![]() |
Intalnire....?
ca tot ne-am adunat mai multi eu zic sa ne intalnim sa ne cunoastem intr-un week-end voi ce ziceti? :D :) :)
|
stii doar ca eu sunt de acord si stii ca vin sa vedem ce zic si ceilalti si daca vin
|
intilnire
de acord , hai sa vorbim si sa stabilim o data concreta
|
pai noi asteptam propuneri si sa se hotarasca apoi de comun acord unde si cand
|
intalnire
sambata acum la o ora sa vina toata lumea?
|
eu acum sambata trebuie sa merg la un chef :( .....dar incerc sa vin........ :)
|
asa!deci intalnirea ramane stabilita vineri seara intre 19 19.30la saloon?asta ca sa stiu si eu?daca se skimba ceva anuntati-ma la [email protected] sau 0720367977
|
eu si nebunu venim sigur dak e sa ne intalnim....ramane sa vb si cu catalin ,cu bogdan , cu tudor...:)
|
pai sper sa nbe vedem.ramane tot vineri la 19 19.30 in fata la saloon.horatiu u ai nr meusi daca intervine vreo skimbare te rog sa ma anunti
|
ok dak nu ne mai intalnim vineri la 19. la saloon iti trimit un mesaj...:)
|
Re:
Quote:
|
da intalnirea este valabila...la 19 in fatza la saloon..:)
|
gata .ma indrept catre voi.sa nu veniti unu din voica am eu grija de voi dupa aia :)
|
am venit...:)
|
salut.cand o mai puneti de o intalnire ca as vre-a sa vin si eu.ce ziceti mai propuneti o data,ora,locu ?
|
era ideal dak ne puteam intalni astazi...ca dupa aceea vin sarbatorile...si nu o sa avem timp...
|
salutare si bine v-am gasit!!!Tot citesc forumul de ceva vreme si ma gandeam ca ar fi interesant sa ne si putem intalnii...dar cum am avut probleme cu netu nu s-a putut.
Intrebarea mea: PE CAND O INTALNIRE????? |
pai noi ne-am intalnit odata toti..apoi ocazional ne-am mai intalnit cu Catalyn dar o intalnire cu totii probabil ca va fi saptamana viitoare...sambata...:)
|
sambata? cand si unde?preferabil ar mai pe seara 7-8 asa...Hotarati voi ca eu sunt mai nou pe aici.
|
pai noi ne intalneam in fatza la Saloon dar acum nu stiu exact ora...:)
|
problema nu ar fi ora, dar cum va recunosc ca eu sunt nou pe aici.dupa masini sau dupa ce? :D
|
o sa ne vezi stand acolo..:)
|
bun...si acu se pune problema de ora :D
|
pai nu stiu propuneti voi...ca eu cred ca sunt liber week-endul asta...
|
mai este pana la sfarsitul saptamanii :D
hotarati voi si eu va onorez cu prezenta |
pai ce ziceti de SAMBATA IN FATA LA SALOON LA ORA 17.30 am zis asa devreme ca ma gandesc ca-i sambata seara si poate fiecare are treaba lui...dak vreti altfel scrieti si vedem cum ii mai bine..:)
|
intilnire
votez pentru...cine anunta pe restul?
|
si eu sunt pentru
|
pai ii anunt eu pe nebunu ,pe tudor si pe cristi...:)
|
este pentru
|
intalnirea a iesit bine din pacate nu au ajuns toti dar sa speram ca data viitoare ne vom intalni in formula completa..:)
|
ma oftic!ca eu am fost plecat la braila si nu am putut veni.hai cand se mai face o intalnire??
|
pai inca nu se stie...mai hotaram de comun acord dak ne vedem sapt. viitoare...
eu sper ca , dak ne intalnim sapt. asta in week-end venim mai multi... |
Imi pare rau dar se pare ca nu va pot onora cu prezenta la sfarsitul saptamanii...Sunt la salonul moto de I.T.C...Poate ne vedem pe acolo...
Va astept si pe voi :D |
oricum nu sa hotarat nika..:) poate ne vedem la salonul de la ITC..eu sigir vin..:)
|
mersi pt invitatie si poti fi sigur ca ...cel putin eu voi veni .....
|
merge cineva la oradea?
|
nu stiu , nu cred :( tu esti din brasov ?
|
Da, sunt din Brasov. Si eram curios cine merge in Oradea,pt ca ma gandeam sa merg.
|
ne intalnim saptamana viitoare ce ziceti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning