![]() |
B 05 Mkc
7 Attachment(s)
Salut in sfarsit m-am hotarat sa scriu si eu cate ceva despre masina mea ,ce pot sa spun in primul rand anul de fabricatie `82 ,motor 1400 de renault 18 ,jante BBS pe 14 de BMW in 5 prezoane cu flanse, punte spate de break ,volan MOMO de 32 stiu ca este cam mic dar e ok mai greu la parcari ,este cam inalta dar o las mai jos si ii schimb si cauciucurile (205/45/14)nu vreau sa ii umflu aripile ca abia am vopsit-o apropo vopseaua este Autocolor baza ca are si perla Blue fine ,mda am schimbat barile cu unele de fibra de care nu sunt prea multumit de aceea le voi scimba cu cele de fabrica cat de curand ......cam atata deocamdata planuri de viitor un motor mai puternic poate un TURBO! Astept parerile voastre!
|
Re: B 05 Mkc
bombastic... asta e primul cuvant care mi-a venit in minte cand am vazut-o, si nu e de rau deloc. imi place asa inalta cum e si cu cauciucurile alea nesimtite, eu zic sa n-o cobori k arata "altfel" decat f multe dacii... si iti recomand cu cea mai mare caldura sa n-o dai in sticker/paint, neoane, etc... keep it clean and simple. numa' bine
|
si mie imi place ..vine si bara misto ...dar trebuie sa umblii la imbinari :(
|
nu era prinsa bara cand am facut poza ! e luata din targ si am decupat la ea de mi-a venit rau as vrea sa o fac una cu aripile da ma mai gandesc! mercic mult!
|
cool masina
|
misto masina. bv
|
arata super bine, dar bara spate? succes in continuare!
|
Imi place masina... Jantele sunt super! ar trebui sa mai lucrezi cu garda la sol!
In rest...e super OK! ai grija de ea! PS: cele mai tari scartzuri pe I-a :lol: :lol: :lol: |
misto masina cu jantele alea si reusita la vopsea ,dar ,intotdeauna exista un dar :garda mult mai jos ca o sa iti topaie ca dracu la denivelari ,iar stabilitate dupa parerea mea nu prea cred ca o sa ai la inaltimea asta ,poate vede careva care stie mai multe si ma lamureste si pe mine
|
Daciei ii sta cel mai bine cu barile din fabrica...
|
Bravo reusita pe toate planurile tine-o tot asa.
_______________________ SRS Racing |
interesanta masinuta si jantele vreau sa zic k foarte interesante :D
sper sa rezolvi si cu garda la sol |
Hmmm masina nu topaie deloc cine a mers cu ea stie, e foarte stabila in curbe chiar si cu garda care o are nu zic ca nu am sa las garda mai jos dar "FENYX" nu cunosti masina ca sa sti ce poate !!!! pacat ca esti din Caracal te-as fi facut o tura in rond la alba iulia sa vezi ce poate...cu garda care o are!
|
ce are mai deosebit pe spate de nu topaie?
lamureste-ne si pe noi,ce arcuri,telescoape...:?: |
Quote:
|
superr tare DAR ARE MULTE GRESELI dupa parerea mea :)
inainte sa o fo vopsit daca aveai de gand sa pui rotile alea trebuia sa umfli aripileee , daca o lasi asa inalta zici ca e ARO 10 ....... pun pariu ca daca nu ai modificat motorul la jantele+cauciucurile alea nu mai trage mai de loc ....... bafta |
Quote:
|
yntisar24 incearca sa nu mai fi asa taios ca vad ca raspunzi dintr-o bucata la tot ce zice lumea.
|
Super dacia... vezi cum ii sta cu barile originale, daca nu incearca fara :D
ce carburator ai pe motorul de 1.4? bafta in continoare ;) |
Ii sta bine si cu cele de fabrica ...acum am fara cea din fata arata k o broasca ma gandesc eu cum sa fac cu fibra sau fabrica sambata ii pun un carb dublu corp weber 32 DIR ......si B 83 DAC raspund dintr-o bucata ca unii vb in necunostinta de cauza am recunoscut e inalta da nu scartaie nu trage stanga sau dreapta merge ok sta fff bine in curbe chiar mai bine ca una normala deoarece i s-a marit ecartamentul ,sm zis si de suspensii si una e cand cineva pune o intrebare alta e cand catalogheaza fara sa stie !!!!
|
man daca o cobori o sa iti atinga in pasajul de la roata cauciucul ............ acum daca vrei sa ma crezi daca nu ata e soarta si cu rotile alea prinzi tu 170 ????hmmmm cu motorul STANDARD?? fara modificari asta ma refeream !!!! daca e standard inseamna ca marmota ce facea invartea acul la vitezometru??
|
Quote:
|
am am dar lasa ca trimit un amic cu o batrana daca vrei sa te dai si vin eu cu pariul pe batrana lui ;) vezi ca la avatar scrie si varsta si zic ca am permis ....... esti de acord sa te dai cu o batrana pe bani???? :D:D
|
daca aveti de gand sa va certati nu o faceti aici,daca aveti de gand sa va provocati,iarasi exista sectiune speciala,deci nu va mai intepati aiurea si pastrati o discutie in sensul pozitiv
|
probabil ca inainte de a-ti pune amortizoare BOGE pe masina nu stiai tu de firma asta ...
Nu te mai da asa viteaz, lasa pe altii mai adevarati sa aprecieze, ca tu ... am vazut :)) |
Arata foarte bine masina.Felicitari!Bafta si spor in continuare
Tufy..eu zic ca trebuie sa apreciezi proiectul:) |
super ok masina .......pacat ca tre sa pui numaru pe bara din fata
bafta incontinuare..................(cit te-a costat bara f) |
Sa-mi dau si eu cu parerea:
Masca din fata nu prea cred ca are ce cauta acolo.Mai bine o lasai pe cea originala din care taiai emblema Dacia si puneai plasa. Incearca sa faci usile :"Shaved Doors" parca asa se numesc cele fara incuietori. In rest dupa bunul plac. |
masina imi place cum a iesit si proiectul lui ceea ce nu imi place este ca nu recunoaste unde a gresit ;) chiar e marfa masina :)
|
Quote:
|
Nu vreau sa iti tin teorii despre centru de greutate si alte cele......daca o lasi mai jos masina va sta si mai bine in curbe. Se stie ca daciile sunt destul de usoare pe spate.....deci riscul "sa plece" este mai mare la o masina inaltata ca a ta, chiar daca ai roti mai mari. In fine...gusturile nu se discuta...mie personal masina imi place si ar trebui sa nu te mai uiti in gura la toti "loganistii" (nu vreau sa jignesc pe nimeni) ca unii vb in nestiinta de cauza.......si cheama alti prieteni sa te dai cu ei. Ca un sfat personal.....las-o cat poti de jos adica cat iti permit aripile si intaraste suspensia ca sa nu iti atinga in curbe. Succes in continuare si multa bafta
|
Ai inceput bine acuma sa vedem cum continui
Dar la faza ai cu jentile alea la motorul stock sau cu un carburator dublu corp si 170km/h cam de pe la 140km/h te impinge marmota de la spate NO OFFENCE ! P.S. Pana acum cam o luna erau uni baietii cu dacile de peste 130C.P. se dadeau cu jentile stock NU CONTEAZA DOAR GREUTATEA JENTII , CONTEAZA MULT si latimea cauciucurilor ... degeaba latime daca sub capoto 55 C.P |
Quote:
|
Cred Ca E Ultima Oara Cand Mai Zic Sa Nu Va Mai Intepati...ramaneti Fara Posturi...
|
1 Attachment(s)
daca stau sa ma gandesc mai bine u ai gume p 14 cutie d fuego si in primul rand o sa iti dea o eroare cam mare astea 2 chestii... daca ai pastrat ceasul d dacie sigur nu ai mers u cu 170... parerea mea. cauciucuriele care le ai u acum sunt aproape echivalentul a 175/70/13
|
Eu cred ca nu e "sanatos"sa tai din arcuri.Multi zic ca nu are nimic.
Ai arcuri de dacie? |
Quote:
|
Sigur e sanatos sa tai din arcuri si da am de dacie .....iar treaba cu gumele ce pot spune ok poate k ai dreptate da eroare da masina trage si inca f bine sunt multumit de ea pana acum nu zic ca se poate si mai mult dar in timp le voi face inca mai e de munca la ea...te-am vazut astazi prin dristor (morcov ssl) cred ca u erai!!
|
ba frumoasa masinuta , da nu-ti mai bate capu cu toti prostii
fa-ti masina si da-le peste nas ca iei sunt tari cu masinile prietenilor bafta in continuare |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning