![]() |
e30 318is daytona violet
2 Attachment(s)
salutare din nou. stiu ca prima intrebare la toti o sa fie...pe asta cat o mai tii?....e bn..DA!!!!!!...pe asta am sa o tin si am sa o iubesc la maxim...pt ca sunt pur si simplu indragostit!!!!!! masina e tzipla si functioneaza ireprosabil.....ce am sa completez la ea sunt doar farurile smoke....si o folie pe geamuri...in rest actele...direct pe numele meu...si gata!!!.....maine am sa revin cu mai multe poze...mai ales cu interiorul pt ca e de exceptie
|
Re: e30 318is daytona violet
s'o stapanesti sanatos arata chiar foarte bine la exterior , felicitari :)
|
Dumnezeule, in ce garaj a fost uitata masina asta ?:lol:
Felicitari pentru achizitie!!! |
Quote:
|
Parca parca nu'mi vine sa cred dar nu pot decat sa'ti urez CASA DE PIATRA!!!
|
baaa...deci e imposibila masina...zici ca e fabricata ieri:shock::shock:...cel mai frumos cadou de ziua mea mi-am facut....ce dehh....mai e putin:twisted:
am sa umblu si la evacuare...ca e cea de 1,8 normal...si e cam sugrumat saracu...incet incet....ca merita sa respire si el mai bine...in rest....ma uit ca boul pe geam la ea in continuu:lol::lol:...ce sa zic...senzatie unica...tot drumul pana acasa ai vedeam pe toti cum intorc capul...orgasme peste orgasme in seara asta:lol: |
Unde sunt siglele? :)
Arata bine masina. Bine tare. |
lasa ca se simte si ea bine ca e privita pe geam in continuu :))
asteptam poze si cu interiorul , poate si sub capota ceva :> |
Quote:
....apropo....masina e din '93:twisted::twisted: |
Foarte misto, sa o stapanesti cu placere! Intr-adevar, arata foarte bine si chiar sunt curios cum trage 1.8is pe urs.
Ai vrut tu neaparat varianta break, sau asa a picat? |
asta am vrut si eu sa intreb prima data "daca a vrut break" dar oricum arata foarte bine fie break sau nu :)
|
so stapinesti sanatos si fara evenimente si fao ASA CUM ITI PLACE TIE !
|
va multumesc la toti....urs am cautat mai mereu...am avut multi...mai rai...mai buni...oricum...i-am avut mereu la suflet....nu am vrut neaparat break...asa a fost sa fie...si credeti-ma chiar nu conteaza asta....ursul tot urs e!..sunt mai rare...mai deosebite...deci cu atat mai bine:twisted:....iar culoarea face toti banii....tineti aproape...maine va umplu de poze:lol::lol:
|
Quote:
Foarte misto masina ... pusesem si eu ochii pe ea dar nu imi ajungeau banii :)) sper sa intru si eu in brigada cat de curand mai am 2 variante ca pe a 3 ai luat-o tu !!! Bafta ! |
Pot sa te intreb cat a costat ursul? Eventual sa imi dai un PM daca preferi sa nu spui aici. Te rog frumos :rolleyes2
|
am dat un A6 Avant...o masina f buna,full,practica...o masina buna de zi cu zi...pt oameni normali...nu ca noi:lol:
masina a fost la vanzare la 2500 cash...oricum...de la mine nu va pleca...iar daca va pleca vreodata...cu siguranta va pleca la pretul corect pt o asa masina;)...asta ca sa stam linistiti:lol: |
tambal......ai grija la gume....:))....sti ca se gasesc mai greu...si baia de ulei...deja am vazut azi ca e destul de joasa....
sfatul meu e sa nu o mai lasi de fata cum vrei....si asa baia e aproape de asfalt... nu uita ca sintem in romania.... sa o stapanesti sanatos..... |
Quote:
maine te contactez la niste cafele...poze...tot tacamu';) |
Te-ar interesa schimb cu asa ceva?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...0-touring.html ...sunt dispus sa mai ofer si o mica diferenta Lasa-mi un PM cu raspunsul te rog. Stima! |
9 Attachment(s)
ceva poze de dimineatza facute cu telefonul...o sa urmeze si unele profi
|
asa de dimineata te-ai apucat de poze? :))
|
Bravo mah...in sfarsit:D....acum ai facut o alegere mai mult decat buna...sper doar ca n-o s-o dai si pe asta cum le-ai dat pe celelalte!!!!
Bafta cu ursu' si bine-ai revenit in familie:D |
Quote:
|
super masina..poate o vad si eu live intr-o zi...cu e36 ce ai facut?
|
superb. ma mir ca poti dormi noaptea:)) , eu as dormi in masina
|
Quote:
@alex.....pisica e prin ploiesti....am facut schimb cu audi;)...iar audi cu ursu':lol: |
SA O STAPANESTI SANATOS !!! SI inca un lucru , daca o mai dai si pe asta , iarta-ma dar esti fraier!
|
deabia a pus mina pa ia si deja are clienti sa ramina fara ea
marfa ! |
am avut onoarea sa o vad azi live...frumoasa masina .... ai grija ce faci cu ea...
|
multumesc tuturor!....planuri sunt multe....smoked pe fatza,evacuarea,folia si lucrat un pic la interior..adica refacut scaunele fatza...material am.
la motor...nimik....o ardem low&slow;) |
Intrebare: Poti sa o incadrezi la Euro 2 avand in vedere ca e '93?
In acte ce scrie? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
baitza...home made:twisted:
|
Quote:
Multumesc oricum pentru atentia si timpul acordat. :) |
Ce bine arata jigodia...
Astept telefon Bobita :lol: chiar in seara asta ar fi ideal! 1.8is motoru' de urs sau pisica? stiu ca pentru ala de pisica se fac mai multe modificari si eram interesat :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumos exemplar...cat de curand o sa-mi aduc si eu un e30 touring din DE.
Sa-l stapanesti sanatos si succes la modificari;) |
Quote:
sa ne vedem cu bine la meeting-uri;) |
1 Attachment(s)
gen, teaser...8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning