![]() |
AG 05 DTA... Pitesti!!!...
3 Attachment(s)
Sal!... Am 17 ani si vreau sa imi faci si eu batrana mea DACIE din 76. O sa pun cateva poze... Astept ideeile voastre... :D
|
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
Bine ai venit pe forum ;)
Masina arata f bine...bv!!! Ce ai de gand cu ea??? P.S.:Spune pe larg ce modificari ai facut... |
Sal! Ms. Pai... vreau sa ii pun jante (am deja) sa o vopsesc un bleo m-ai inchis sa ii astup manerele usilor spate si nush ce sa ii fac, sa ii pun bari joase sau sa o fac gen gordini r12 :D. :)
|
Gordini, CLAR !
Ce jante ai pentru ea ? |
Gordini vrea si eu dar multi spun ca fac copie unei masini de pe la noi din Pitesti.... :D
|
Pe modelul asta de berlina nu se merita sa pui spoilere/praguri/eleron/etc., pentru ca formele o trimit mai mult spre sora ei mai mare (Renault 12) decat spre o masina de generatie mai noua.
Cat despre cei care spun ca vrei sa copiezi Gordiniu' lu' 'nea Nicu... lasa-i sa-si faca ei o Dacia ca a ta cu spoilere si praguri si cu "copiaza-l" pe om. Cu siguranta a ta va fi mai frumoasa! :wink: |
3 Attachment(s)
Jantele...inainte de a fi terminate de vopsit (nu a m-ai ajuns vopseaua):oops:
|
2 Attachment(s)
Jantele... dupa vopsire:-)
|
Jantele nu sunt tocmai pe placul meu (dar trebuie sa-ti placa tie in primul rand). Eu imi mentin parerea ! Bafta multa !
|
misto jantele,cred ca or sa cada bine pe masina.
Ai putea totusi sa dai jos de pe ea toate abtipildurile,gen WRC si/sau dungile de pe masina,coada de rechin si alte chestii pe care probabil ca le ai lipite la interior. |
:D Ms mult Gabi.
|
Da sigur o sa le dau jos, pt ca o sa o vopsesc toata si nu o sa m-ai fie nik. Dar acum nu am $, dar cu siguranta abtipilduri nu va m-ai avea :D
|
frumoasa masina...incearca sa faci dungile mai late..ar da mult mai bine...spor la treaba
|
Nush daca o sa ii m-ai fac dungi dupa ce o sa o vopsesc... Ms
|
Cine imi explica si mie cum pot umfla aripile (ca la WRC sau ca la SGM)? Va rog mult :D
|
Pls!... Vreau si eu m-ai multe ideei, cum sa o fac, ce sa ii fac? :-P
|
laso clasica, dungile alea nu dau bine deloc. Aripile le poti umfla cu pasaje de la alta masina , sudate de caroseria ta. Sau cu pasaje din fibra de sticla, cum am eu.
|
Quote:
|
spor si idei bune! cam vechi jantele, clasica... lasa-i si manerele pe spate, prea multi le-au scos...
|
Quote:
|
Astept ideei :-P .
|
1 Attachment(s)
Stie cineva daca pot lega statie pe acest model de cas?... Multi au spus ca nu, pentru ca nu are mufe RCA... sau cam asa ceva :(
|
Astept ideei :)
|
Imi pare bine ca vrei sa o faci gen renault 12 gordini.Ti-as sugera primul rand sa dai capacele alea jos.Iti urez bafta in continuare!
|
Quote:
|
Cu barele asa stau si eu..daca ai stopuri mari pe spate nu arata fain..doar daca ai din alea mici..pe fata ar arata bine.Si eu as da jos cea din fata dar 1.s-ar putea sa ai probleme cu politia
2.mai amortizeaza in caz de acciden |
Pei o sa ii pun lampi mici, cum are WRC-ul dar transparente (clare)... iar pe post de bara fata am sa ii pun bulbar ca la papuc, asa o sa fie si m-ai sigura in partea fata in caz de accident.
|
Pe spate arata foarte bine fara bare.cu stopuri mici..uitate la avatarul meu.Hmmm..pe fata..ai poza cu bulbar din ala:))?
|
2 Attachment(s)
Da am m-ai vazut la alte masini lampi mici fara bara si imi place foarte mult... Bulbarul e "teava aia indoita" din fata bari fata... Mie imi place foarte mult pt ca zic eu ca se combina frumos cu linile rotunjite ale masini :-P... Uite bulbarul
|
inainte sa faci trb cu bulbaru roaga pe cineva sa ti-o fak Virtual Tuning ... sa iti faci vreo idee
|
Quote:
Tipule, ce legatura are stilul Gordini cu bullbaru' ? Vrei sa-ti faci masina frumoasa, sau un taur urat ? :roll: |
Quote:
|
Cine stie sa faca virtual tuning?... Pls :)
|
[QUOTE=Tipule, ce legatura are stilul Gordini cu bullbaru' ? Vrei sa-ti faci masina frumoasa, sau un taur urat ? :roll:[/QUOTE]
Nush ce sa zic,:cry: astept pe cineva care se pricepe la virtual tuning sa vad cum iese cu bulbar si daca nu o sa imi placa o sa ma razgandesc :-) |
Pfai cu bulbaru va arata urat.Eu cred ca renunt la bare jos pt ca din 1 ian 2007 regulile vor fi mai stricte
|
1 Attachment(s)
salut
ai putea incerca asa ceva daca iti place si nucred ca este prea greu si prea costisitor sa faci rost de bari si de jenti pe la dezmembrari sau pe la batrinei prin garaje:D :D :D |
Quote:
|
Inca astept ideei cum sa o fac, pt ca timpul trece si trebuie sa vina si ziua cea mare pt aceasta masina...:)
|
Cine m-ai are ideei? :)
|
4 Attachment(s)
salut incodat
mai poti incerca ceva de genu asta da cu finisari si detali pe gustul tau aaaa si avind invedere ca ai stopuri mari poti si folosi barile tale sau cu flapsuri da bari nichelate ca astea de r12 ts mai greu........cam fffoarte greu;) :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning