![]() |
Vand statie ALPINE
4 Attachment(s)
Vand doar statia ALPINE MRD M 605 monoblock clasa D
Class D mono subwoofer car amplifier RMS Power Rating: 400 watts x 1 chan. at 4 ohms 600 watts x 1 chan. at 2 ohms internal, variable-speed cooling fan Amp Link for single-cable hookup to compatible Alpine receivers STAR Topology for cleaner sound Bass EngineŸ features: Low-pass digital filter, 30-200 Hz, with a selectable 12 or 24 dB/octave slope Selectable subsonic filter (off, 15Hz, or 30 Hz) Parametric EQ variable from 30-160 Hz, ±12 dB Bass Compensator enhances low-end definition Top-mounted digital control center with cover CEA-2006 Compliant MOSFET power supply and output stages Preamp outputs Time correction 0-10 milliseconds in 0.1ms steps Phase adjustment 0-180° Turn-on delay 4-gauge power and ground leads Extra-large terminals Dimensions: 11-7/16" L x 9" W x 2-1/4" H statia sta pe dulap se poate face si proba doar cei care sunt din iasi arata si functioneaza fbine...arata 9/10 .....accept si alte statii la schimburi sau cash 670 ron neg ... id simpatic sau 076325756 se poate face proba doar pentru cei din iasi |
Re: Vand statie ALPINE
neg 660ron....astept oferte cu statii 2-4 canale
|
Quote:
|
Quote:
|
valabil in continuare astept oferte .. car audio
|
valabil....statia e fbuna se aude impecabil...nu a fost umblata in ea ......
|
valabil.....:)
|
nu vrea nimeni o statie buna?
|
uuuppp
|
valabil...sunet impecabil
|
Un schimb cu un Crunch mxb480 640w, 320wrms pe 4 iesiri ( este aproape noua) plus o diferenta daca te intereseaza.
|
ti-am lasat pm
|
anunt valabil accept si schimburi
|
Vrei ceva mai mare? STIMA
|
Quote:
|
Salut,
JBL GTO 601.1 plus o mica diferenta te-ar interesa? |
Quote:
|
soryy aseara am dat statia....multumesc 4tuning
|
Mare grija ce cumparati de la el ca omul este mare P A C A L I T O R DE C U M P A R A T O R I si sa nu aveti surpriza sa primiti altceva in colet,stie el la ce ma refer....MARE GRIJA CU NEMERNICUL ACESTA!!!Sa-ti fie rusine pt ceea ce faci !!
|
Florin Dorin
E-mail: [email protected] Telefon: 0761325756 Adresă livrare: Predare personala in Galati ID Okazii: dorin820 (0) Comandă: DVD AUTO LG NAVIGATIE TV CAM MARSALIER ETC (x1 buc) Preţ: 500 RON x1 , Metodă plată: La predare Total Comandă: 500 RON Priviti cum si-a facut cont pe Ocazii si a licitat la produsul meu,acest dvd al meu "stricat" etc etc...Cred ca e ultima dovada pe care o mai pot posta,un nemernic,sper ca v-ati convins,nu merita efortul de a va cheltuii banii pe un produs ce va vinde el stricat desfacut si multe altele!!! |
iulianr26
Renault Driver Stage 5 Join Date: Jan 2009 Oras: bucuresti Age: 28 Posts: 873 Member of: [RENAULT] Sal -------------------------------------------------------------------------------- Ms ca mai anuntat am vb cu el si pana la urma mi-a zis ca unul din pneuri e taiat plm.... Eu te inteleg ai dreptate . Bravo ca ai postat . o zi buna __________________ Membru SEAT Priviti ce PM am primit de la acest User in urma postarii mele pe fiecare topic al lui cu faptul ca este TEPAR...Au inceput rezultatele,mare grija cu Nemernicul asta...:!::!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning