![]() |
e46 M-pack 4 doors
Salut ,
M-am hotarat sa imi prezint si eu masina, este un e46 facelift benzina M pack cu cateva doatari (sper mai multe pe viitor) vreau sa aud pararile voastre , + si -, si sa cunosc mai multa lume din aceasta comunitate . Momentan caut un cauciuc 245 40 17 care azi s-a hotarat sa explodeze....:| |
Re: e46 M-pack 4 doors
5 Attachment(s)
si pozele >>
|
frumoasa ce planuri ai pt ea pt viitor? sa ai noroc la ea
|
planuri sunt multe...dar 100 % in primavara o sa fie suspensie si jante dar numai la primavara pt ca acuma mai sunt 3 luni si vine frigul si nu are sens + ca vreau sa caut niste jante frumoase... pana atunci sistemul audio, de vopsit pielea de la scaune ca e putin zgariata. admisia , evacuarea si un soft. si vedem ce idei ne mai vin :))
|
bafta la modificat numai bine sa ai parte de drumuri bune fara incidente
|
Arata bine masina M pack :D Bafta in continuare
|
Draguta masina ta, nu ai spus ce motorizare are, dotari si niste poze cu interiorul. Bafta!
|
motorizare benzina 4 cil 318, 143 hp
ca dotari cam asa: interior piele cotiera fata spate scaune incalzite aer conditionat senzor parcare spate plafon m geamuri electrice fata lip portbagaj volan + schimbator m praguri interioare m cam atat imi amintesc.... Poze cu interiorul nu am , o sa ii fac. |
este cumva luata de la un baiat din bucuresti?
|
Nu , nu este din bucuresti.
Am comandat tunelurile de frana + 1 aparatoare de noroi, urmeaza montatul care sigur imi va da batai de cap...:rolleyes2 |
Vreau sa schimb sistemul de sonorizare al masinii , m-am gandit initial la un set de boxe alpine spx F13m si o incinta de bass in jur de 500 w rms in portbagaj, un dd sau ground zero. Am nevoie de ceva pareri si sfaturi pt ca chiar nu ma idee ce configuratie ar fi cea mai buna.. O zi buna tuturor .
|
fte frumoasa masina asta!;)
|
nimeni nimic??...un sfat ceva..:rolleyes2
|
Quote:
|
Da pe nispul de la mare cred ca am fortat rau de tot masina... No comment.. Si stai linistit ca nu am luat-o pt 'spanuri' . Cine are un sist de sunet complex pe e 46 si poate sa imi zica pe ce configuratie a mers, as fi recunoscator. Bafta tuturor.
|
Frumoasa masina, te-am vazut de cateva ori cu ea si imi place mult, mai ales ca nu sunt foarte multe e49 M-paket prin Cluj :D
|
De sistem sound intreabal pe Tupeu ...iti explica el cu ce se mananca :D
Frumoasa masina , sa ai bafta de ea , poti sa dai mai multe detalii despre vopsirea pielii ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o mare dilema, de cand am cumparat masina tot caut jante si inca nu am gasit nimic..., caut pe 18-19 de preferat cu buza cat mai 'nesimtita' undeva la maxim 10.5 spate si fata 8.5 - 9 . Dar sincer nu am nici o idee cum e cu et , cum se calculeaza , ce et merg pe masina mea... Mentionez ca aripile vor fi roluite sau daca e necesar (dar sper sa nu fie :oops: ) umflate. Maxim low sa fie buza la nivel cu aripa.
Eu am in cap ca idee , baracuda voltec t6, orobica oro 20 , dotz mugelo, asa zr2 , oem style 37 , oem style 95 , m3 dream(cred ca sa se numesc) ... Astept ideile voastre...:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
cam asa ceva...:rolleyes2 18-19
|
Si eu is in dilema cu jantele care sa mi le iau in primavara, intre cele cu buza si cele de seria 7 puse de tine... Oricum amandoua tipuri dau bine pe masina.
|
alea galbene ....am eu pe 17 sunt :D nu stiu daca sa le vand sau nu dar ar fi pe undeva la 650 euro BBS RC sunt , mai am un set la vanzare gen borbet A care sunt la polishat integral acum ...vezi poate te intere ceva de la anunturile mele
|
10,5 cu et mare o sa gasesti greu.la 10j cu et 30 a trebuit sa roluiesc aripile cu 255/30/18. depinde cat de jos vrei,ce cauciucuri pui,pe catr vrei sa fie 17, 18,19 ca sa nu intervi prea mult la aripi iti trebuie cevca cu et 40-35. dar revin depinde cat de jos vrei sa o lasi.pe fata nu o sa ai probleme.
|
Si daca tot a intervenit kox_24...vezi ca are niste oz uri de vanzare (pana acum o saptamana si ceva au mai fost). eu le,am urmarit de vreo cateva luni in bazarul 4tuning in speranta ca va mai scadea la pret :) .
|
Vreau sa pun ceva pe 18 ca totusi e zi de zi...aripile cu siguranta le voi rolui pt ca vreau sa vina janta la linie cu aripa si sa fie cat de jos se poate :) ( nici sa trag drumurile dupa mine )
Daca pun pe 17 si o las jos cu siguranta nu mai pot sa merg pe f multe drumuri din cj mai ales pe minunatele delimitari de viteza care si acuma frec la unele ...:rolleyes2 Imi zice si mie cineva unde sa ma documentez mai bine despre et ? (habar nu am cum se calculeaza)..e un capitol la care am lipsit :) |
2 Attachment(s)
ca sa-ti faci o idee, inainte sa scot aripile aveam jante originale cu et44, distantiere pe 20mm spate si 15mm fata, insemnand un et de 24 spate si 29 fata, jantele erau 8j, cu cauciucuri 235 40 17 si a trebuit sa tai bordura de la aripile din spate si era mai putin de 1 mm intre aripa si janta
poze de aproape nu prea am, a fost scurta perioada cu setup-ul asta, poate intelegi ceva din ele :) |
hmmm...sincer nu am inteles f bine:) poate ne intalnim intro zi la o poveste, am vazut ca ai facut modificari seriose la masina. ai pe private nr meu. :-)
|
On: Cumparat aripa fata , tuneluri aerisire frane , sistem inchidere capota...:rolleyes2
|
frumoasa masina!!!!bafta la modificari!!!
|
frumoasa masina ai domnu sa o stapanesti sanatos dar trebe un urs pe langa ea:D
|
Quote:
Vedem la primavara poate vine o turbaciune de urs :) |
Revin dupa multe probleme care nu se mai termina, toate au inceput treptat si una dupa alta, pt inceput am facut revizia pentru ca era timpul, am schimbat toate filtrele , uleiul 5w 30 + ulei un cutie si in grup( de siguranta ca nu stiam cata grija a avut posesorul anterior , si se pare ca si-a batut joc) am schimbat bujiile ca erau praf si am pus ngk am schimbat si ceva curea , tampon motor, si ceva bucsa bara stabilizatoare total 1700 lei cu tot cu manopera :rolleyes2
Cei de la service mi-au zis atunci de o piesa la motor care in viitor ar trebui schimbata, am uitat cum se numeste piesa , este pozitionata chiar sub senzorul de la ax cu came , sunt 2 la fel , una pe admisie una pe evacuare asa am inteles...dupa o saptamana am schimbat si respectiva piesa pt ca a inceput sa sune ca naiba si nu tragea masina bine numai dupa 4000 rpm...a fost undeva la 4 mil jumate...:rolleyes2 Dupa aproximativ inca o saptamana dupa ce am plecat de la film am ramas fara curent...nu mai incarca alternatorul :sad: mentionez ca era ora 12 noaptea...norocul e ca am ramas langa o benzinarie asa ca am mers si am cumparat cabluri de curent, am chemat un taximetrist sa imi dea curent dar degeaba , cum am luat cablurile gata curent..am lasat-o acolo si dimineata am tractat masina la service...problema a fost alternatorul..1000 lei :evil: deja a inceput sa ma enerveze rau de tot...dupa 2 zile iar am ramas fara curent dar dupa ce ii dadeam curent mergea nu avea nici o problema..deci problema bateria..am schimat si bateria 4 mil si ceva daca bine imi amintesc..problema a fost ca player-ul era legat gresit si consuma bateria cand masina era oprita...toate bune pana cand sa plec din service murea motorul...problema nu se alimenta cu benzina..deci am schimbat si pompa de benzina 1000 si ceva de lei a trebuit sa cumpar inclusiv suportul de plastic pt pompa pt ca propietarul anterior a facut o improvizatie si nici nu era pompa masini... Si asa ca sa fie cu capac am mai avut si un accident , a intrat un 'destept' cu un volvo xc 90 in usa soferului si oglinda...dar aici am iesit bine ca sa zic asa , am primit 1500 lei de la asiguratorul sau. In dimineata asta cand sa plec de acasa am gasit si spoilerul acela mic de pe portbagaj rupt. A incercat cineva sa il dea jos si l-a rupt si a lasat si cealalta bucata jos langa masina....:evil::evil: daca are cineva ideea cu ce as putea sa il lipesc daca se poate ?? :sad: In continuare mai sunt ceva probleme...cand este frig merge in 3 pt ca o bujie face condens, au zis cei de la service, sau nu stiu care este explicatia, dar dupa ce sa incalzeste motorul merge in 4....?? Ambreajul este pe duca cred pt ca prinde f sus si daca incerc sa plec mai tare de pe loc vibreaza f tare , acelasi lucru se intampla si cand trec intro treapta inferiora pt a intra in frana de motor, daca este la turatie mica nu vibreaza... Si este un sunet cand plec de pe loc, dau cu spatele sau accelerez brusc se aude un pocnet in spate de la cardan ziceau cei de la service...:rolleyes2 Daca ma poate ajuta cineva cu toate aceste probleme si daca stiti un service sau mecanic f bun in cluj pentru a face o constatare sa vad care este parerea altora.. P.s. daca are cineva aceasi motorizare N42 143 cp ce consum aveti pe vremea asta in oras? eu mentionez ca am in jur de 13 la mers normal |
12 Attachment(s)
Am atasat si cateva poze.
Daca are cineva emblema capota si plasticul de sub parbriz care este in poza sa imi lase un mesaj. Multumesc |
pacat ca o masina care arata asa bine,are problemele astea toate!!!
|
Quote:
Masina e cumparata cumva din Suceava ?? |
Frumoasa masina si sa ai bani sa,ti faci toate cele ce le,ai enumerat mai sus.
Si cu consumul... Eu la al meu din 2000, 105 cp 1,9 benzina imi ia in oras si 15-17 - precizez ca nu prea am mers cine stie cat, cand se incalzea motorul ma opream si tot asa... |
Quote:
|
Quote:
Ar fi f bine daca nu ar mai cumpara nimeni piese sh de la toti tampitii. Asa am ramane toti cu masinile intr-o stare mult mai buna. Ma gandesc sa fac portbagaj CSL(ala nu se mai poate fura sau rupe :)) ) dar imi place f mult cum arata si asa cu buza asta, asa finut , dar nici sa pun altul si peste ceva timp iar sa se gandesca un tampit sa mai fure ceva....:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning