Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Intalniri de gradu O cu "garcea" (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27839-intalniri-gradu-garcea.html)

Bassu_SIV 23-11-06 17:35

Intalniri de gradu O cu "garcea"

ceva amenzi infloritoare in buzunare ati primit?:D
ca io am luat numa pt tampenii cum ar fi nepurtarea centurii,folie pe geamuri:D.....si ultima pt viteza in localitate..cica 79

Ghita 23-11-06 17:52

apai nici io nu ma laud cu nu stiu ce...odata parcare neregulamentare 250.000 si a 2 a o fost mai naspa k trebuia sa imi sufle carnetu k am depasit in varf de panta un TIR k so mai bagat ink unu inaintea mea si io dupa el....si "garcea" ma astepta jos si o vrut sa imi ia carnetu si norocu k eram cu taicamio si am scapat numa cu o amenda 500.000. :D:D:D

ar trebui sa ne bucuram Bass-ule ;))

tfsi 23-11-06 18:38

Re: Intalniri de gradu O cu "garcea"

pana acuma am luat doar o amenda...in fata la bcr de pe mihai viteazu,am parcat pe banda aia de preselectare (inca 5 masini parcate in fata mea),si pana am scos bani de la bancomat,ma astepta "discoteca ambulanta" langa masina.si m-a iertat ca am parcat acolo,dar mi-a dat amenda ca am trecut neregulamentar pana la masina :D

GTI 23-11-06 23:09

De la militie nimic,m-au iertat de fiecare data.Odata la Mamaia k am intors pe linie continua (in loc de sens giratoriu) si odata foarte de curand pt stroboscoapele de doi lei din proiectoare (le-am uitat aprinse,noroc ca nu erau baietii de la circulatie,era duba)...TFSI o sa rada precis k era cu mine k eu eran tare nedumerit d c ma oprise.Si dupa aia l-am bagat in ceata pe militian.In talon scrie Porsche Leasing,el m-o intrebat ce functie am la Porsche de am stroabe...eu i-am raspuns "Student!"...:O...dupa aia m-o intrebat a cui e masina k are numere fixe de Bucale si eu i-am zis "E in leasing!"...:O...
Doar parcari prin oras.Cate 125 de mii de vre-o 4-5 ori.Cu GTIu nu mai parchez fara tichet k iau 2,5 mil k-i pe leasing :O

Bassu_SIV 23-11-06 23:13

este fain cand circuli linistit si te opreste garcea si ....n-ai centura..ca de alt motiv n-o gasit

4Focus 04-12-06 22:28

mai baieti eu sunt cel mai ghinionist dintre voi
dc?pt ca de 4 ani nu ma oprit nici o singura data domnu garcea
nici nu stiu sai arat:D :censored:

PaulMIG 08-12-06 16:11

Am suflat de 3 ori in fiola dar n-au avut noroc oameni cu cascheta:). Singura intalnire serioasa cu politzia a fost la sectzia 15(parca) din Bucureshti dupa ce mi-o taiat unu calea pe Sos Buc-Ploiesthi si eu m-am gandit sa il pun la punct si mi-am bagat botu(de la mashina) in ushile lui din stanga. Conduceam linishtit cu un pic peste limita(90 in loc de 60) incercand sa dau de SIAB si un bab o incercat sa intoarca de pe a doua banda sa mearga in celalalt sens si eu, de pe a treia banda din rect in el am intrat. El o ieshit vinovat dar mashina mea o ramas in Buc aproape 3 luni jum si vreo 3400 de euro pt reparatzii...

DirectHIT 03-02-07 13:57

o singur amenda shi aia luata pentru ca am depasit viteza limita legala cu 3,5 km/h, de resul cand trebuia sa-mi suspemde permisul am scapat cu mita, in noaptea cand am plecat la mare am dat 1 milion pe drum, 500 pentru depasire pe linie continua am luat vreo 4 tiruri la rand shi loganezii mi-au vazut farurile cum goneau :), shi in Bucuresti la 3 noaptea am intrat pe sens unic :)) shi s-au luat dupa mine; plus 500 ca aveam 130 in localitate pe la 6 dimineatza, etc..., pentru parcare nu am luat decat una :)

Bassu_SIV 13-03-07 00:00

o super intalnire cu garcea sambata noapte cand m-au vazut ca am plecat mai in tromba de langa gara turnisor....au venit dupa mine "sa ma legitimeze"......lol:D

lorenzobtb 17-03-07 14:51

joi la ora 10:43 m-a luat radarul nu am oprit la 3 echipaje de politie am fost dat in consemn la politia sibiu... sa va povestesc mai mult???

I5@k 18-03-07 12:35

povesteste....k imi place deja filmu....sami zici cum i zice ..:))

GTI 18-03-07 18:53

...i zice "Dosar penal"

axxro 18-03-07 20:01

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 804705)
...i zice "Dosar penal"

bine punctat.

lorenzobtb 18-03-07 20:12

am scapat cu suspendare 3 luni ...

petter 23-03-07 10:30

mdeah... de trei ori...
1. ceva bautura la bord , insa nu si a dat seama si nu mi a pus fiola...am scapat:)

2. luat q radaru...160 km/h in oras...am scapat alb k lacrima,bine k era d'al nostru...:D

3.mergeam q masina p trotuar...si am coborat de pe trotuar exact in fata masinii de politie...si culmea,mai eram si pe strada cu acces interzis:D.Aici mi am luat 8 puncte...

GTI 23-03-07 12:32

Fain "portofoliu"

sosobigman 23-03-07 22:34

salut..sunt mai nou pe aici dar imi place topicu asta ...mai fratilor io ce sa zic de 3 "ani" am carnet da singura amenda ce am luat-o in viata mea o fost una pe troleul T4.......mo prins cu biletu in compostor ...nu am avut nici o scapare ....:)....povestea mea....oricum de belit era sa o belesc...o poveste frumoasa...

axxro 23-03-07 22:53

sa nu incepem cu amenzi care nu tin de circulatie........;)

PaulMIG 24-03-07 00:10

Masturbarea linistii publice acum un an de zile pe 17 martie pt ca urlam la 2 noaptea pe strada ca o castigat Steaua un meci = 2 milioane. Bineinteles ca nu am platit si mi-o venit azi somatie acasa sa platesc in 15 zile......cu o saptamana inainte de 4TuningDays.....mm de ghinion.

petter 17-05-07 10:28

as mai fi putut avea cateva intalniri q "garcea" sau q domnul q injectia sau poate mai rau, cel q crucea... multumesc Lui Dumnezeu k am reusit sa scap din atatea posibile accidente...oriqm, spre fericirea mea, nu am avut mai mult de cateva zgarieturi minore p masina-probabil de la musculitze,:D(facute la 100 si ceva la ora,dupa ce in prealabil, am micsorat viteza considerabil, k la viteze mici, nu am avut probleme:D )

deh...pfiiiiuuuuuuu

White_Guardiannn 07-11-07 21:15

Interesante povesti,io ma mir cum de nu am luat nici una pana acum,am carnet doar de un an si sincer nu imi prea place sa respect viteza legala...am trecut cu doar 100km/h pe langa un echipaj de politie in localitate....dar nu m-au prins:D

Bassu_SIV 08-11-07 00:20

bulanul tau

White_Guardiannn 08-11-07 13:54

Po' sa sti....Mi-l luau cu totu:))

Bassu_SIV 08-11-07 14:14

tre sa iti iei un detector...te avertizeaza din cand in cand:D

T E N N Y - E 08-11-07 23:27

Pe mine cu detector cu tot m-or incaltat

Bughilas 15-11-07 22:23

prima amenda am luat-o in Valcea (pt oprirea interzisa)----m-au vazut de SB si m-au inhatat..nu m-am luat cu ei in gura dar oricum nu aveau dreptate dar de...
-- 2 amenzi pt radar.....si una pt trecere pe culoara rosie(inca nu era lege pt ridicarea permisului)

sper sa nu ma mai opreasaca niciodata..:(

Andy2heart 19-11-07 11:00

Pai nu stiu cu care sa incep. Prima amenda cred ca am luat-o cand m-am rasturnat cu dacia aia veche , de am facut-o praf. Eram in Cugir, cu neste colegi betivi, yo am avut noroc ca nu am beut nik atunci, dar era iarna si gheata si urcam o rampa, si dintr-o data sa terminat dealu, si poc de la vreo 2 metri m-am rasturnat in gardu la un om. Norocu meu ca am avut casco pe ea.
A doua oara m-a oprit garcea ca veneam vara de la un gratar si am beut si eu 2 pahare de bere si unu de vin, si m-a oprit, mi-a pus fiola....pac 0.3:
-Cu ce te ocupi?
-Yo sunt student sarac domne.
-Unde?
-La stiinte economice, finante.
-Pai si eu ,(cica Garcea). O stii pe Sofletea?
-Stiu , am ziss
-Asa-i ca-i proasta?
-Normal zic si yo
-Pai si cum facem, zice el?
-Yo, bag capu in pamant, si el zice ia-ti actel.
-Buna seara, numa bine....
Si de vreo 3 luni incoace am luat o amenda pt centura si 2 puncte, dar m-a prins ca am trecut pe rosu, depasit pe pod, asigurarea expirata. Si vine Garcea, un coleg de liceu, mai mic cu un an, hotarat sa ia si el un carnet. Si nu a avut noroc ca m-a scos alt coleg...:))
Am mai luat o amenda pt radar pe milea, aveam 66 la ora nici nu am apucat sa bag in a -4-a ca m-a si oprit. Sun iara la colegu si nu raspunde ca cica era la masa. Si mi-am mai luat 2 puncte.
Si ultima, acum vreo sapt nu aveam centura ca era prea de dim si era frig, si cum i-au coltu acolo la Nina, pac ma opreste unu. Domne stai sa vezi nu ne putem intelege, el nu lasa nicicum. s-a dus sa scrie procesu, a vrut sa imi dea amenda, si sun la colegu, si ma scoate cu un avertisment, si 2 puncte bineinteles.

Cam atat deocamdata, 6 puncte and counting.

Bassu_SIV 19-11-07 14:33

e fain cand iesi vinerea seara sa te plimbi si pt un semnalizator crepat iti ridica permisul

20 XUX 20-11-07 12:13

Toti politistii sunt liste labari nu are rost sa incercam sa ne bagam in seama cu ei sa "ne facem prieteni", trebuie sa i tratam ca pe jeguri

dydysoft 20-11-07 12:23

acuma sa nu exageram...., nu sunt chiar toti asa....

20 XUX 20-11-07 21:35

poate ca nu, dar eu nu am cunoscut militian cumsecade si cunosc o gramada, sti bancul ala: sunt 2 frati, unul din ei se face politist, din momentul acela cei 2 nu mai sunt frati:!:

Bassu_SIV 21-11-07 16:51

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 1207450)
acuma sa nu exageram...., nu sunt chiar toti asa....

nu exageram...dar isi fac singuri legea .....plm

daniWAAsb 24-11-07 20:27

mai sunt si pulitzai care is chiar niste gunoaie si nu vor sa te inteleaga dar sunt si catzva care sunt nota 1

T E N N Y - E 26-11-07 01:53

Quote:

Originally Posted by daniWAAsb (Post 1214330)
mai sunt si pulitzai care is chiar niste gunoaie si nu vor sa te inteleaga dar sunt si catzva care sunt nota 1

corect , mai sunt si de nota 1, dar mai au mult pana la 10

Bughilas 29-12-07 13:02

Bassu-le ai dreptate ca-si fac singuri legea......Asa e......
daca e sa o gafezi cu ceva atata te invarte din lege in lege pana habar nu mai ai ce inseamna......Oricum suntem mai destepti decat ei si ne putem feri oricand...............Cat mai putzine uniforme pe 2008 :))

Andy2heart 05-01-08 09:03

Am observat ca multi aveti o parere proasta despre politia rutiera de la noi, si sincer nici mie nu imi prea plac astia mai tineri care se cred buricu pamantului, mai ales cand vine unu pe care il cunosti si e mai mic ca tine sa iti ia carnetu. Pai da-o in ...... de treaba. Nici nu am inceput bine anul nou ca era sa raman fara carnet. Tot asa unu fecior din asta gelat in cap, a vrut sa imi ia carnetu pentru ca veneam pe contrasens pe milea.Eu ma uitam sa vad dak sunt deschise magazinele pe acolo, si pac din spate vine garcea. Cica sa imi ia carnetu pe 2 luni. Bine ca aveam telefonul platit si minute, k l-am rezolvat. Am inceput anul nou in forta.

I5@k 05-01-08 12:10

io mi-am luat carnetu de 3 luni......nam avut intalniri cu garcea insa dak era sa fie....trebuia sa mil de cateva ori..sau amenzi la greu :)).....dar numa k ma cheama isac si nu are cum k mam gandit intai >:)

cipig60 17-02-08 23:51

Tocmai intors din oras.Legitimati pentru zgomot tobe kadet 1.6.Am zis ca daca tol am fost deranjati sa le dam motiv.Comparat opel-bmw aceleasi motoare si ani,cai-difera??? De data asta BMW-ul

Bassu_SIV 18-02-08 18:23

cipala cipala cipala....zgomotosule:D

cipig60 22-02-08 10:22

Nu stiu ce ne vom face vara asta cu Pol romana ca anul trecut era sa o punem de vreo doua ori. Sper sa se termine cu bine si anul asta

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning