![]() |
Propune ceva Nou!!!
De foarte mult timp NU s-a mai discutat nimic nou pe forumul asta.
NU a mai "organizat" nimeni nimic. Nu a mai ars nimeni un cauciuc :D NU s-a mai dat nimeni la Moara si sa povesteasca aici ce si cum a fost. NU am mai vazut o poza de la micile intalniri de Vineri seara sau de la X de la Garaj NU a mai lucrat nimeni la masina sa si lista asta cu NU poate continua... La noi chiar nu se mai poate face nimic? |
Re: Propune ceva Nou!!!
nu ai vazut ce activitate mare era sambata seara la stadion? :)):))
|
erau 3... 4masini din cate imi aduc eu aminte si ca de obicei liniste
:( nu mai e ce era alta data |
Quote:
|
propun sa.......... ii dea cineva ban lu nen ala (cu bora lui de 20 ani si cu care o sa moara tot cu ea in parcare)...... ca e prost de bubuie........
|
Quote:
|
vine mos gerila de acu ...
nu se prea vede lumea la ochi , deoarece multi lucreaza si nu le mai arde ... na cine stie ... :rolleyes2 |
Quote:
|
@jipianu: daca tot vrei sa facem ceva, hai sa organizam inca un protest impotriva crestereii carburantilor, ca pe toti cred ca ii deranjeaza asta si cred ca si asta e un motiv destul de bun pentru care nimeni nu mai arde asa multa benzina
daca am deranjat imi cer scuze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce ziceti de un nou topic intitulat Provocari(doar pt cei din focsani) ?
|
Quote:
hai vineri c200 vs passat :D |
nu se da ma nici c200 nici e46 cu mine ma...e scumpa benzina zic ei :lol::lol:
|
Eu ma gandeam sa strangem toate masinile posibile in parcare la CareNeFura ( carrefour ) sau in alta parte , cum a mai fost organizat o data ... si sa facem niste poze , la toate masinile o filmare , cu sistemele sonore de pe fiecare masina ... mmm ?
|
Quote:
sau pana la urma vii tot cu autobuzu......vezi sa iti cumperi bilet...... |
Quote:
Daca tu ai sarit direct in Rx8 nu am ce iti face ... |
:)):)) bai va rog eu oricat de mult mi-ar placea sa vad cum va jigniti faceti-o prin pm ca poluati aici ;).. cheers
|
Quote:
|
Quote:
|
acuma v-ai gasit ma si voi sa va dati....cand a venit gerul...?
|
Asa...si? Daca a venit frigul a venit numai pt unii? Nu toti sunt in aceeasi situatie? Atat timp cat nu e gheata /polei/zapada....mergeeee roataaaaa :twisted:
|
hai ma cand mai facem si noi un meeting ca asa 4-5 masini se strang mereu in dif locuri
|
joahne, da tu cu ce vii?:twisted::lol:
|
Quote:
|
pana la urma ne strangem sau nu...?!:D
|
da ma, ia zi, domnu john...fii un lider ce plm...ne gasim sambata pe la pranz asa la lepsa?:lol: (si raspunde, ca vad ca ai bulina verde:twisted:)
|
Quote:
pune mana si las-o pe burta si atunci mai vii de acasa... |
Quote:
|
Salut chiar are dreptate jipianu nu se mai poate face chiar nimik la noi in oras.....cateva masini am vazut ca sunt...chiar nu mai are nimeni de gand sa propuna infintarea un mic club in fcs?:cry:
|
ca sa fii o comunitate unita sa participi la evenimente si sa organizezi evenimente sau doar pur si simplu sa iesi sa te intalnesti cu membri comunitatii nu trebuie neaparat sa infiintezi un club...;)
|
Daca s-ar putea si unu si alta...
|
Copii am vazut pe aci prin forum niste filmulete de genul :
https://www.youtube-nocookie.com/embed/3VKa4hoA3Uo Credeti ca am putea face si noi ceva de genul ? Nu as vrea sa copii exact cadru cu cadru ... Eu am o camera foto/video , un nikon ... nu e pro dar se tine bine , sunt multumit de el ... Ma gandeam daca vreti desigur , sa facem un scurt metraj numit " Life Style " ... Povestea ar fi sa aratam si celorlalte comunitati si orase ce anume are mai frumos de aratat orasul nostru ... Nu trebuie curse sa apara in clip , pentru ca dupa cum ati vazut , fum din cauciuc = amenda / dosar etc ... Sa ne strangem in parcarea din sud , aranjati masinile intr-o anumita pozitie sau na sa dea bine si la camera ... apoi la o cafenea cateva cadre , cum vorbim intre noi etc ... m-am mai gandit si la bawary sa filmez , aici punand in valoare distractia ... nu stiu ... cel putin cam asta e ideea gandita de mine ... Depinde de voi daca vreti ... eu nu cer nimic in schimb , ma ocup de montaj , filmat ... am trepied , camera filmeaza HD la 1280 format mov ... singura problema e ca la lumina slaba se vede aiurea adica nu prea :d ... postez doua clipuri filmate acum 2-3 zile sa va dati cu parerea ... https://www.youtube-nocookie.com/embed/EEG9eJ4NCVw https://www.youtube-nocookie.com/embed/1pzBFkv6GYs |
coaie te bate santos ca ii furi ideile :)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa fim seriosi... ceea ce a facut santos e ceva destul de reusit...
ceea ce vrei tu sa faci cu o camera foto nu o sa iti iasa niciodata... plus de asta noi NU prea mai avem masini in oras ... nimeni nu mai baga bani in masina... |
Quote:
Uite .... cca. 40.000 lei bagati intr-o masina in 3 ani cum ti se pare? Referitor la ce a spus nen, am si eu tot un nikon L120 ca si el, si confirm ca este o camera bunicica, dar nicidecum nu vei putea filma cu ea sa iasa ceva calumea, clipuri cu matze ce se cotzaie sa le pui pe youtube merge, dar pt ce vrea el ...never-ever nu ai ce face cu ea, trebuie ceva mai profi. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning