![]() |
Red Engine
Red Engine, pe numele complet Red Engine MotorSport e un club al automobilistilor din judetul Hunedoara care este la un pas de a trece in legalitate. Spun asta pentru ca actele au fost primite de la Bucuresti iar numele a fost rezervat. Este o munca titanica, deoarece birocratia romaneasca lasa de dorit ..
In zilele ce urmeaza am sa trec si rangurile din club si membrii clubului, respectiv sigla si site-ul (in constructie). |
Re: Red Engine
Rog un moderator sa imi spuna care sunt conditiile necesare deschiderii unei sectiuni separate pentru club in sub-forumul "Cluburi".
|
1 Attachment(s)
prima versiune :arrow:
|
Quote:
sper sa fie la inaltzime! Hunedoara are pretentzii :) |
bine ati venit ......nu va fi usor !
|
Quote:
Stim ca nu va fi usor .. PS : Presedintele clubului s-a remarcat la cateva legale :D |
1 Attachment(s)
cea de-a 2-a versiune :arrow:
|
Quote:
|
Componenta Red Engine
Membrii fondatori : Cristi - Toyota MR2 (nu e activ pe forum) Diana - VW Passat (nu e activa pe forum) Andrei - Mazda 323 (nu e activ pe forum) Purtator de cuvant : Paul - Dacia 1310 (sNap7) Membrii : Flavius - Peugeot 206 (206WRC) Sorin - BMW M5 (nu e activ pe forum) Catalin - Dacia 1310 (HD-21-ARD) |
Conditiile inscrierii in clubul Red Engine :
1. Detinerea carnetului de conducere. 2. Masina (nu neaparat personala). 3. Membrul sa poata veni la majoritatea intrunirilor clubului. 4. Sa fie prezent la cat mai multe evenimente legale de racing, nu neaparat ca participant. |
vreau si eu :)
|
Bafta, pe cand se legalizeaza? :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Alte variante ..
Probabil luni seara va fi decisa "castigatoarea" dintre toate ;) |
1 Attachment(s)
& another one :
|
schimb votul.....castigatoare..ultima varianta:-) :-)
|
Stoarce-ti creierii :)) trebuie sa iasa ceva frumos sau ia legatura cu b66hak pe mess ;)
|
Dati-mi si voi o idee ca ale mele s-au cam epuizat :D
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164485437
eu votez pt asta |
2 Attachment(s)
..... next :
|
2 Attachment(s)
Made by t1grul :arrow:
|
vedeti si voi cu drepturile de autor, cu masina din cars. Succes!!! ;)
|
Imi spune vreun moderator care sunt conditiile de indeplinit pentru a avea sectiune separata ?
|
Quote:
Bafta cu clubul ;) |
Quote:
|
Eu votez cu prima varianta .........
mai putin shi gata clubul:D:) |
In curand va fi gata toata partea de IT a clubului (site, forum, galerie .. )
|
DA am vazut.....e ok forumul........
asteptam pagina web......... |
nu mai postam aici???
|
Am rugamintea sa tineti actualizata lista membrilor ca sa pot sa sterg de la noi ce intra la voi,sa nu figureze in acelasi timp la 2 cluburi .tnx;)
|
ni s-au alaturat :
Alex Breaz - Dacia Logan 1.6 MPI Adrian Muican - Citroen Saxo 1.4 MPI Cristi Mane - BMW 325 si Lancia Delta Ionica Gulea - BMW 320 Olosutean Florin - VW Golf 1 GTI |
deci daca Astra cu 135 de cai ia suta in 5,3..............
eu iii dau foc la dacie....... |
:lol: era la misto frate ...
|
aham........asa mai merge..........:)
|
Bafta cu clubul! o sugestie.. mie imi placea prima varianta pt sigla, dar red engine imi sugereaza "motor inrosit" ... deci intelegeti unde bat.. faceti un motor care arata partial inrosit... sau macar in flacari.. ;)
|
imi place a 2a, e mai originala parca , ca mai toate cluburile au sigla pe spate intr'un cerc.
|
In urma intalnirii din seara asta lista de membrii a suferit mici modificari, dupa cum urmeaza :
Membrii fondatori : Popa Cristian - Toyota MR2 Vitan Diana - VW Passat Baldescu Andrei - Mazda 323 Purtator de cuvant : Max Paul - Dacia 1310 Membrii : Boian Flavius- Peugeot 206 1.6 16v Serb Sorin - BMW M5 Bodreanu Adrian - Breaz Alexandru - Dacia Logan 1.6 MPI Muican Adrian - Citroen Saxo 1.4 MPI Mane Cristi - BMW 325 si Lancia Delta Olosutean Florin - VW Golf 1 GTI Salisteanu Calin - Susan Paul - VW Golf 5 1.9 TDI Vidican Cosmin - Opel Vectra 1.6 MPI Ardelean Catalin - Dacia 1310 Membrii de onoare : Antonescu Alexandru - Fiat Stilo 1.9 JTD |
Mai... logo-ul vostru nu e pimped by WDB?
|
bafta ... si spor la treaba ... salutari HD din partea NoName Racing Team
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning