gramada asta e... btw poti baga si nissan murano chiar daca e piesa si n-o s a ia nici un vot:P

m-am gandit sa il bag, dar am zis ca Infinity FX are aceiasi platforma si acelasi motor... si kiar si ca design e f asemanator ;)

asa mergand ieri pe strada am realizat ca am uitat si de Kia Sportage (care cu kit'ul ala de X5 mi se pare cea mai mare tsiganie posibila) si de Volvo XC90...

3SGE 30-11-06 19:26

X3 mi-i se pare urata si fara sens!

Achim 30-11-06 19:33

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 643392)
X3 mi-i se pare urata si fara sens!

Si eu aveam (si inca mai am) aceiasi parere despre X3'ul stock, insa am un prieten care are un X3 3.0i cu pachet BMW Individual (un fel de M Packet), culoare albastru M3 (cel mai inchis, nu baby blue), piele bej inauntru si sun roof mare. In plus, ia pus el jante OZ pe 20" si acum masina arata demential, iar felul in care stai si te simti cand mergi cu ea e intr-adevar aparte. Sound'ul de 6 in linie de la BMW este si el f tare. Oricum, X3'ul e clar cu multe clase deasupra altor SUV'uri pe care le-am inclus in poll (Santa Fe, Kyron, Chevrolet, etc).

Oricum, daca vad un X3 2.0d fara nicio optiune pe el prin oras, iti dau perfecta dreptate ;)

Achim 30-11-06 19:35

aaah... mi-am adus aminte ca am vazut pe strada un SsangYong (nu Musso, celalalt in 2 usi) si e de 1000 de ori mai urat dekt Kyron. Si un Chevrolet Captiva care e hidoooooooos :) :) :)

metal_militia 30-11-06 19:37

Korado sau asa ceva....ala chiar e hidos :rolleyes2 dar captiva e chiar misto, si daca tot suntem la asta imi mai place si noul daihatsu terios ;)

am votat cu kyronu :evil:

Eugen_TL 30-11-06 21:27

vai fratilor..sunt la noi 2 jeepuri daca le pot numi asa tot de la fermecatii de SsangYong cred... si sutn oribile cand le-am analizat..spate de X5 iar bot draq stie..lateral de nissan path. ... varza..si au dubla evacuare niste tevi cat la tico ..

Achim 01-12-06 03:25

sincer nu prea stiu ce au in cap astia de la SsangYong cu oricare dintre masinile lor... Rodius ala e cea mai urata masina ever ever... dar spre stupoarea mea lumea le cumpara...

cat despre SUV'uri... am mai vazut ceva facut de chinezi (sub patent Mitsubishi) dar nu am stiut exact cum se cheama si de asta nu l-am inclus. Ceva cu "Hover" parca. Stiu ca Anda Adam e imaginea firmei in Romania...

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning