![]() |
Ford Mustang by Giugiaro
9 Attachment(s)
Ford Mustang by Giugiaro Fabrizio Giugiaro nu s-a putut abtine sa nu modifice noul Mustang. |
Re: Ford Mustang by Giugiaro
ps:
Puterea motorului V8 de 4.6 litri a fost crescuta de la 300 la 500 de cai putere prin montarea unui supercharger, schimbarea injectoarelor, modificarea admisiei si evacuarii |
ffff frumos...bv
|
Arata superb ,dar deh tunning by Giugiaro :)
|
cat de frumos poate sa fie :) bravo
|
frumos ..dar ..there is a problem ...unde a ramas aeru de muscle al mustangului ??
|
S U P E R B ! ! !
|
U u U u AAAAAAAAAAAAAAU
|
e frumos intr-adevar dar parca nu mai e atat de masculin....e park un pic prea stilizat , nu mai inspira putere
|
exagerata....
|
partea din fata e aia care ar fi trebuit sa fie de la bun inceput, dar partea spate e prea italiana, ceea ce-i taie din atitudinea de muscle-car.
INTERIORUL NU E PE GUSTUL MEU, PREA EXOTIC |
Superba masina. Fara greseala.N-am mai vazut interior mai frumos ca asta.
|
prea tare sa dea dracii in el :) a ramas tot un tanc dar numai ca nu prea mai pare tanc din cauza liniilor alese de Dl Giugiaro :P
|
Nu mai e acelasi......nu mai seamana a muscle-car!
|
superb..dupa parerea mea arata mult mai bine asa..., nu ca varianta initziala nu ar fi fost frumoasa :D
nustiu dar cand ma uit la poze imi vine in cap M6.... |
Interiorul superb,dar a pierdut la exterior la capitolul agresivitate...doar fata mai pastreaza ceva din ceea ce eram obisnuiti sa vedem la Mustang.De apreciat sunt usile prin deschiderea lor si parbrizul...mai bine zis parbrizul-plafonul-luneta care aduc un aer ceva mai elegant.
|
fuck
sincer cred ca e cel mai misto este cel mai misto,singurul musle car(modern)care imi place ffffffffff misto si cred ca se si conduce bn |
alte OZuri mai frumoase nu gasea ?:) ...
bot de Mustang ... spate de Ferrari 612 Scaglietti...are si putin din EVO X la partea frontala :D |
un exemplu dat americanilor de design european adevarat. asa ar fi trebuit sa arate buturuga aia de ford mustang:D
|
!!! No Comment !!!
|
Quote:
|
Quote:
zic eu...in masivitatea la care n-a renuntzat....in acel V8 de 500 de cai.....hmm ...si sigut ar mai fi |
Quote:
eu unu nu vad nici o asemanare la spate cu Ferrari 612 Scaglietti.....corecteaza-ma dak greshesc dar Ferrari are stopuri rotunde....a lu' asta is de-a dreptu triunghiulare.... |
Quote:
|
arta fain masina nam ce zice ...numa k dak vad americanii sar putea sa-l impuste pe giugiaro ...totusi mustangu e mustangu...
|
Nu am cuvinte prieteni e super super frumos eleganta still si rafinament
|
In general Mustangul e muscle car american de traditie. Linia pe care o are acum e revolutionara, dar eu cred ca arata super bine.:twisted:
|
nu imi place.e frumos dar are ceva care nu ma convinge.
|
da intr-o latura neplacuta... parca e mai "dresat" asa... nush exact dar parca aduce a masina de femeie... sweet, lovable... mustang ne-a obisnuit cu design feroce, masculin si personalitate abundenta... asta parca e o transformare a unui cal naravas intr-un ponei... degeaba are acuma 500 de cai... au decazut si au fost inlocuiti de poneii de la zoo din baneasa...
|
frumos tot cu exceptia stopurilor ...;)
|
superr tare arata mustangul desi este un muscle car american traditional parca acuma arata mai bine ,sincer mie nu prea imi place interiorul in rest e superr tare:D
|
F.tare.Dar intradevar parca seamana fata cu evo x
|
bah cate prostii pot scoate unii din gura, "ca-i feminina, ca seamana cu x, y, etc". Acu vb serios cine nu ar vrea o bijuterie de asta? Unii muncesc sa scoata ceva frumos(si chiar reushesc) si voi repede sariti cu critici...
ati fi voi in stare sa faceti ceva mai fain? |
sper masina, imi place culoarea, belea si interiorul ala cu pile de vitzel sau de cal, ce o fii!?
FRUMOASA! |
ff tare;) Asta da masina.Acuma pare mai finutza decat cea stock:twisted:
|
acuma se numeste cu adevarat Mustang ....oricum super gandit tot proiectu arata ca un prototip ;)
|
parca.....parca nu`i un Mustang....nu stiu,ceva ciudat la masina asta.....nu poti zice ca e urata....ati taie respiratia cand o privesti...darr....parca un Mustang,e altfel...sau asa am fost obisnuiti sa`l concepem....ma abtin de la comentarii....mai aprofundez problema..si ma decid intr-un fel.....
|
Quote:
|
Quote:
|
fratilor pana la urma e constr de un italian....la ce puteati sa va asteptati??? daca era vreun francez?? sau mai stiu eu un englez?? iesea in alt stil....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning