![]() |
Proba de indemanare, sambata 4.12 in Timisoara
stie careva unde se tine proba de indemanare, organizata de ACR cred la noi, sambata asta??
am auzit la TV si cica troleu 18 va avea intre orele 12-17 circuitul schimbat putin, deci pe traseul lui 18 undeva va avea loc cursa dar unde? vine cineva? ne intalnim? |
poate venim noi
|
te dai cu Prelude-ul?
numai sa aflu unde... |
:shock: bre ... imi place de tekin asta! e baiat serios!
florine ... afla si tu niste date mai concrete!! |
Poate se tine acolo in sensu ala de langa modex. ca asa a fost de fiecare data.
PS:akimoto, da-i un tel la staici (dak nu ti-e lene :P ) ca sigur participa, si lamurestene si pe noi cu locatia. pls PSS:Tekin daka vii ia-l si pe ar99bmw, ca sigur a-r vrea cioli sa vada masina lui. |
:( :( nu mai pot sa vin maine o sa am clienti ma scuzati
|
la ce ora si unde?
|
cica...pe straseul lu 18 (firobuz)...lasa si tu un nr de tel sau cumva sa te contactam...eu(cioli) 0727 187 856
corse 0788 173 820 na suni la oricare si vb unde si cand...ca la ora asta nici noi nbu stim...cica ii ultima care o face acr-u...dci na-re tebuii sa - o pierdem [/url] |
nu e ultima care o face acr. e ultima etapa de anul acesta din campionatul interjudetean. cursa va avea loc pe circumvalatiunii in parcarea mare din fata de la \"borcan\". ora nu stiu sigur care este , 16 sau 18, dar cel mai posibil este ora 18, deoarece acr a anutat ultima etapa ca fiind una nocturna.
|
Am vorbit cu Cioli si ne intalnim la ora 17:00 la ATU pentru cei care vor sa mearga!!!asa ca bagati mare!!! :D :D :D
|
care mai vine :?:
|
cursa se tine intre orele 17-21
la 17 se prezinta echipajele si la 18:01 pleaca prima masina in cursa. Este o cursa de indemnare, in lungime de 0.76 km si....utilizarea castii este obligatorie :twisted: unde este naiba este ATU asta sau ce este :evil: :!: oricum vin si eu, ne vedem acolo |
ATU- -Complex!!! :blahblah:
|
ce-i ATU-complex, omule?
ca nu mai inteleg nimk complexu e mare, ce-i ATU asta? |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
pai dk tu ai stat numa' prin birturi toata viata ta :twisted: de 16 ani, io cu ce-s vinovat :oops:
P.S. glumeam, still buddy's :wink: sa pun ceva poze ca altfel e totul off topic :D cam rau ies pozele cand vine masina cu faruruile spre tine, nu? si penalul de golan zis masina de interventie parca, a ajuns sa aiba ea nevoie de interventie dupa ce a ajuns de rasul tuturor cand s-a blocat in timp ce facea un tur de recunoastere si a trebuit 'luata pe sus' si garata pe trotuar. Marfa romaneasca in haine frantzuzesti :twisted: |
bah, o dati in offtopic deja. iara ii dati la akimoto de lucru, si stiti ca are lene :wink: :P
|
4 Attachment(s)
si dupa un zbor peste borduri si spatiu verde, uitati-va cum arata o masina puternica dar fara pilot.
Dodge Stealth 24V fisa tehnica Motor 3L 6cil 24V DOHC CP 222 @ 6000rpm Cuplu 205 @ 4500rpm Compresie 10.0 : 1 Transmisie 5-vit Manuala, Auto (Opt) Jenti 16\"x8\" Alum. Gume 225/55VR16 desi credeam ca e mai puternica, la vre-o 300CP, acea e versiunea TT de 320 si totusi mai mult de 15 sec nu a rezistat si si-a luat zboru din parcare. P.S. apropos, parca la performante seamana cu ceva cunoscut noua, nu?? :D |
Re: Proba de indemanare, sambata 4.12 in Timisoara
Quote:
dupa tobe este bi-turbo, dar dupa alte semne nu. modelul asta a avut 300 cp 5 trepte 4x4 si 4ws, dupa 94 a aparut cu 320cp si 6 trepte 4x4, 4ws iar in 95 fara 4ws. si as avea cateva intrebari legate de masinile astea deorece si eu am unu' asemanator: la cursele legale am vazut parca un 3000gt rosu care a alergat, era turbo ca parca mie nu mi sa parut? sunt 3000gt/stealth turbo in timisoara? mersi |
Stealth-u era din Arad, nu l-am mai vazut de atunci.
da, in Timisoara este un 3000gt rosu |
ok,
3000gt din timisoara e turbo? mersi |
e tractiune fatza, aspirat
|
mersi.
nice ride: http://www.hondashowoff.com/profile.php?id=4425 Tein Flex cum merge, ai si controleru' de la ele. Te intreb ca si eu am TeinFlex dar nu am cump. controleru' le reglez manual. |
io am Tein Basic, nu Flex
numa' flexu e compatibil cu edfc |
nu mi-am dat seama de diferenta, defapt nu am stiut ca exista mai multe modele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning