![]() |
o parere obiectiva la Mg ZR
3 Attachment(s)
se dau aceste 3 spoilere fata care l-ati alege? al doilea model se afla pe masina.
|
Re: o parere obiectiva la Mg ZR
sincer l-as alege tot pe al doilea.;)
|
prima varianta. farurile o fac mai speciala. a doua varianta e prea incarcata. sunt prea multe curbe pe acolo
|
prima clar, imi place aerul gen WRC
|
amane a doua - celelalte park sunt bune de pus pe carute
|
eu zic ca si kitul care il ai acum pe masina este frumos...dar si primul este dragut daca iti place stilul wrc :)
|
Quote:
vezi ca jignesti in mod indirect parerile altora ... si eo raman la impresia ca primul kitul e potrivit :D |
Quote:
|
Eu as alege o combinatie intre cele doua, primul spoiler iar in loc de proiectoarele alea gurile de pe al doi-lea mai spre exterior :D
|
la primul proiectoarele alea de pe ce stalp de iluminat sunt luate ? :D sincer pastreazal pe cel care il ai deja. sa nu iti para rau mai incolo
|
Quote:
multumesc pt parerile fiecaruia. |
prima varianta arata f bine.cum au postat si altii...iti da o alura de WRC...dar proiectoarele sunt cam mari...
|
Prima e exact aceasi cu ultima ( difera anul de producere al masinii ) ! Oare de ce nimeni nu a ales-o ? Oricum kitul al doilea este foarte potrivit pentru masina ! Primul kit este foarte pretentios si nu va arata bine decat daca are celelalte piese pe masura lui ! Deci automat primul ar fi o alegere buna dar ar trebui un kit complet cu jante etc ! Daca vrei ceva mai "stradal" kitul al doilea !
|
Al doilea model, de la Cadamuro Design, e cel potrivit, iar cu vopseaua ta alb-albastra da bine, chiar daca transforma micul MG in ditamai rechinul cu o gura hrapareata :) Primul model ar fi fost k lumea daca proiectoarele nu erau de un kitsch extraordinar, parca sunt talgere
~Nautilus |
primul clar , face masina mult mai agresiv din punct de pct. meu de vedere ! ! !
|
as alege primul model..e tare si cum a zis si peste prefer un aer wrc..
spoilerul nr2 e prea incarcat ptr gusturile mele.. sal si numai bine ! |
al doilea model e mai k lumea. akum masina asta nu e rosie? ca am vazut intro revista un rover rosu tot cu spoilerul asta. si cu steagul angliei pe capota:) belea masina...
|
sunt "surorii" aia rosie e facuta dupa cea albastra:) in 4tuning revista nr 4 sunt prezentate ambele in versus.
|
ori o lasi asha cum e.. a2-a varianta..ori a 3-adar cu alte proiectoare..eventual unele pe care sa poti monta shi capace..rally style (sper k ai inteles ce am vrut sa zic)
Prima varianta nu ma atrage din cauza blocurilor optice restilizate intr-o singura bucata(singura diferenta fata de a 3-a v).. mai bine arata cu faruri duble..(la fel shi la 75).. le da un aer mai aparte mai british.. arata prea nemtesc cu faruri dint-o singura bucata.. |
Primul arata binisor dar proiectoarele sunt exagerat de mari.Daca poti modifica primul model alege-l pe acela,dak nu ramai la cel pe care il ai deja.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning