![]() |
SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011
1 Attachment(s)
DATA & ORA: 23 septembrie la 15:00 - 25 septembrie la 20:00
LOCATIE: CENTRUL DE EXPOZITII SI EVENIMENTE SOFIANU Posada, nr. 1 Rβmnicu Vβlcea, Romania Cei ce doresc sa participe pot sa se inscrie la urmatorul contacte: Bogdan (Trafy) Tel: 0751125614 E-mail: [email protected] Ai o masina deosebita? Vino intre 23-25 sept la Centrul de Expozitii si Evenimente Sofianu. PROGRAM: Vineri 23 septembrie 2011 07:00 14:00 - sosirea partipantilor si aranjarea masinilor 15:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 23:00 Inchiderea showului - Demonstratie auto-moto toata ziua Sambata 24 septembrie 2011 10:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00 Parada masini de epoca 12:00 Concurs indemanare inclusive pentru masinile de epoca 17:00 Concursul car audio SPL 19:00 Inchiderea showlui 22:00 After Party in sala de protocol din incinta centrului expozitional Sofianu - Demonstratie auto-moto toata ziua Duminica 25 septembrie 2011 10:00 Deschiderea portilor pentru vizitatori 12:00 Concurs Car Audio SQ 16:00 Concurs Miss 17:00 Decernarea premiilor - Demonstratie auto-moto toata ziua Vor fi premiate: - Best 3 Interior - Best 3 Exterior - Best 3 Custom - Best 3 Paint - Best 3 Engines - Best 3 Rims (jante) - Best Car of the Show - Best Autohtona - Best 3 Sound & Video System - ASA NU!!! - Best 3 Eleganta pentru masini de epoca Oferim participantilor: - Cazare gratis (pentru cei din alte localitati) - Firma de paza PRUDENT (inclusiv pe timpul noptii) - Spalarea masinii inainte sa intre in expozitie Oferim vizitatorilor: - Sansa de a vedea in Valcea un salon auto si o expozitie de masini tuning din toata tara si o demonstratie de indemanare cu piloti din Campionatul National de Carting si totodata cu piloti amatori. - Atomsfera creata de DJ - Invitati surpriza |
Re: SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011
sa inteleg ca niste fete fac selectia masinilor participante? :)))
|
alaturi de Dragos PVH, Sharky si eu....
|
Shadows Racing Team va participa la acest eveniment.Ne vedem acolo!!!
|
Quote:
|
sunt cu ochii pe tine:)))))
|
Un eveniment care o sa aiva un succes enorm,la fost bine gandit felicitari celor care au venit cu ideea.
|
Din cat s-a discutat astazi, o sa fie si indemanare !
|
cred ca bag si eu olteanul...:D
|
Zilele urmatoare voi posta un link unde va puteti inscrie ! Pana una alta daca doriti mai devreme imi puteti trimite un mail pe [email protected] cu masina care vreti sa o inscrieti, date despre masina, poze, date de contact.
|
Daca mai aveam bmw-u il bagam si eu si luam premiu pentru asa nu :))
|
Se confirma, va avea loc concurs de indemanare...
|
Quote:
|
Te tin la curent Gabi
|
O intrebare de curiozitate doar: unde va avea loc indemanarea ?! in curte acolo ?!
|
AR TREBUI SA STIE TOATA LUMEA DE EL.....FACUT STICKY UNDE TREBUIE....
|
@PrietenCuTine - da, in curte la Centrul de expozitii Sofianu de la Troianu
@jmekerdemik - o sa facem topic si pe forumul principal cand o sa fie tot pus la punct Traseul de indemanare este facut. O sa scanez asta seara schema si o voi atasa aici. Multumim domnului Niki Baldovin pentru configurarea traseului. Zilele acestea ne hotaram cine o sa organizeze etapa de sound EMMA sau CNCA |
Quote:
|
Quote:
|
daca reusiti sa faceti etapa de cnca sau emma sunteti chiar tari.
bafta |
O sa incercam sa multumim pe toata lumea in limita posibilitatilor.Spera ca si cu aportul participantilor si vizitatorilor sa fie un eveniment deosebit.
Va asteptam cu drag!!! |
descrierea suna bine.. :D
|
1 Attachment(s)
Schita traseului de indemanare:
|
5 Attachment(s)
Expozitia se va tine in Pavilionul 1 si Pavilionul 2.
La sunet o sa vina EMMA Cateva poze de la Pavilionul 1 si o schema. Mai multe informatii zilele astea. Daca doriti sa vedeti mai multe poze, cautati pe Facebook Centrul de Expozitii si Evenimente Sofianu VA ROG CEI CARE DORITI SA VA INSCRIETI SA IMI TRIMITETI UN E-MAIL PE ADRESA: [email protected] CARE SA CONTINA 3-4 POZE CU MASINA SI DATELE DE CONTACT |
Care e pavilionul 1 si care este 2 ?
|
Precum s-a anuntat, EMMA Romania va sustine o etapa foarte importanta in vederea calificarii audiomobilelor la Finala Europeana EMMA - Nurnberg / Germania 2011!
Detalii asupra programului vor urma in cursul zilei de Luni. Sectiuniile de concurs: SQ (Sound Quality) & ESPL (European Sound Pressure League). |
1 Attachment(s)
@BJP .....
|
Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa participi la indemnare ?!
|
sa fii indemanatic:)) sa ai permis de conducere :)
|
Trebuie facuta inscriere pentru indemanare ?! :D
|
inscrierea se face pe mail . [email protected] , poze, date de contact si la ce vrei sa participi ( expo sau indemanare )
|
care este ultima zi de inscriere ptr expo?(ca sa stiu daca e gata masina pana atunci)
|
cu cat mai repede cu atat mai bine. Cred ca pe 17
|
ok,pana pe 17 ai un raspuns de la mine ;)
|
Sper sa fie unul pozitiv ! multa bafta
|
Quote:
Sper sa iasa ceva frumos !!! |
m-as inscrie si eu:))
|
|