![]() |
Iata si jucaria mea!!!
6 Attachment(s)
Opel Astra 2000 16V aproximativ 170-180 cp!
|
Re: Iata si jucaria mea!!!
nice nice... sa ai noroc de ea ;)
la ce perticipi? ca o vad plina de rollbaruri si de stickere cu sponsori :)) |
Viteza pe traseu montan!
|
Vad ca e primul an in care partiipi la vtm.
Mult noroc si ai grija de ea ca arata chiar bine. P.S. Daca am noroc poate ne vedem la cursa de indemanare........ |
mersi:D , si incerc sa am grija de ea dar riscul sa-l aranjez e destul de mare!:sad: !!
acolo mergi tot timpul la limita sau putin peste! Sa speram ca o sa se mai bage in VTM si altii din Sfantu Gheorghe. Anul 2006 am fost 6 concurenti numai de aici, din orasul asta micut. Asa ca orasul e destul de bine reprezentat!!! |
Lume noua:D...am si eu o intrebare la tine....cum as putea sa imi pun si eu un bord electronic ca al tau???merge pus la mine???
Superba masina abia astep sa o vad... |
Apropo bine ai venit pe forum...sper sa ne inveti cate ceva si pe noi doar suntem de acasa...
|
buna treaba, succes In continuare...
|
salut!
merge pus si la tine bord LCD, dar chiar nu stiu unde gasesti aici. daca ai ceva probleme te ajut, bineinteles daca pot! |
pacat ca pozele sunt putin neclare.oricum masina e bine sa fie asa putin maii misterioasa.E clar ca trage si se comporta ca o adevarata bestie ce e.Bine ai venit si sper sa ne delectezi cu multe reusite pe toate planurile.Mult succes
|
hai ca am facut alte poze ceva mai clare!!!
|
2 Attachment(s)
noile poze cu masina
|
salut!din ce an e masina si cam cat te-au costat piesele pt. ea(fara rigidizare)? .multumesc!
|
Masina e din 1994( daca are cineva acte le cumpar) a costat 4.500 euro in germania.
Aici am pus rolbar 400 euro, scaunul 300 euro, centura 200, etc... Valoare finala a masinii: Foarte mult si mai trebe...:D |
Super masina....unde pot sa o vad???:D
|
3 Attachment(s)
poti sa-l vezi la mine in curte, saptamana viitoare incep revizia si sa-l pregatesc pentru sezonul viitor!
nr meu daca vrei sa vezi masinuta e 0722298080 Iata o raritate un Trabant 601 modificat! Tot ce e pe el e de opel motor, punti etc... |
Deci sa inteleg ca nu circuli cu opelu:(....pacat...dar macar vii cu ea pe 2 la concursul de indemanare??
|
nu cred ca-l scot la indemanare, acolo ma duc cu corsa, eventual la anul la accelarari!
in weekend o sa fie "cupa mikulas" langa Petrom o sa fiu acolo!!! |
cine a castigat cupa? :-P ca nu am stat pana la sfarsit
|
iata si clasamentele!!!
http://www.autocrono.ro/modules.php?...7&do=rezultate |
Salutare...mda voiam sa ma bag si eo la indemanare....sincer nusht ce faceam cu un Ficat Tipo 1.7D!cam batranica:(....da in fine pacat ca nu am ajuns pe acolo nici sa ma holbez ca spectator!EMMA- mia mancat timpu!:x :x :x
|
Aaaa da si inca ceva...Csongor ai puteai sami dai niste tipp-uri ce sa fac la dieselul meu??filtre aer...ceva ceva care ar mai marii puterea??:twisted: :twisted:
|
stai linistit, nu merita sa umblii la motor daca merge bine, in schimb daca vrei sa modifici ar cam trebui sa incepi de la motor si asta costa, filtre de aer etc sunt doar maruntisuri care nu maresc puterea motorului semnificativ.
Cat despre concurs mai sunt 3 etape a 2 etapa pe 23 dec; 3 si 4 nu stiu sigur dar in ianuarie!!! |
cine ma poate ajuta!!!
am nevoie de un autoblocant, am cutie de F16!!! |
nu stii pe cineva la noi in oras cine poate sa imi curate injectoarele??(opel calibra)...plz daca poti sa ma ajuti...si nu vinzi bordul???:D
|
Quote:
A si bordul nu e de vanzare! |
Pe la ce pret ar ajunge o revizie???aproximativ:D
|
pe mine nu ma costat nimic, dar numai sa uitat sa vad cam ce ar trebui facut. Masina acum e la dl Pescaru el imi pregateste adica il pune pe unibaluri schimbam suspensia, frana si evacuarea. toate astea ajung undeva la 500 lei fara material. materialul nu mai zic ca ala costa o avere!!!:D
Dar o sa va pun poze cand e gata!!! Sper sa si reziste tot sezonul |
frumoasa masina imi place opelul tau.......sa o portzi sanatos shi fara incidente neplacute
|
Quote:
|
Quote:
poti sa-l duci linistit. si daca esti acolo poate tragi o privire in garaj sa vezi ,,bestia neagra,,:D |
Pai o sa vorbesc odata cu Vlad sa mi-o arate...ms mult de sfaturi!!!
|
eu sunt sigur ca o sa reziste tot sezonul...iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune si mai ales satisfactii alaturi de masina
|
vad ca e o masina de raliu ,deci trebuie sa-i fi facut ceva modificari ....succes in continuare si sa auzim numai de succese;)
|
mersi mult, o sa va pun poze cand e gata de start sper ca asta o sa se intample cam peste 2 saptamani!
sper ca o sa iasa bine:D |
Ti-am vazut aseara jucaria...imi place ce a iesit din ea...si bordu imi place mult!!!Ai grija de ea!!
|
Quote:
|
Chiar poate facem si noi o liniutza cand ai chef....ca avem aceleasi motoare...aseara am facut cu o calibra de 180 tot SFI si m-a luat cu o masina:D!!!
|
Dap,si eu ti-am vazut masina aseara,si trebuie sa recunosc ca mi-a placut ce am vazut.....mai ales jentile.
Si vezi sa nu o bagi in decor,ca e pacat de ea si de munca depusa;) |
Si iata incet incet e gata de start. Cam atat deocamdata, acum ma apuc sa strang bani pentru alte imbunatatiri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning