Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   eclipse gsx 4x4 1g (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/275618-eclipse-gsx-4x4-1g.html)

madicioco 28-08-11 00:20

eclipse gsx 4x4 1g

9 Attachment(s)
wel done sa va prezint si eu achizitia mea luata la o combinatie(in ziua de azi mai greu cu banii:-) )
e vorba de un eclipse gsx prima generatie 2.0 turbo tractiune integrala 210 magari in mintile lor zic eu ,modelul american masina am luat o fara cutie dee viteze,luni tre sa mi ajunga si cutia,500 euro costa cea mai ieftina care am gasito la mana a doua,pfiu scump domne scump dincolo era mai ieftin:-P si dupa aceea la cox sa vedem ce poate:-)
proiecte cu masina sunt dar cu timpul ,anterior ma gandeam sa o las doar tractiune spate doar pt drift ,ar fi misto sa l vad derapand la drift dar cred ca menirea ei e dragul ,ramane de vazut ce ne rezerva viitorul;)

madicioco 29-08-11 20:50

Re: eclipse gsx 4x4 1g

intr un final n am reusit sa cumpar cutia de viteze:cry: ,asa ca daca cineva are idee pe unde pot gasi o cutie de viteze pt tractiune intergrala ar fi de vis

dan_eclipse4g63t 30-08-11 10:12

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4553525)
intr un final n am reusit sa cumpar cutia de viteze:cry: ,asa ca daca cineva are idee pe unde pot gasi o cutie de viteze pt tractiune intergrala ar fi de vis

sall,din pacate in romania,si chiar si in EUROPA,sunt foarte rare cutiile de 4x4.
si masinile in general sunt rare.
asa ca nu raman decat 2 obtiuni:1 SA ASTEPTI POATE APARE CEVA LA NOI(SLABE SANSE)
2 CUTIE DIN SUA .DAR COSTA DESTUL DE SCUMP CU TRANSPORT INCLUS.
masina este cu mult potential,dar trebuie sa stii ce sa-i dai.si un MECANIC IN PRIMUL RAND foarte priceput,in acest motor 4G63T,este un motor foarte precis,si nu prea accepta nici macar mici compromisuri.bafta cu ea:-)
si eu visez 4x4 dar am doar fata din pacate.in 2006 cand mi-am luat-o eu nu erau decat 2 4x4 in tara si foarte scumpe:D
asa ca m-am multumit cu fata.
te pot ajuta cu ,CUTIA din SUA dar costa ceva.
numai bine.uite si nr meu pentru orice detaliu te intereseaza
0751055650
0786402398 DAN
ORICE SFAT DORESTI S-AU ABSOLUT ORICE LEGAT DE ACEASTA MASINA TE POT AJUTA.LA MINE DEJA NU MAI EXISTA SECRETE LA ACEST MOTOR;)

madicioco 30-08-11 20:50

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4554254)
sall,din pacate in romania,si chiar si in EUROPA,sunt foarte rare cutiile de 4x4.
si masinile in general sunt rare.
asa ca nu raman decat 2 obtiuni:1 SA ASTEPTI POATE APARE CEVA LA NOI(SLABE SANSE)
2 CUTIE DIN SUA .DAR COSTA DESTUL DE SCUMP CU TRANSPORT INCLUS.
masina este cu mult potential,dar trebuie sa stii ce sa-i dai.si un MECANIC IN PRIMUL RAND foarte priceput,in acest motor 4G63T,este un motor foarte precis,si nu prea accepta nici macar mici compromisuri.bafta cu ea:-)
si eu visez 4x4 dar am doar fata din pacate.in 2006 cand mi-am luat-o eu nu erau decat 2 4x4 in tara si foarte scumpe:D
asa ca m-am multumit cu fata.
te pot ajuta cu ,CUTIA din SUA dar costa ceva.
numai bine.uite si nr meu pentru orice detaliu te intereseaza
0751055650
0786402398 DAN
ORICE SFAT DORESTI S-AU ABSOLUT ORICE LEGAT DE ACEASTA MASINA TE POT AJUTA.LA MINE DEJA NU MAI EXISTA SECRETE LA ACEST MOTOR;)

salut dane ,cutia de viteze am inteles ca se potriveste si de la 3000gt vr4,galant vr 4 ,chiar acum verificam mailul si mi a trimis cineva o oferta la 500 de euro de un 3000 gt,dar la fel m am interesat sa repar cutia care o are ,maine imi vin preturile la ce mi trebuie,acum nu stiu sa vedem astept pana maine sa mi vina preturile la piese ca parca mai mult ma incanta sa o repar ,macar stiu ca sunt noi
eu sunt in spania acum si masina la fel ,si credema am cautat pe aici de am inebunit si mai nimic una singura gasisem intrun dezmembrari in barcelona dar cerea enorm de mult parerea mea 1000 de euro ,in USA la fel am gasit dar eu stiu ce o fi in ele pt ca diferentialul la cutia asta pica cam repede ,de fapt buba asta o am si eu

dan_eclipse4g63t 31-08-11 14:46

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4555421)
salut dane ,cutia de viteze am inteles ca se potriveste si de la 3000gt vr4,galant vr 4 ,chiar acum verificam mailul si mi a trimis cineva o oferta la 500 de euro de un 3000 gt,dar la fel m am interesat sa repar cutia care o are ,maine imi vin preturile la ce mi trebuie,acum nu stiu sa vedem astept pana maine sa mi vina preturile la piese ca parca mai mult ma incanta sa o repar ,macar stiu ca sunt noi
eu sunt in spania acum si masina la fel ,si credema am cautat pe aici de am inebunit si mai nimic una singura gasisem intrun dezmembrari in barcelona dar cerea enorm de mult parerea mea 1000 de euro ,in USA la fel am gasit dar eu stiu ce o fi in ele pt ca diferentialul la cutia asta pica cam repede ,de fapt buba asta o am si eu

nu prea cred ca se potriveste perfect,trebuiesc ceva modificari la flanse.totusi este un v6:-)
mai ales daca are si 6 trepte. m-as mira sa fie doar 500 una.
dar tu stii mai bine.cu reparatul,depinde ce are rupt in cutie.IDEEAL AR FII SA ITI IEI PIESE PENTRU UPGRATE DIRECT,DACA TOT O DESFACI.SI ATUNCI O SA TINA SI LA FORJA.MAI ESTE SI FAZA CU,CALITATEA LUCRARII,CA ESTE DESTUL CUPLU PE ACOLO;)
AI GRIJA SI BAFTA CU PIESELE.

madicioco 31-08-11 17:31

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4556592)
nu prea cred ca se potriveste perfect,trebuiesc ceva modificari la flanse.totusi este un v6:-)
mai ales daca are si 6 trepte. m-as mira sa fie doar 500 una.
dar tu stii mai bine.cu reparatul,depinde ce are rupt in cutie.IDEEAL AR FII SA ITI IEI PIESE PENTRU UPGRATE DIRECT,DACA TOT O DESFACI.SI ATUNCI O SA TINA SI LA FORJA.MAI ESTE SI FAZA CU,CALITATEA LUCRARII,CA ESTE DESTUL CUPLU PE ACOLO;)
AI GRIJA SI BAFTA CU PIESELE.

mda intr un final nu se potriveste cutia de 3000 gt vr4 si reusisem sa o scot si la 400 e asta e:sad:mai ales ca era si 6 trepte
astazi mi a venit si preturile la piesele ce am nevoie pt cutie si ma duce in total vreo 300 de euro pinioanele de la diferentialul central pt ca aleas buba la mine si la fel schimbul la toti rulmenti ce ii are cutia ,pt ca "desteptul" care a avut masina inainte a mers fara ulei in cutie si de aici s-au dus toate in final o sa o repar cutia nu o sa i fac de moment nici un upgrade ,sa vedem cum merge dupa reparatie si dupa aceea vedem:-)

dan_eclipse4g63t 31-08-11 21:21

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4556896)
mda intr un final nu se potriveste cutia de 3000 gt vr4 si reusisem sa o scot si la 400 e asta e:sad:mai ales ca era si 6 trepte
astazi mi a venit si preturile la piesele ce am nevoie pt cutie si ma duce in total vreo 300 de euro pinioanele de la diferentialul central pt ca aleas buba la mine si la fel schimbul la toti rulmenti ce ii are cutia ,pt ca "desteptul" care a avut masina inainte a mers fara ulei in cutie si de aici s-au dus toate in final o sa o repar cutia nu o sa i fac de moment nici un upgrade ,sa vedem cum merge dupa reparatie si dupa aceea vedem:-)

k,bafta atunci ;)

madicioco 02-09-11 21:43

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4557323)
k,bafta atunci ;)

si cand imi luasem gandul de la a mai gasi alta cutie 4x4 ,uite ca astazi ma sunat cineva pt una,asa ca intr un final ma m ales cu 2 cutii de viteze ,numai bine ca una o montez si cealalta o sa mi fac "pasaricile " cu ea sa vedem ce iese:-);)

madicioco 04-09-11 16:15

6 Attachment(s)
bun ,deci cutia montata pe masina totul a decurs perfect, de moment e doar tractiune fata pt ca o piesa de la transfer o am la reparat si inca nu mi a ajuns ,luni e posibil sa fie gata :-)si dupa aceea all wel drive:D
i am schimbat si jantele acum ma uit dupa o suspensie buna la un pret rezonabil:-P

magnex265 04-09-11 18:26

Ce jante sunt cele negre??
Arata f bine si vin f ok pe masina!

madicioco 04-09-11 21:00

Quote:

Originally Posted by magnex265 (Post 4564599)
Ce jante sunt cele negre??
Arata f bine si vin f ok pe masina!

dap alea negre sunt;)

magnex265 04-09-11 21:08

Dar cine le face? Producatorul?

madicioco 04-09-11 22:10

Quote:

Originally Posted by magnex265 (Post 4564972)
Dar cine le face? Producatorul?

jantele sunt Momo modelul X43;)

magnex265 05-09-11 08:56

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4565066)
jantele sunt Momo modelul X43;)

Mersi frumos!

Bafta multa cu masina. Trebuie sa ai rabdare.

Ecsodus 11-09-11 14:28

woau:O superbe jentile...cat ai dat pe ele:)?

madicioco 11-09-11 16:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ecsodus (Post 4578867)
woau:O superbe jentile...cat ai dat pe ele:)?

m au costat 500 de euro in oferta acu vreo 2 ani
pana acum le am avut puse pe mazda:-)
si apropo ca tot am trecut pe aici poze cu kitul de intercooler,gataaaaaaa a inceput distractia:D

madicioco 22-09-11 21:44

6 Attachment(s)
poze din timpul montarii kitului de intercooler
traseul tubulaturii nu o sa ramana asa ,tre sa imi vina niste tuburi si coturi pt ca sa fac traseul mai scurt:-) ca asta i prea lung;)

dan_eclipse4g63t 23-09-11 11:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4601128)
poze din timpul montarii kitului de intercooler
traseul tubulaturii nu o sa ramana asa ,tre sa imi vina niste tuburi si coturi pt ca sa fac traseul mai scurt:-) ca asta i prea lung;)

nu ai nevoie de alte coturi,pur si simplu monteaza iesirea de la turbina pana la intercooler pe langa roata staga fata,si vine direct in turbina;).este si scurt si usor de montat.bafta
uite ceva de genu,cum vine la mine teava de jos.

PS.INCEARCA SA SCHIMBI POZITIA INTERCOOLERULUI,ESTE PUS INVERS,CONDUCTELE TREBUIESC IN JOS,SE POZITIONEAZA SI MAI BINE IN BARA.;)

madicioco 23-09-11 21:19

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4602023)
nu ai nevoie de alte coturi,pur si simplu monteaza iesirea de la turbina pana la intercooler pe langa roata staga fata,si vine direct in turbina;).este si scurt si usor de montat.bafta
uite ceva de genu,cum vine la mine teava de jos.

PS.INCEARCA SA SCHIMBI POZITIA INTERCOOLERULUI,ESTE PUS INVERS,CONDUCTELE TREBUIESC IN JOS,SE POZITIONEAZA SI MAI BINE IN BARA.;)

dap inteleg ce spui tu dar eu nu am turbo asa tre sa mi iau asa zisa Jpipe sau sa o fac eu(adica o teava in forma de J) ca sa pot face traseul mai scurt adica pe la roata din stanga
si radiatorul da stiu ca i pus invers pt ca sa pot trage tubulatura pe sub intercooler,daca il aveam invers nu mai imi dadea voie ,pt ca trebuia sa duc traseul pe deasupra intercoolerului si nu aveam loc de traversa de la bara,momentan cateva zile ramane asa pana imi fac jpipe ul:-)

dan_eclipse4g63t 24-09-11 20:41

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4603058)
dap inteleg ce spui tu dar eu nu am turbo asa tre sa mi iau asa zisa Jpipe sau sa o fac eu(adica o teava in forma de J) ca sa pot face traseul mai scurt adica pe la roata din stanga
si radiatorul da stiu ca i pus invers pt ca sa pot trage tubulatura pe sub intercooler,daca il aveam invers nu mai imi dadea voie ,pt ca trebuia sa duc traseul pe deasupra intercoolerului si nu aveam loc de traversa de la bara,momentan cateva zile ramane asa pana imi fac jpipe ul:-)

;)BAFTA

madicioco 07-10-11 20:22

ce parere aveti de upgradurile de turbo ce se gasesc pe ebay sunt bune de ceva sau sa ma limitez la un 16 g original de evo 8 :-)
de exemplu astea
http://www.ebay.com/itm/JDM-SPORT-T3...ht_3360wt_1139

http://www.ebay.com/itm/OBX-GREEN-20...#ht_2568wt_952

dan_eclipse4g63t 08-10-11 01:02

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4630843)
ce parere aveti de upgradurile de turbo ce se gasesc pe ebay sunt bune de ceva sau sa ma limitez la un 16 g original de evo 8 :-)
de exemplu astea

CA sa invarta turbinele alea trebuiesc mai multe modificari.asta daca vrei.daca nu,
mai bine o turbina originala pompa de benzina cu debit marit,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul;)

dan_eclipse4g63t 08-10-11 01:12

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4630843)
de exemplu astea

CA sa invarta turbinele alea trebuiesc mai multe modificari.asta daca vrei.daca nu,
mai bine o turbina originala si pompa de benzina,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul;)

madicioco 08-10-11 01:26

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4631230)
mai bine o turbina originala si pompa de benzina,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul;)

eu am intrebat pt ca al lui turbo original mai de curand l-am crapat si cum tot trebuie sa l schimb ma m gandit sa iau ceva mai mare si de asta intreb,multi de pe aici imi spun sa nu iau nici un turbo de pe ebay pt ca toate sunt facaturi ,la fel am gasit si un turbo de evo 8 original 16g cu galeriile de evacuare si de asta nu prea stiu ce sa fac,de asta asteptam si inca astept parerea celor mai invatati:-) mai am la fel injectoare de evo de 560 cc care astpet sa le pun si pompa de benzina walbro255 care tre sa vina ,incetu cu incetul invatam alfabetu :-)sti cum se zice,motorul nici nu a ajuns la 100 de mii de km ce sa zic merge destul de bine
ps . traseul nu l mai am asa lung l am schimbat de ceva timp :-)

dan_eclipse4g63t 08-10-11 18:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4631236)
eu am intrebat pt ca al lui turbo original mai de curand l-am crapat si cum tot trebuie sa l schimb ma m gandit sa iau ceva mai mare si de asta intreb,multi de pe aici imi spun sa nu iau nici un turbo de pe ebay pt ca toate sunt facaturi ,la fel am gasit si un turbo de evo 8 original 16g cu galeriile de evacuare si de asta nu prea stiu ce sa fac,de asta asteptam si inca astept parerea celor mai invatati:-) mai am la fel injectoare de evo de 560 cc care astpet sa le pun si pompa de benzina walbro255 care tre sa vina ,incetu cu incetul invatam alfabetu :-)sti cum se zice,motorul nici nu a ajuns la 100 de mii de km ce sa zic merge destul de bine
ps . traseul nu l mai am asa lung l am schimbat de ceva timp :-)

bun asa,evo 8 are galeria si turbo invers,la injectoarele alea mari deja nu mai face fata calc original,treci pe altceva,ca trebuie setat debitul de benzina
.mai trbuie si un rgulator de presiune de benzina,

cu farurile te pot ajuta eu.280 $ plus cam 50 $transportul.
ceva de genu;)
spor la treaba ca ai de unde:-)

madicioco 09-10-11 16:03

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4632459)
bun asa,evo 8 are galeria si turbo invers,la injectoarele alea mari deja nu mai face fata calc original,treci pe altceva,ca trebuie setat debitul de benzina
.mai trbuie si un rgulator de presiune de benzina,

cu farurile te pot ajuta eu.280 $ plus cam 50 $transportul.
ceva de genu;)
spor la treaba ca ai de unde:-)

dap asa i dane ai dreptate sunt invers si nu se pot pune ,ma gandeam ca e la fel dar nu ,pana la evo 3 mi se pare ca sunt motoarele puse la fel ca la eclipse dupa sunt puse invers
deci sa cumpar sau nu de pe ebay turbo,la fel am mai gasit de la OBX ,stiam ca nu i chiar asa slaba marca asta
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-G...#ht_2568wt_939
cu farurile mai astept putin mai la urma acum alte pandali:-)

dan_eclipse4g63t 09-10-11 16:29

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4634053)
dap asa i dane ai dreptate sunt invers si nu se pot pune ,ma gandeam ca e la fel dar nu ,pana la evo 3 mi se pare ca sunt motoarele puse la fel ca la eclipse dupa sunt puse invers
deci sa cumpar sau nu de pe ebay turbo,la fel am mai gasit de la OBX ,stiam ca nu i chiar asa slaba marca asta
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-G...#ht_2568wt_939
cu farurile mai astept putin mai la urma acum alte pandali:-)

Pare OK.dar cred ca iti trebuie si serpi,pentru ea plus evacuare mai mare pentru o circulatie a gazelor mai repede. ar fii bun si un regulator de presiune de benzina,plus un boost controler.;)asta daca vrei sa fie cat mai complecta modificarea daca tot pui un turbo mai mare.

madicioco 09-10-11 16:36

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4634116)
Pare OK.dar cred ca iti trebuie si serpi,pentru ea plus evacuare mai mare pentru o circulatie a gazelor mai repede. ar fii bun si un regulator de presiune de benzina,plus un boost controler.;)asta daca vrei sa fie cat mai complecta modificarea daca tot pui un turbo mai mare.

or sa vina toate dar incet incet pt ca mai sunt si alte prioritati ,deocamdata merg pe burta ca i apa mica ,daca castig la loto mi le iau pe toate o data :-) ,asa mai rup dintr o parte de un turbo ,mai din alta niste serpi si incet le adun:-)
deci ar promite ceva turbo asta nu??

dan_eclipse4g63t 11-10-11 09:27

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4634135)
or sa vina toate dar incet incet pt ca mai sunt si alte prioritati ,deocamdata merg pe burta ca i apa mica ,daca castig la loto mi le iau pe toate o data :-) ,asa mai rup dintr o parte de un turbo ,mai din alta niste serpi si incet le adun:-)
deci ar promite ceva turbo asta nu??

da,da fara probleme,numai ca,ti-am scris si mai sus,nu poti sa mergi cu ea si sa o setezi fara celelalte piese din pacate,este ca un LEGO,se leaga una de alta.asta daca vrei sa nu ai probleme si sa fie si fiabila cat de cat.
SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT,TI-AM MAI ZIS.INCEARCA SA ELIMINI BALANSIERII,ESTE UN LUCRU FFF IMPORTANT.SI DE SIGURANTA A MOTORULUI ,FIABILITATE,PRESIUNE ULEI MAI BUNA.TU DECIZI.Numai bine;)

madicioco 11-10-11 10:13

care sunt aia balansieri,spre rusinea mea nu stiu care sunt:???:

Lazy92DSM 12-10-11 08:31

Balansierii sunt niste arbori cu contragreutati care au rolul de a atenua vibratiile din plaja de ture cuprinsa intre relanti si 3000 Rpm. Necazul apare ca sunt legati de distributie printr-o curelusa care are prostul obicei sa se rupa in ture multe. Rezultatul este nasol, fie curelusa scapa in ditributie si adio supape, fie balansierii sparg blocul. Exista un Kit de eliminare balansieri care te scapa de problema si in plus iti da un plus si de presiune de ulei. Kit-ul este foarte ieftin, pe Ebay e vreo 20 $, sunt defapt niste cuzineti fara gauri de ungere, un dop si un stut care intra in pompa de ulei. Mai multe detalii aici: http://www.vfaq.com/mods/balance-shafts.html

dan_eclipse4g63t 12-10-11 12:10

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4637713)
care sunt aia balansieri,spre rusinea mea nu stiu care sunt:???:

unul este pe pompa de ulei,trebuie sa dai jos pompa de ulei.si daca nu cumperi kit de eliminare,tai balansierul de la baza(lasi 2-3cm)din el si-l sudezi in capat ca sa astupi gaura de ungere.al doilea este cel cu o curea mica si un intinzator in partea stanga a distributiei.cuzinetii din bloc se scot si se monteaza in alta pozitie ca sa nu mai scape presiune de ulei,eventual lipesti cu loctite.eu asa am facut ;)si tine garantat(eu sunt martor:lol:)bafta

madicioco 16-10-11 11:05

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4640370)
unul este pe pompa de ulei,trebuie sa dai jos pompa de ulei.si daca nu cumperi kit de eliminare,tai balansierul de la baza(lasi 2-3cm)din el si-l sudezi in capat ca sa astupi gaura de ungere.al doilea este cel cu o curea mica si un intinzator in partea stanga a distributiei.cuzinetii din bloc se scot si se monteaza in alta pozitie ca sa nu mai scape presiune de ulei,eventual lipesti cu loctite.eu asa am facut ;)si tine garantat(eu sunt martor:lol:)bafta

din cate am vazut se shimba destul de greu cu motorul montant ,o sa mi cer zilele astea kitul si o sa l shimb mai incolo ,probabil cand o sa umblu la distributie si am mai citit ca prin eliminarea balansierilor o sa vibreze mai rau motorul asa este ? se simte rau? sau nu i mare diferenta
ps. o poza doua cu pozitia finala a intercolerului ,ce ma bucur ca am putut pastra proiectoarele si n am fost nevoit sa le scot :-)

dan_eclipse4g63t 17-10-11 10:03

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4648166)
din cate am vazut se shimba destul de greu cu motorul montant ,o sa mi cer zilele astea kitul si o sa l shimb mai incolo ,probabil cand o sa umblu la distributie si am mai citit ca prin eliminarea balansierilor o sa vibreze mai rau motorul asa este ? se simte rau? sau nu i mare diferenta
ps. o poza doua cu pozitia finala a intercolerului ,ce ma bucur ca am putut pastra proiectoarele si n am fost nevoit sa le scot :-)

nu are nici o treaba stai linistit.Daca vrei masina silentioasa iti iei mercedes:D
modifici o masina la motor si vrei sa nu vibreze?;)cat de cat

madicioco 22-10-11 22:35

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 4650431)
nu are nici o treaba stai linistit.Daca vrei masina silentioasa iti iei mercedes:D
modifici o masina la motor si vrei sa nu vibreze?;)cat de cat

intre timp,cum ma tot plictiseam eu pe acasa ,mi a batut melcu la usa cum ca a ajuns de peste ocean :D si uite asa m am si pus la treaba:D

madicioco 16-12-11 22:13

9 Attachment(s)
cateva poze ,asa sa nu moara thread-ul:D:D

EmyM6 03-01-12 23:12

esti pus pe rele:P
iti doresc succes in ceea ce ti-ai propus...dar ai ales o masina ''cheltuitoare'':D
''asta ie masina de curse'':D

eclipse94 15-03-12 20:40

ceva noutati ?
foarte frumaosa masina

madicioco 15-03-12 20:49

3 Attachment(s)
de moment in standby ,doar o iesire din carbon si un set de arcuri (ca cele din poza)ce asteapta sa fie montate ,dar din lipsa de timp inca n am ajuns sa le pun
imi trecea prin cap sa o pun in vanzare dar sunt indecis inca:???:

DjoDjo 30-12-12 17:33

scuze de offtopic dar avem nevoie de likeuri sa vedem un eclipse rosu revopsit custom, perlat sau cameleon , merci anticipat . raman dator:-)
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning