![]() |
DJ 07 PJJ - Logan
4 Attachment(s)
Dupa experienta cu E30-ul 2.8 pe care l-am dat din lipsa de fonduri ,am Revenit la prima mea masina, Logan , si am decis sa o aranjez cat de cat...
Au venit prima data lupele bi-xenon ... Apoi au urmat jantele, Rial, seama mult cu Borbet T , 7,5 fata 9J spate. Dupa ce am pus jantele...m-am uitat la ea si am zis .." sa mor daca am vazut ceva mai inalt ... " :lol: Si am apelat la Userul Fresco cu ale lui suspensii si am comandat una, din pacate e inca pe drum...cica sapt viitoare o sa ajunga..sper. Saptamana urmatoare a urmat polisharea buzelor la jante...multa munca si mult timp, dar sunt multumit. Astazi am facut farurile negre, la sfaturile unor prieteni, multumit 100% Intrebarea este...ce culoare sa fac miezul jantelor...:x Cateva poze pas cu pas.. |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
frumos:)
|
Un inceput promitator.bafta
|
Chiar ma gandeam "cand ii face topic", dupa ce am vazut semnatura.
Frumoase jante, facem schimb :D ? ( joking ... ) Intotdeauna mi-a placut verde in combinatie cu albastru, ceva in genul de la semnatura, poate putin mai inchis la culoare. Bafta cu masina! |
2 Attachment(s)
jantele le fac verde, am luat deja vopseaua , cica e din paleta de gallardo LP :lol:, in fine...e verde ca cel din poza de mai jos :-P
|
Quote:
|
culoarea ca culoarea...da` eu astept suspensia, daca nu vine intr-o sapt ma apuc sa imi pun scaritza ca la X5 si BullBar :lol:
|
se vede ca nu ai somn...
daca stai toata ziua :)) noi frecam jante, tu freci menta :)))) |
Bine zis cu suspensia ;)
|
Miercuri ar trebuii sa vina, deci nu mai e mult :lol:
|
Interesanta culoarea aleasa pentru jante, ceva mai extra. Ce suspensie ai comandat ?
|
frumos loganu :D ... ai bara clean pe spate?:)
|
2 Attachment(s)
@ nu am bara clean, momantan...:twisted:
Am vopsit rotile, maine le pun pe masina impreuna cu suspensia.. |
Ce jante sunt alea din stanga? Alea puse unele peste altele? cumva table dublate?:D
|
Da, pe 15" 8,5J toate 4. tot verzi.
Sunt de vanzare:-P |
Si de ce nu le pui pe masina?:D Table dublate, verzi:D pe logan, ar da super bine
|
Nu sunt ale mele...si ar mai trebuii modificare putin la gaura de la butuc ca nu intra..sa vedem
|
Hai ca sunt tare curios de culoarea ta de LP :)) btw: astept suportu ala de numar :))
|
hai ca esti golan, da-mi maine un telefon ca am 2 :D cu redac..da` merg, sunt noi :lol:
|
S-a facut , vi cu lambo ?
|
depinde la ce ora ma suni..e posibil sa vin chiar LOW
|
LOW zici, hai sa te vedem, poate reusesti sa treci peste vreun hop de viteza ca te sparg :lol:
|
Cum zisa si Andu...daca nu o lasam blana nici nu ma apuc sa o montez :lol:
|
Quote:
ce suspensie ti-ai luat? |
cat ceri pe jante?
|
Ce mai montează steffi la suspensie acum!
|
acu e la strung cu suspensia... nu se potriveste exact pe fata...
cica e prea low pe spate... cica nu se ridica caroseria de pe cauciuc :lol: eu i-am zis ca ii trebuie alte gume :)) el batman batman :)) |
Hai cu pozele !!! Masina e chiar low .
P.s: cat ai facut pana acasa?:)) |
O vazui la stadion e superr ! :shock::shock::shock:
|
derbedeule hai cu pozele .... prea tare .... de la mine ai acceptul :D .... sa rezolvi si treba cu anvelopele si cu aripile spate si o sa fie perfect !!!! Bafta |!
|
Vin acum pozele cica , il chemai pe om pana in brazda cica nu vine ca nu are cum sa mearga cu ea :)))))
|
Quote:
hai fane cu pozele....:)) |
In cateva mnute vin si poezele.
Suspensia este TA Tehnic reglabila de Clio 2. Pentru cei care vor sa isi monteze asa ceva pe logan o sa fac un topic separat cu modificarile care trebuie facute. foarte mici. M.y.k.e - chiar iti placu sau zici la misto ? :-P |
8 Attachment(s)
si pozele..
|
Quote:
|
baaa prea belea arata, in fata poti vira ??? :twisted:
|
am niste dimensiuni proaste la gume si spatele nu il pot pune :)) si pe fata nu pot vira prea mult. maine dimineata ma duc direct la vulcanizare sa schimb cauciucele :D
|
asa da! bravo fane esti "smecher" :lol:
|
Quote:
|
Acum este ce ti-ai dorit ? adica suficient de low :lol::lol: suspesia asta este belea si jantele au o combinatie perfecta cu masina :rolleyes2 super bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning