![]() |
BMW E46 318iA
10 Attachment(s)
Vand e46, 318iA, 210.000 km, din 1998, inscris in Romania
Dotari: - ABS - ASC - climatronic - cutie automata cu modul Sport si 2 moduri iarna - trapa electrica - geamuri electrice fata + spate - inchidere centralizata - oglinzi electrice incalzite - mp3 player Totul e functional pe masina. Revizia facuta de curand (ulei BMW original 5w40 + toate filtrele MANN, inclusiv cel de benzina, senzor nivel ulei, i-am schimbat rulmentii pe spate, flansile la amortizoare, bucsile mari de la puntea spate (2 buc), placute frana, senzori placute, ulei in diferential, radiator apa nou, toate cu factura si garantie) Cutia de viteze schimba lin, fara zmucituri sau alte probleme. Motorul merge ok, nu consuma ulei. Masina are 2 chei, una cu comenzi si cea de-a doua simpla. ITP valabil pana in 07.2012 In carte scrie ca motorul e fara serie. Masina are cateva defecte optice care se vad in poze. Pret: 3999 euro negociabil. Contact: Tel: 0729 764 058 Email: [email protected] |
Re: BMW 318iA, e46
valabil
|
Re: BMW 318iA, e46
ai pm...sper sa ne intelegem la bani ca vreau sa mai vad o data marea anul asta acum cat e cald:))
|
Re: BMW E46 318iA
valabil
|
valabil
|
3200euro/13.600 ron cash -ofer
|
nu, mersi de oferta
valabil, pret 3900 |
ofer 3300euro cash
|
valabil
|
Quote:
|
prietene ai probleme cu memoria? am stabilit noi vreo intalnire azi? adica tu intai bati drumul de la iasi la constanta si dupa aia ma suni sa vezi daca ne putem intalni? neserios esti tu ca nu stii sa vorbesti; si parca trebuia sa te duci la bucuresti azi, nu sa vii la constanta
|
da a vrut sa te ia prin surprindere....de accea nu cred ca te-a sunat inainte sa vina...sa vada masina, fara ca tu sa mai apuci sa ii faci ceva.
da cred, ca nu vad ce motiv avea sa zica aci asa! |
acum pe bune, tu chiar crezi ca el a venit in constanta?
|
mare e gradina lui Dumnezeu!
|
eu nu inteleg, daca intradevar te-a sunat si era in constanta, de ce nu i-ai raspuns, sau nu ai vrut sa te vezi cu el, ca sa o vinzi, ca doar era si interesul tau. nu stiu daca un om serios vine aci la 33 de ani (daca avea 20-26-poate zicea la misto, sau varsta e pusa la misto) si minte ca a venit la constanta degeaba, batand niste km aiurea.
ceva nu este in regula...ori nu a venit, ori tu vrei sa ascunzi ceva la masina si sa nu fii luat pe nepregatite. :rolleyes2 |
vad ca te framanta tare chestia asta..
omule, in fiecare zi de la 8 la 17 sunt la munca el m-a dat 2 apeluri dimineata la ora 9 (cred ca a fost el, pt ca au fost singurele apeluri nepreluate toata ziua); n-am putut sa raspund atunci pt ca aveam foarte multe de facut ieri dimineata, si mai tarziu am uitat de ele; si acum sunt la munca, dar e mai lejer pe-aici acum daca tu te hotarasti sa bati 500 de km sa vezi o masina, sau altceva, nu intrebi si tu macar inainte sa pleci daca omul cu care te inalnesti e disponibil pt asa ceva in ziua in care vrei tu?? si cum adica, pierzi atat timp pe drum, ajungi aici, dai 2 apeluri si te intorci inapoi? nu ti se pare cam ciudata chestia asta? si ce sa ascund la masina? masina sta in fata blocului de cateva zile; tot ce pot sa-i fac e sa ma duc cu ea la spalatorie |
apropo de cati ani are: http://www.neogen.ro/cooker_hacker
|
mai nu ma framanta, doar discutam...
ala e id lui? deci are 23, nu 33...ceea ce ziceam si mai sus, sunt 2 posibilitati, asta daca e adv ca ala e id lui. cum de ai dat de profilul lui? oricum voi stiti. ti-am zis si in postul din urma, cred ca a vrut sa te ia prin surprindere, mai mult ca sigur. |
are aici pe forum un topic cum ca ar cumpara masina si si-a lasat ID-ul
ideea e ca eu nu sunt samsar, nu ma ocup cu vanzarile de masini si nu traiesc din asa ceva; nu pot sa stau cu telefonul la ureche non-stop ca poate suna cineva, am si eu viata mea cu problemele mele daca as vinde masina asta cu 10.000 euro mai intelegeam ca cineva care ar fi fost interesat de ea sa-si ia toate masurile de precautie inainte sa o cumpere e o masina veche de 13 ani, 210.000 km (poate or fi si mai multi) si lucrul asta se vede, si nu cred ca l-am ascuns in vreun fel; vand o masina decenta, si nu impecabila |
valabil
|
valabil
|
Salut te intereseaza? https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...pe-143-cp.html
|
nu, mersi
|
valabil
|
valabil
|
valabil
|
Vad ca ati facut o adevarata dezbatere aici pe seama venirii mele la Constanta! Nu m-am mai complicat sa vad ce ati mai scris deoarece imi cumparasem masina deja.. un e46:)!
Ca sa va lamuresc am sa raspund la unele intrebari puse: Trebuia sa merg la Bucuresti si am mers, am gasit niste bisnitari ordinari si niste tzigani imputiti si m-am suit in tren catre Constanta deoarece vorbisem la telefon ca vin, nu am stabilit o ora exacta dar am zis ca vin sigur in ziua respectiva. Nu am sunat de 2 ori ci am sunat de vreo 7-8 la intervale de 30 de minute, o ora, incepand cu ora 11:00 pana pe la 14:00. Repet pentru ultima data...poate bagati si voi in cap eventual, nu conteaza cati ani am eu, conteaza ca eram cumparator real, aveam vreo 4500 euro cash la mine, banii nu erau falshi, nu erau fara serie, nu erau mototoliti, erau cat se poate de reali si meritam un oarecare respect. Dar cu atitudinea asta o sa ramaneti cu cazanele nevandute, dar cu mandria unui posesor de BeieMWeu neclintita. Bafta tuturor cumparatorilor ca aveti mare nevoie! |
Quote:
si inca ceva..nu conteaza care ar fi pretul, poate sa coste si 300 de euro, sunt bani munciti si pot sa imi iau orice masura de precautie...eventual am preferat sa dau 4500 de euro si sa iau ceva bun, an 2001 de la un om serios decat sa dau 3300 pe o masina cheala, botzita si din 98' |
din nou, te bagi in seama ca chilotii in cur
n-am stabilit nimic cu tine si cu asta basta si nu mai manca cacat ca ai sunat de 7-8 ori la nu stiu ce intervale, 2 apeluri ai dat, atat imi inchipui ce e46 din 2001 cu 4500 euro ai luat tu, cred ca e o adevarata perla deschide alt topic cu problemele pe care le ai tu in viata si cu banii munciti de tine, ca pe mine nu ma intereseaza te rog frumos nu ma mai plictisi |
valabil
|
valabil
|
valabil
|
valabil
|
pret nou 3500 euro
masina e inscrisa in RO in 10.2008, deci nu are treaba cu noua "taxa de poluare" |
valabil
|
valabil
|
valabil
|
valabil
|