![]() |
E36 - 2.5 coupe
1 Attachment(s)
cum am spus...
am preluat conducerea... :D nu am mai suportat sa o vad asa.. :lol: ma apuc eu de ea... -an de fabricatie 1995 -2.5 24 v 192 cp -dubluclima -OBC 18 butoane -tempomat -geamuri electrice -oglinzi electrice -incalzire in scaune -trapa electrica -bara fata M -bara spate M -praguri M -oglinzi M -stopuri M -faruri originale cu lupa Bosch -suspensie reglabila -discurie ventilate si perforate -blocant 3.15 -cotiera o poza cat 1000 de cuvinte... :lol: |
Re: E36 - 2.5 coupe
hai bafta multa sa vedem ce "avion" scoti si din asta....
|
avion nu cred ca o sa fie ...
vreau doar sa arate cat de cat si sa ma folosesc de ea... daily.. dupa ce bag motoru' in garaj :lol: |
S-o stapanesti sanatos! Spor la treaba, sigur o sa iasa si din asta ceva super.
Cum cealalta a plecat la Bucuresti, poate o s-o vedem mai des pe strazi :D |
sa vedem ce faci din asta :D multa bafta :!:
|
Quote:
|
cica subscribe :)
|
au au... ce-o sa iasa din masina asta :)) welcome back to e36 :rolleyes2
|
ma abonez, chiar sunt curios ce iese. Bdy-u iesise prea tare
|
Zicea odata cineva ca la inima lui Caius tot pentru pisica bate:D
Va fi ceva foarte tare presimt, ca BDY-ul era :woowoo: Bafta!!! |
1 Attachment(s)
florinfty ... nu o sa fie ceva senzatie.. dar o sa aibe atitudine :D
Luci_e36 ... orice ii place si o prinde bine :lol: quze & dony ddc .. mersi frumos .. Nosfer .. era cazu sa vina inapoi ceva cu blocant :lol: ovidiu89 .. pe acolo undeva o sa fie si asta.... vedem. Maniak22 .. :lol: da... mi-a parut rau dupa BDY .. ca idee.. o sa fie foarte.. foarte.. low.. caut bandouri M3 coupe... daca stiti ceva... masina a venit cu jante de tabla.... azi i'am achizitionat pt. inceput ... borbet A .. 8,5 cu 10 j pe 17 ... ea a mai fost incaltata cu asa ceva... intra la polisat.. si dupaia montate pe masina ... o poza din trecut cu jantele... |
1 Attachment(s)
Esti mai urmarit decat top gear.
Pozele care le-ati vazut la intalnirea e36-e46 nu erau reale,era o copie a lui caius,dati-mi voie sa va dezvalui cine e: Tu mi-ai dat aseara msg intreband de bandouri? |
da pupilă .. eu am fost ăla... bine că ai nr meu..
ms mult pentru poză... inseamnă mult pentru mine... :lol: |
Quote:
Abia astept postul: O poza actuala cu jantele pe masina.... |
:lol:poza de sus e cum ar fi noua poza cu fostele actuale viitoare jante pe masina
frate foarte tare masina am tot vazut-o prin oras...merge ceva :-)8) bafta BIKER :lol: |
caiuss azi am vazut e46'le LA NOI LA CAPITALA:)))): Lol: e E BOMBA MASINA !!! FELICITARI!
SI BAFTA CU NOUA ACHIZITIE !!! |
Borbet A. Fallen' in love.
|
Hai ma, Borbet si A?!?!?! Aveam pretentii e la tine...scapa de ele, poti mai mult.
Bafat cu noul proiect !!! |
Cu niste BBS-uri CH ar arata frumos.:-)
|
Subscribed:shock:
|
bafta multa cu pisica... ;)
|
4 Attachment(s)
cateva poze primite azi ...
asa e la ora actuala ... 10x 2 kox_24 |
Abia astept sa vad ce scoti si din pisica asta, multa bafta .. ;)
|
+ 1 la ce a spus brandex alea nu sunt roti...
|
Quote:
|
am si eu o intrebare.in poze se vede aripa stg spate usor dubioasa la pasaj.a fost taiata?bafta cu proiectul si 10+ pt e46
|
Quote:
|
pentru inceput ... ca sa nu mai arate asa... sunt chiar foarte bune.
vedem pe viitor ce se intampla.. dar cat sa trecem iarna... borbet A mit polish lippe.. e ok :lol: oricum am eu altceva in cap.. |
sa ai spor in ceea ce vrei sa faci cu ea......sunt convins ca va arata asa cum ar trebui sa arate o pisica frumoasa...
|
Bafta cu noul proiect.:wave:
|
Toma necredinciosul, Ati vazut voi vreo masina iesita din mana lu caius sa nu fie exceptionala? eu zic ca are el grija sa fie bine mai ales ca arata destul de bine si inainte dar unele persoane cu alte gusturi au abuzat de masina, Ideea e ca e pe maini bune si astept cu nerabdare rezultatul final!!!
|
4 Attachment(s)
mersi pt. incurajare.. :lol:
ZEKY.. vb. pe mess... cateva poze de azi ... folie + jantele sus... aa... stiu ca o sa ma injuri lau.. dar am dat jos stickere de pe bara.. :rolleyes2 |
e bomba masina, stai sa vezi cum va arata cand va fi gata :D :peace::yikes::bunch::bunch:
|
Quote:
|
mersi pt. apreciere...
arata putin altfel.. cu folie si jante.. :D fresh top 40... azi am achizitionat alta bara fata.. noua cu grila/bandouri/lipp ... |
burta pe....... scaun Myagi the biker si fa' ce trebuie facut si trimite bara aia moka=))
si tine rotile:)) |
o sa iasa super si asta,dar parca ma lasat masca cabrioul,trebuia sa il mai rasfeti putin cu ceva poze:lol:
anyway bafta cu e36 sa iasa caius style'8) |
Quote:
|
myky99 .. ma nebunule ma ... trimit bara.. dai si tu un praz ??
JusT_SaY_BoBo .. da, cabrio a fost cam tot ce mi-am dorit... nu am apucat sa-i fac poze ca tot plecat am fost.. si oricum nu mai apuc sa ma bucur de el.. laurentiu_tim .. o facem cum trebuie si ti-o dau inapoi :lol: o sa fie ok si pisica... sa vedem daca ma ajuta fratele meu ADEEFU' .. :lol: toata baza'n el... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning