![]() |
Pachete de Tigari
3 Attachment(s)
Salutari la toata lumea..De 2 zile am inceput sa colectionezi pachete de tigati (nu sunt fumator sa stiti)...Deocamdata am doar 20 de bucati
3 Pachete-MaLBoro Menthol 3 Pachete-Est.1975 MORE AMERICAN 2 Pachete -L&M(LM) Menthol Cool 1 Pachet -Camel Since 1913 1 Pachet-KENT 8 HD 4 Pachete-Vogue Lilas 3 Pachete-Glamour Blue Super Slims 2 Pachete-Virginia SLims Premium 1 Pachet-Pall Mall Famous Charcoal Filter Am de gand sa ajung pe la 400-500 de pachete.....Si sa construiesc un robot cat mine de inalt (1.80)..Sper sa imi reuseasca |
Re: Pachete de Tigari
Quote:
PS: Chiar vreau sa`l vad gata ! :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
S-au mai adaugat 3 pachete la colectia Kent HD Malboro Rosu Lung Winchester Lung |
Quote:
Ma,daca vrei le adun ale mele :lol: sau,stiu pe cineva care are :lol: daca vrei,ti le umple cu hartie pe interior sa nu se strice pachetu si ti le trm. |
1 Attachment(s)
Mai Vorbim pe mess;)
1 Buc ViceRoy Red |
Am ajuns la 60 de pachete de tigari--Poze maine:lol::lol:
|
13 Attachment(s)
Poze cu pachete umplute...Mai sunt care vor urma
PS-Scuzati CLaritatea Pozelor |
2 Attachment(s)
Se pare ca nu prea e bagat in seama topicul meu:cry::cry:
Kent Menthol Inchid cu acest pachet....Se poate inchide Topicul.....:cry::cry:..Il tin dejiaba |
Pacat ca il inchizi vroiam sa vad robotu'!
|
Quote:
..DAr asta e...Rog un moderator sa inchida topicul....:cry::cry: |
Nu il inchide ma. Ca poate sunt unii care urmaresc dar nu posteaza. Cum sunt eu.
Misto colectia. Abia astept robotul :D |
am vazut mai sus si un winchester necartonat.nu stiu cum te va ajuta el la fabricarea robotului fiind prea moale.in rest bafta
|
5 Attachment(s)
Va multumesc Pentru aprecieri
Forumul NU se mai inchide 2 Buc Monkey 2 Buc Viceroy Red 1 Buc Kent 8 HD LUNG 1 Buc Parlament 1 Buc Pall Mall |
2 Attachment(s)
Se mai adauga Una bucata DUNHILL FIne CUt
|
Prietene tu nu esti un colectionar adevarat, esti doar o persoana care pretinde ca ar fi asa ceva in dorinta de a atrage atentie asupra sa.
Un colectionar adevarat nu este interesat de aprecierile altora sau lipsa lor pentru ca o face numai pentru el si 'nebunia' lui punct. Daca maine mai apar aici 10 indivizi care au colectii realmente impresionante de pachete de tigari cu exponate valoroase si nimeni nu te mai baga in seama o sa te lasi pagubas in loc sa te motiveze sa realizezi si tu ceva notabil, prin urmare las-o jos ca macane.;) |
Deci cum sa-ti Spun...
In primu Rand Nu o sa ma las pagubas niciodata...Mi-am propus ceva si asta o sa fac...Chiar daca nu zice nimic nimeni...O sa continui Pana ce ajung la 400-500 de pachete.....poate si mai mult si sa incep sa construiec robotul... In al 2 rand ai dreptate ca vreau sa atrag atentia.....Asta recunosc eu....In fine..Multumesc pentru sfat/parere.. O seara Buna:oops:;) |
Pachetele de Dunhill lung o sa te ajute ca sunt foarte groase
Bafta |
Quote:
Maine Am Marfa noua si multa:D:D..poze maine:)) |
Quote:
|
Mesajul ala e de ieri. Raducule unde-s pozele? :-w :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asa ma, baga-ma pe mine :lol: Te tin minte :twisted:
Astea sunt pozele. Descrierea va fi by raducu cand va avea pachetele :D |
moama cate pachete :shock: toate sunt pline ? :lol::lol::lol: misto colectia bafta ;)
|
Ehe daca ar fi pline :)) Iti dai seama cati bani sunt in colectia asta :))
|
Faina colectia bafta in continuare!
|
Interesantă colecția. Aștept robotul, sunt curios cum va arăta !
|
Kent Menthol se mai numeste Kent Click....
|
Defapt le zice Convertibles...
|
Rog un moderator sa inchida/stearga threadul...Din pacate nu mai am timp din cauza serviciului...O zii buna!
|
Quote:
|
Se pare ca nu prea e ONN Moderatorul pe aici
Inca odata..Se poate inchde..sta degiaba deschis. |
aia e! Eu zic sa nu arunci toate pachetele de tigari. Sa le tii pe cele mai rezistente si mai intregi. Fa un robotel mai mic intai si poate o sa iti vina cheful pentru unul mai mare.
|
Quote:
Eu zic sa se inchida thread-ul ca nu mai are rost.. Multumesc |
7 Attachment(s)
Chiar daca nu a mai postat nimeni nimic aici de ceva vreme vin si eu cu o intrebare care ma "roade" de ceva timp...
Cand am cumparat 1300-ta am gasit in torpedo un pachet de tigari (gol) "Monkey Golden Menthol Fresh" scrie pe el. Acum intrebarea...cam in ce ani s-a produs?(intreb fiindca masina nu a mai fost miscata din 89 din garaj) si daca valoreaza ceva:?:. |
cat crezi ca poate valora un pachet de tigari gol? eu le-am prins in copilarie prin 90-2000 ceva de genul nu mai stiu exact, oricum este google dai un search:-)
|
Am dat search..nu am gasit nimic. In fine, poate colectioneaza cineva si-l vrea...il dau gratis;).
|
Quote:
|
vrei sa vezi colectie de pachete de tigari?
si nu fac robot https://www.youtube.com/watch?v=_ZjR1543Zd8 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning