![]() |
laguna vs orice bmw
laguna 2.0 16v 175cp vs orice bmw (putere asemanatoare)
|
Esti cel pe care-l stiu eu?
|
nu intzeleg!?cred ca nu ne cunoastem....
|
Se poate... am avut un adversar cu Laguna 2.0 16V dar n-are cum sa fi tu dak esti din ploiesti :)
|
am ales topicul asta dintr-un singur motiv.....totzi cred ca bmw-urile sunt supermasini.....vreau sa demonstrez (bineintzeles daca reusesc)ca o masina de familie(fara pretentzii de masina sport)poate da clasa la o masina mult mai sportiva...
|
fa si tu nijte provocari concrete... sau sa acepte cine trebuie ... probabil 325-urile... ursii.. in fine , fa si tu cum am zis sa pot sa scriu ceva concret .. la centralizarea provocarilor.. ;) plz
|
Re:
Quote:
din ce an e masina? de unde ai scos 175 de cai la 2.0 16 v? :shock: BMW este declarata masina sport de catre cineva? 750 este masina sport? alpina b12 e32 5.0i 350CP e masina sport? :) |
Re:
Quote:
|
2.0 16v nu 3.0 :D am vazut si eu v6-le :)
|
Quote:
nici cu turbo nu cred ca o duci in 175 de cai. sau ai schimbat motorul? cre ca te astept pe la un semafor pe undeva 8) |
cobra masina e facuta in frantza ,ma refer la motor.un turbo,cip,evacuare si inca cateva chitzibushuri :lol: si masina ajunge cu usurime la 175 cai.am preferat un 2.0 16v in locul la v6 3000 dintr-un singur motiv:cutia la v6 e automata :idea: si asta nu ma incanta deloc!!la pretz erau apropiate....dar am preferat varianta asta si cu putzin lucru la ea,ma refer la motor(si ma repet,motorul e preparat afara)caroseria inca nu am gasit nimik care sa ma multzumeasca...probabil din cauza ca nu i-ar sta bine carosata,eu unul nu am vazut inca un laguna carosat si sa arate misto....oricum sunt curios daca cineva imi poate da detalii sau niste poze cu laguna \"carosata\".multumesc
|
masina e din 2000...e vb de laguna unu...e printre ultimele fabricate inainte sa scoata laguna 2.santos provocare se adreseaza tuturor bmw-urilor care nu sar de 180 cai....acum e bine ?:lol:
|
fxn eu nu am afirmat ca bmw este strict o masina sport!!daca citesti mai bine o sa vezi ca am scris ceva de o masina mai sportiva(si m-am referit la aptitudini sportive).imi cer scuze daca te-am facut sa intzelegi altceva....alte nelamuriri? :lol: 8) [/quote]
|
coobra?special pt tine vin cu clio lu\" mama!!1.4 16v 98 cai.stoc!ce zici?asta ca sa fim mai egali...
|
Re:
Quote:
|
anami imi cer scuze daca te jicnesc cu ceva,asta inainte sa o fac!!numai cand auzi sau vezi rs,ar trebui satzi dai sema ca e vb de motorizarile sport ale unei game...asa ca....nu incape discutzie 8) asa putem spune si de mercedes c55 amg ca e \"familist\"nu?nu prea cred si inca odata ma scuzi ca nu sunt de acord cu tine
|
aaaa bun turbo :lol:
|
Hai cu mine... k si-asa vreau noi masini la linia de start :D
|
tazmania, in cat timp iei suta cu bolidul?
|
Aki, eu zic ca poti sa te bagi :lol: Cine stie, poate vei deveni o Andreea Marin... :lol:
|
ma da vad ca lumea cu bmw-uri nu prea se baga sa se dea cu omu .. haideti ma e doar un renault .....
|
aki suta o ia destul de \"repede\" :lol: :lol:
|
dar vad ca baietzii cu rachete(bmw)nu se prea baga.....singurul lucru care ma dispera la masina e greutatea,daca as fi avut cateva kg in minus.....
|
vr6 zimi te rog mai multe despre \"jucarioara\"ta......stii tu la ce ma refer...
|
vr6 zimi mte rog mai multe despre \"jucaria\"ta.sa pot sa cantaresc si eu oferta 8)
|
pai , motor de 2.8 in 6 in V , 174 cp ... greutatea ti-o zice el , eu nu o stiu vreo 1 tona 300 cam asa..
e ff aproape de un 325 .. urs .. cam aceleasi chestii |
2800 V6 174cp
~1300kg 7.8sec 0-100km/h 235Nm@ 5300rpm Altceva? :D |
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=109351
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=109263 Din ce vad eu aici, cam slabut pt VR6... :P Glumesc, exista sanse... |
ma dau eu cu tine si cu bishop
523 i |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bishop eu il stiu pe tazmania shi stiu ce ii poate pielea shi mai ales masina o sa afli tu in curand cum are 175 de cai pe o laguna 2.0 16v
|
adi e una din masinile din ultimul lot fabricat in frantza inainte sa scoata laguna 2....ce nu intzelegi? :?
|
:D
din cate stiu eu 2.0 16v de pe laguna are 135 cp iar cel de pe Clio sport 169 !
Cu ce bmw vrei sa te dai cu cai astia ! Ca nu ai ce sa faci cu ei ! |
Re:
Quote:
|
tazmania hai ca ma dau eu cu tine. Am un BMW 320d, 150 de cai......daca pierd asta este....am mai multe scuze :)) Mai putini cai si sunt si fata. Ce zici??
|
Re:
Quote:
Baiatu` a zis e Laguna 1 si in poze este laguna 2! acu` ma intzelegi? :wink: |
Re:
Quote:
Re:
Quote:
sa se lamureasca toata lumea.EU NU AM PUS POZE.MASINA ESTE O LAGUNA 1 DIN 2000.INITZIAL A FOST STOC DE 133 CAI.MORORUL A FOST MODIFICAT IN FRANTZA,CIP,TURBO,EVACUARE SI ALTE CATEVA \"CHITZIBUSHURI\"DIN ASTEA.BOGDAN ACUM ESTI LAMURIT?turbo 110 am precizat clar:orice model de bmw de putere asemanatoare.lry ice accept cu cea mai mare placere,la finish indiferent de rezultat dau un suc si un mare buchet de trandafiri....ADY pozele nu sunt puse de mine si nici nu fac obiectul discutziei....daca mai sunt nelamuriri astept cu draga inima sa lamurim tot.....multzumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning