![]() |
Vand faruri cu lupa Bosch e36
1 Attachment(s)
Vand :
Faruri cu lupa bosch pentru bmw e36, fara clemel rupte, fara sparturi, ciobituri, etc..arata ff bine .se dau cu tot cu motorasele electrice de reglare 299 ron farurile sau 349 ron faruri cu lupa+semnale albe (semnale coupe).. + inca un set cu lupa (un far zkw si unul bosch, ambele cu lupa) la 200 ron (mai au unele cleme rupte)...se pot da si pe bucati ...(doar acest set) 0763.620.924-zeky. Am atasat o poza informativa pana diseara cand voi atasa poze reale. |
Re: Vand faruri cu lupa Bosch e36
2 Attachment(s)
am revenit cu pozele promise! (a nu se considera UP)
|
pret nou, faruri in stare f buna+2 semnale albe = 299 ron!
|
Quote:
Si un pret te rog frumos. |
Quote:
|
anunt valabil!
|
anunt valabil!
|
Farurile sunt din acelasi lot?Ca vad ca unu are 3 cleme pe mijloc altul doua?Ai cumva mai multe poze sa le vedem mai clar?Semnalele is de coupe?M-ar interesa!
|
Quote:
|
M-ar interesa un singur far bosch, cel de pe dreapta asta daca vrei sa le descompletezi bineinteles.
|
Quote:
0762 937 427 |
Quote:
pasta intreg nu vreau sa-l descompletez P.S. semnalele s-au dat! in concluzie, mai am un set complet de bosch (rezervat de sorell pana diseara la 7) si un far de stanga (partea soferului) zkw cu lupa! |
adjudecate de mine farurile ... traiasca zeky cu bbs-urile lui modulare criminale..
|
Quote:
a mai ramas doar un far zkw cu lupa de partea stanga (sofer) la 100 ron! P.S. Si data viitoare sa vii cu pisica! :D |
anunt valabil....far zkw cu lupa de partea stanga (sofer) la pretul de 100 ron!
|
se poate inchide!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning