![]() |
Ce muzica preferati?
Aici, sper io, ca va ve-ti exprima placere sau neplacerea la muzica care o asculta celalalt:D
Si ca sa fie cat mai direct incep io spunand: I HATE MANELE! |
Re: Ce muzica preferati?
Manelele house merg sper. Daca nu propun unele normale:
Denisa - Iubeste-ma Dacian de la Oradea - Numai tu Nicoleta Guta - Ma lupt cu amintirile Denisa - O viata n-ar ajunge Copilul de Aur & Printesa de Aur - De s-ar vinde lacrimile mele Stefan de la Barbulesti - Te Iubesc Pt alte hit-uri contactati-ma prin pm! |
INTERZICETI MANEAUA!!! nu zic mai multe (desi as avea).
house, prefer progresive tribal si minimal.imi place si rapul, in special cel underground romanesc, nu gen Mafia, sau mai stiu eu ce omorati..... |
Io glumeam cu manelele:) In masina nu, la chef mai merg, degeaba se agita toti. Ce nu suport io ii hard rocku ala pletos si nespalat sau gothicu sau cum xxxx mea ii zice, toti ragusiti(fiecare are preferintele lui)
Eu in masina ascult radio ca altceva n-am:). Dar daca as avea atunci house dance chill d'n'b rap. Sorin are un cd cu muzica ff buna, o singura melodie de vreo 10 ori da nush cum ii zice:), va ajuta el:)))) Propunere: cand aflati o melodie care va place(orice gen ar fi) postati numele sa o scoatem fiecare de pe retea, net sau ce o fi. |
io asc mai de toate...la drum mai lung merg melodiile alea mai vechiutze gen modern talking
prin orash melodii de fitze...Grasu xxl etc recunosc k ascult si manele knd imi vine chefu |
Quote:
|
daca e ca muzica de la lansarea golfului V atunci e bine.....era sooper tare cdul
|
ahahahahahahahaha, sigur bassule. Tie sigur o sa iti placa......cik cik cik:))))))))
|
io am si acum cdul de la lansarea golf V in romania
|
GTI Music ...::: Adrian Minune feat. Lepa Iasna - Ghici :::...
|
sa vii cu CD-u maine :lol: :lol: :lol:
|
plm....ma f#t in ele manele
|
Vin cu muzik in blana!!!
Se desprinde membrana de pe difuzor!!! O sa i-o pun lu Bass-u cu dedicatie :D:D:D |
ii cade la suflet lu bassu
|
io am sa vin cu ceva Hard Techno sa acopar mizeria de manea:D
|
las ca am trecut eu prin fata pe la tine si rasunau manelele de la tine din camera de numa... :lol: :lol: :lol:
|
daca imi spui la ce etaj si ce culoare au geamurile mele poate te cred....dar nici asa nu te cred
|
singuru cu geamuri fumuri pe ferestrele de la camera ii bassu...
|
daca imi spui si la ce etaj stau si numarul de bloc......poate poate
|
vezi ca recunosti?
|
poate ma confunzi cu vecinu de la 1 el e manelist....si cand sunt io acasa inseamna ori ca dorm ori ca stau la povesti pe dc sau forumuri
|
"Stiu, stiu ce-ti trebuie
Manele tie, bassulee" hahahahahahah Idei de mel: Ame-Rej(wally lopez mix) White Label - I'll never let you know(extended mix) Dennis Ferrer and Jerome Sydenham - Sandcastles(Jon Marsh Vocal Mix) |
asa neaga totzi! :lol:
glumeam mah...nici nu stiu unde stai |
io recomand:
Dj Yim-Evolution of Hard Trance de la 1-9 super tari Dave London-Orlando Breaks vol 3 |
Putzin rap pt Alex:):
Lil-easy-e ft ........ - life ain't a game si mai e o mel care imi place mult, Guttaville, nu mai shtiu cine o canta dar e pe coloana sonora a filmului Waist Deep(merita) |
RZA - See mee feat.Freemurder ......cautati asta k mie cel putin imi place la nebunie....cre k o sa va placa, garantat!
|
fedde le grand ft mc gee - just trippin (danny freakazoid and elvis benait remix)
luminary - amsterdam |
fedde le grand-put your hands up for detroit
dj deekline pres.cut&run-outta space si sa zicem ceva si de la noi:Suie Paparude electric kingdom-we are loud(album) infected mushroom-the gathering goa gil-karmageddon(2005) sunchase-remeber me(pendulum remix) the prodigy-voodoo people(pendulum remix) asta e mai veche dar merita:dj rap-bad girl Dj Palotai-toate mixurile:D daca ma apuc sa insirui ma apuca craciunu:D |
MIG-ule,Ja Rule canta Life ain't a game (The Fast and The Furious)
|
Sorine, lil-easy-e canta life ain't a game (Waist Deep) Doua filme diferite;)
P.S: Asta ii mult mai tare:) |
tryambaka_and_d_maniacs_-_la_cosa_nostra
Astral_Projection_-_Another_World Xenomorph_-_Acid_for_Blood parasense_-_stop_the_sickness fungus_funk_-_spiders_secret infected_mushroom-im_the_supervisor recomandari de ultima ora: Hux-Flux_-_Cryptic_Crunch Tek Fox - Bass Infektion (January 2006) |
in general muzika house cu BASS....un exemplu : Dj Shadow - Six Days ReMiX
|
Quote:
|
dadui si io un ex
|
intotdeauna merge un hit retro in masina si un house nebun cand simti ca ai prea multa energie ... deobicei la plimbarea de seara b-)
|
mda mai mult sau mai putin
|
aaaa si fara rock si manele in masina ... acuma fiecare asculta ce`i place poate unii isi baga woofer si boxe sa faca galagie mai mare pe melodia lor rock preferata sau sa auda mai tare dezacordurile din manele cine stie ... fiecare cu gustu lui... "nu te poti ... in gustu omului da te poti ... in gura lui sa`i schimbi gustu" era o vorba din popor
|
rock DA :D :D :D :D, merge si ala super fain
manele NU nu mai zic nimic ca am mai zis recomand ricardo vilalobos |
pt amatorii de minimal www.chilloutsibiu.ro si live sets
|
de ce dreku in mashini frumoase de multi bani se asculta muzica proasta???
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning