![]() |
Maşina mea: Opel Kadett GSi
9 Attachment(s)
buna seara.imi prezint si eu noua jucarie opel kadett gsi an 90 150 ps .in viata poate vreo 120 ps maxim.ca dotari abs (nu functioneaza) servo directie (curge tot uleiul in 10 min) geamuri electrice (sau obisnuit inchise si nu vor sa coboare) bord electronic (functioneaza :lol:).masina cred ca a fost a unui taliban.planuri de viitor apropiat (sa o aduc pe linia de plutire,vopsit si sa o transcriu) viitor mai indepartat (turbo)
ps. eleronu si pragurile au plecat :peace: |
Re: opel kadett gsi
acus ajung si pachetele cu bunatati ==))
|
Re: masina mea: opel kadett gsi
mama...cum arata masina....unii chiar isi bat joc de ele...
iti admir curajul sa te apuci de o asa masina... bafta cu ea |
Īmi place numărul :lol:
Baftă şi spor la muncă ...o să ai nevoie! Măcar are o inimioară potentă :twisted: |
2 Attachment(s)
multumesc.astazi am schimbat parbrizul spart cu unul nou,cumparat praguri noi si garnitura capac .
|
usor usor iese ceva frumos , sper .... trebuie sa sti de pe acum ca nu este usor sa restaurezi o masina deci pregatestete pentru tot ce e mai rau.Bafta
|
adevarul ii ca ai ceva de lucru la ea , dar ma gandesc ca ai dat bani putini pe ea
|
4 Attachment(s)
azi na fost o zi prea fericita.am vrut sa schimb garnitura la capac si am gasit numa namol in chiulosa. am dat si chiuloasa jos si am descoperit ca blocu are uzura mare pe cilindri:sad: am desfacut directia si e muci,la fel si franele.ma gandesc sa pun blocu de turbo (are 80000 km)dar nu stiu cum mai trec de rar.oricum mergem inainte.a sosit azi haionul si bara spate.azi a ajuns si farul de dreapta si ansamblu fata(e mai muci ca al meu)voi cumpara nou.
|
S-o stapanesti sanatos. Cum au spus si colegii ai ceva de tras cu ea dar daca iti pastrezi hotararea cu care ai inceput sunt convins ca va iesi ceva frumos. Eu sunt aproape de finalul restaurarii si iti spun de pe acum ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, nervi de otel si de ce sa nu o spunem si cu o suma frumusica de bani. S-o aduci macar la nivelul masinii (pe care l-a avut) de pe care ai luat haionul acela (daca este masina la care ma gandesc eu). Spor la treaba.
|
topicul incepe sa prinda forma :d
|
sa le stapanesti sanatos :)
|
2 Attachment(s)
multumesc de incurajari.mici cumparaturi;)
|
3 Attachment(s)
masina a plecat la tinichigiu,chiuloasa mancata.continuam:rolleyes2
|
ai mult de munca, multa bafta in continoare.
|
De placutele TRW am fost cel mai dezamagit sincer iti zic. Cel mai multumit in schimb is de FERODO PREMIER
|
5 Attachment(s)
placutele astea mi lea recomandat la piese auto.sper sa trec la 5 prezoane cat de repede si le voi face cadou trw urile.de azi avem praguri noi.:lol:
|
bravo !
ce planuri ai cu masina ? mai am si eu ceva piese , fete de usi care stau degeaba , modelul tau...diverse chestii ...nu iti cer mare lucru pe ele....macar sa le dau cuiva care le apreciaza....am si niste stopuri pe care le am avut eu pe masina cu led uri...nush...vorbim. daca ai nevoie de ceva...cu cea mai mare placere . |
1 Attachment(s)
mutumesc dany.daca va fi nevoie voi apela.stopuri imi doresc fk.as avea nevoie de bara fata gsi daca are cineva de vanzare.kadettu a primit azi bocancei pe 16:shock:
|
3 Attachment(s)
astazi am vz ca pragurile noi mi lea prins tinichigiu in cateva puncte de sudura(asai la noi)asa ca leam resudat si intarit ,latit pe spate ca frecau jantele,schimbat usa,sudat pe la oale si lonjeroane,si tregarul sudat si intarit ca era pus de mantuiala.continuam:D
|
faina usa,treaba merge:),undei bad boy-u?:D
|
4 Attachment(s)
am cumparat:shock: axe de 282 grade
am inaintat si cu munca la caroserie.saptamana viitoare sper sa o vopsesc. |
4 Attachment(s)
azi am dat cu antifon si am inceput munca la chiuloasa;)
|
ce culoare faci masina ....sper sa nu zici negru !
|
eu as zice un moc perlat .... sau negru cu perla mov ... am avut un gsi cu perla mov si arata demential
|
nu mam hotarat ce culoare va fi.azi am comandat bara de gsi,alta capota de gsi a mea e plina de chit si un radiator de ulei ca al meu e urat ca dracu.:-P
|
1 Attachment(s)
a venit si chipu pt axe
|
2 Attachment(s)
am dat jos 1kg din volanta si am marit clapeta de 64 la 68
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
din nou la lucru.am gasit o bara cu buza,injectoare de 250 si vopsit compartimentu motor
|
Spoilerul e de pe fostul Kadett a lui Darko ?
Mi se pare foarte cunoscut! |
pune poze nu te mai zgarci :)
|
Quote:
|
;)...
|
1 Attachment(s)
se munceste:shock:
|
1 Attachment(s)
a trecut azi postasu prin zona:lol:
|
ce postas darnic :))
|
da e de treaba postasu si cica ar trece si maine pe la mine.astept.:rolleyes2
|
Quote:
salut.....spune-mi si mie cat te-au costat sigurantele de capota spor la munca |
cu tot cu transport 300 ron
|
1 Attachment(s)
mici atentii:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning