Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 39 TDH (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27717-39-tdh.html)

morcov_ssl 21-11-06 22:48

B 39 TDH

2 Attachment(s)
cateva pareri... mai am de lucru la ea ... da nu prea mai e finante :)

morcov_ssl 21-11-06 23:15

3 Attachment(s)
alte poze cu un "cazan"

danutSZY 22-11-06 07:24

Re: deocamdata asa mai neterminata

e frumusica.......dar prea mult ai coborat capota in partile laterale......trebuia sa o lasi la acelasi nivel cu aripile.

CocoT 28 22-11-06 08:38

Frumoasa pana acum... Ce masca te-ai gandit sa ii pui?... Bafta!!!...

fiderzen 22-11-06 08:55

dap..tdh`ul...super....e de curse..se stie :P ;)..bravo frate,tine`o tot asa...vineri facem poze :D

[valentin]W R C 22-11-06 11:25

ce masca ai de gand sa-i pui?

[valentin]W R C 22-11-06 11:26

o sa-i pui folie sau o ionizezi?

morcov_ssl 22-11-06 15:05

masca? deocamdata este asa cum o vedeti k nu iam modificat masca e aia clasica

morcov_ssl 22-11-06 15:06

le-as ioniza daca mi le-ar face negre nu cu tenta aia d oglinda .... da o sa raman la folie :)

[valentin]W R C 22-11-06 15:14

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 632646)
le-as ioniza daca mi le-ar face negre nu cu tenta aia d oglinda .... da o sa raman la folie :)

tenta de negru fac numai aia la mercedes in bucuresti. la mine in pitesti le face cu tentea de oglinda. mi le-am facut si eu de.... am avut folie si am fost prins(am avuto 100%):???:

[valentin]W R C 22-11-06 15:17

1 Attachment(s)
capota trebuie sa mi-o fac si eu, dar trebuie sa ma interesez unde. ca ii sta foarte bine. si a ta ce suparata e dabia asteapta sa faca o liniuta :lol:

o poza mia modificat CocoT 28

sortex 22-11-06 15:20

1 Attachment(s)
am si eu dacie ca a ta... :) numa ca a mea e albastra..eu am lasato clasica... un sfat.. incearca sa fac ceva cu capota sau aripile nu sunt la acelasi nivel--->

UniculSGM 22-11-06 15:23

1 Attachment(s)
asa ar arata in realitate.

[valentin]W R C 22-11-06 15:27

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 632670)
asa ar arata in realitate.

da exact. trebuie sa o fac si eu ca nu mai tine. multumesc :-) SGM

morcov_ssl 22-11-06 16:03

nu am vrut sa fac capota la nivel cu aripa k .... nu mai avea nici un farmec... asa am vrut sa o fac si asa am facut-o

morcov_ssl 22-11-06 16:06

stiu k vi se pare aiurea cum am facut-o da' asa am vrut eu... bine nu a iesit perfecta da mie unu imi place k nu e ca celelalte ... asa nu mai faceam capota o lasam normala si puneam banda izolier p far (trageam o linie din colt in colt si astea erau peoapele)

sorin_sorin95 22-11-06 16:29

Pe la cat mar ajunge sa-mi fac si eu capota asa?K si eu am acelasi model de dacie!Succes in continuare k se vede k ai gusturi,si era sa uit bara de torsiune e schimbata sau mi sa parut?

TufY 23-11-06 20:22

bine ca iti pace tie dar e oribil parerea mea.......... poate ai de gand sa prelungesti si aripile sa aiba si ea o linie............

morcov_ssl 23-11-06 20:59

2 Attachment(s)
da ... bara stabilizatoare e schimbata .. una mao groasa urmeaza p spate sa ii pun a 2a bara

in legatura cu pleoapele.... mai bine sudam o tabla dreapta de unde se termina capota pana p aripa mai bine dupa parerea unora ... faceam doar faru mai ingust ce dreaq

faceti voi capota cum stiti si cum ati mai vazut la altii si vi se pare normal ... ce pot sa spun mie nu imi plavce capota sa o fac din aripa pana in coltu celalat al capotei si am zis sa fac ceva mai ciudat.... acu fara suparare da gusturile nu se discuta

daca nu iti place fami u capotea in potoshop sau in ce program se fac treburi dastea ... sa vad ce parere ai u si bineinteles altii carora nu le place capota mea

si chiar te rog sa o faci si in paint daca poti macar... o idee sa am si eu despre pleoapele astea d dacie

cum trebuia sa o fac ? ... asa ?

sau mai bine asa?

asta e prima poza k am uitat-o

b-69-tau: incearca sa nu mai faci 8 posturi unul dupa altu te rog....

TufY 23-11-06 21:22

1 Attachment(s)
ai grija in continuare ce mai modifici la ea sa nu cazi in "pacat" :D ca si cel din poza, a facut ceva care nu mai are nimeni si nu cred ca o sa mai aiba cineva .......... deci este unicata masina lui dar ..... ce face cu cei de la apa nova ?cred ca o sa ii anexeze un apometru :D

B-13-FFA 24-11-06 17:31

ar arata interesant cu farul ingustat...

morcov_ssl 25-11-06 13:25

k TAU-le am inteles... sorry

adi.schumi_tm 25-11-06 15:50

Quote:

Originally Posted by [valentin]W R C (Post 632653)
tenta de negru fac numai aia la mercedes in bucuresti. la mine in pitesti le face cu tentea de oglinda. mi le-am facut si eu de.... am avut folie si am fost prins(am avuto 100%):???:

Ceau.Am si eu o dacie berlina TM24ADY.imi spui si mie te rog cat te-a costat sa ionizezi gemurile?

[valentin]W R C 27-11-06 12:57

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 636330)
Ceau.Am si eu o dacie berlina TM24ADY.imi spui si mie te rog cat te-a costat sa ionizezi gemurile?

850.000 cu omologare cu tot

DARKOBELICI 29-11-06 00:44

1 Attachment(s)
poti prelungi capota asa , nu arata rau parerea mea.

CocoT 28 29-11-06 09:43

Quote:

Originally Posted by DARKOBELICI (Post 640919)
poti prelungi capota asa , nu arata rau parerea mea.

Marfa frate:D .... si nu te duce nici multe lovele;)

morcov_ssl 29-11-06 22:57

daca era sa fac vreo intrebare innainte sa fac masina era ceva dar acum deja am facut-o si in primul rand nu prea mai e finante pt aspect exterior k sa stau sa modific capota sau sa fac alta ... deci in concluzie k unora nu le place asta e! masina e gata la exterior mai putin grila ...

CaLiN_1 30-11-06 10:19

Mie chiar imi place cum arata.
Bafta si spor in continuare!

B_12_JOY 04-12-06 20:13

morcov_ssl > arata bine si asha . . .tiam vazuto si eu pe la ramnicu sarat pe acolo era . . . se chinuia un mosh sa ti o impinga ;)) ca nu avea loc sa iasa asha infine . . .:D arata super bine masina lasata . . . si cu capota aia asa prelungita si pana la urma urmei fiecare cu gusturile lui si cu jantele o da destul de bine . . . orikum in mare parte arata bine ;) dupa parerea mea

morcov_ssl 05-12-06 00:11

:)) era p la dristor da se chinuia degeaba k era frana d mana trasa si sunt slabe sanse sa se miste k am avut grija sa o reglez cum trebuie :)

Paul_(NooB). 05-12-06 15:53

simpla si cu gust ai grija de ea

1300Racing 05-12-06 16:04

keep it sleeper;)

Burnout18 05-12-06 17:08

Valentin Wrc nu ai rezolvat in ziua de azi cu o prelungire pe fata si ca te-ai jucat u cu Paintul!!!! sa terminat cu dacile normale si cu o prelungire pe ea!!!Uite de ex eu am o dacie exact cum o are baiatul ce vrea sa o trasneasca dar mult mai dreapta ca a lui!!!!si am si eu 2 prelungiri si 2 praguri si cateva ornamente!!! ceva obinuit care ajunge la maxim 2 mil!!!Dar ce zici daca ai pune pe ea oglinzi electrice geamurile toate si sa le ionizezi si sa iti mai pui si niste jentzii!!! sau e un vis pt tine!!!! va zic eu ca o sa va ofticatzi dupa ce facetzi exteriorul si nu va ajuta motorul!!! dute pana la Comarnic de la bucuresti sa vezi cum trec Balenele pe langa tine sau m-urile si ai sa vezi ce ai sa zici in gandul tau(de ce nu mi-am luat si eu una ca aia si am bagat banii in rabla asta de dacie!!) Dacia tot dacie ramane!!! u crezi ca SGM nu are probleme cu a lui cu o bucsa sau cu cate ceva la drumurile care sunt!!! eu unul nu cred asta!!!

CristianoXXX 08-12-06 09:23

simpatic, ceva de genul vreau sa ii prelungesc si eu capota, apropo ce amortizoare ai pe ea? sau sunt cele de dacie cu arcurile taiate?

morcov_ssl 08-12-06 20:10

pe fata sunt arcurile si amortizoarele care le avea taicamiu cand alerga... cele pt probele p asfalt, iar p spate sunt arcuri d fata taiate 2 spire iar amortizoarele sunt normale p spate tre sa le fac si p alea si sa mai umblu putin la arcuri ... adik inca o spira taiata, sa fi fie la ac nr ca p fata (6)

morcov_ssl 26-12-06 11:31

1 Attachment(s)
grabesc moartea motorului :)... k si-asa baietii stiu k e un desel adevarat...

morcov_ssl 26-12-06 13:10

1 Attachment(s)
in continuare se chinuie motoru(contine texte obscene... :))

vlad_VSV 26-12-06 13:19

nervoasa rau dacia ta....ii motorul original de dacie sau ai ceva modificat pe acolo?...respect

Bobby boss 27-12-06 01:51

Frumusica masina felicitari da rezolva repede cu capota aia k iti strica piesa

morcov_ssl 28-12-06 00:21

pai am unpic de cutie de reno 21, unpic de axa mai innalta si din seara asta si un motor de 1,6 cu vechile configuratii... :)

P.S. lasati-ma fratilor cu capota si cu grila k asa or sa ramana cat o sa stea masina la mine ... in primu rand am eu motivele mele de nu ii pun grila iar capota .... am mai spus si innainte

All times are GMT +2. The time now is 23:47.

- Copyright 2026 4Tuning