![]() |
Curse Legale pe PROTV
PRO TV
DATA: 30.11.2004 LUNI NOPTEA ORA: 0:00 SI DATA: 4.12.2004 SAMBATA DIMINATEA ORA: 11:00 Va fii reportaj de la Prisma and Baneasa. Va fii si despre Insomnia !!! Va uitati !!! ;) :twisted: |
Eu am vazut ieri pe acasa un reportaj cu voi ...marfa oricum .... Bafta in continuare :wink:
|
:D
Eu n-am vazut :( Dar voi vedea :D Oricum, astazi PRO TV :D voi uita 8) :wink: |
Zetemte: I love the way you speak romanian & I love the way you Insomniacs have fun. Keep it that way because that's the right way!
I saw you yesterday at Oana Zavoranu's tv show and you handled it very good :wink: I'll stay up tonight to see you guys on ProTV. |
Thanks man :D
I do my best with romanian :D :wink: I haven't seen the reportaj at Acasa, but we will have it on CD soon :) Tonight will be much longer, but it will be mainly about legal races plus and a bit about us :D |
:)
Stiu ca va dura mai mult. Am vazut emisiunea de saptamana trecuta si mi-am dat seama ca o sa fie in jur de 25 de minute. Do you understand ? :wink: |
Yep :)
|
pana la urma la cat va fii emisiunea la 00:00 sau la 01:45?
multzumesc. |
|
multzumes.nu va mai trebui sa stau pana la 2 treaz... ajung shi eu maine la scoala la a 2-a treia ora....
poate prezinta ceva shi despre NSL sau X-team Constanta. P.S.: poate treage cineva shi pe calc emisiunea... |
Insomnia, la inaltime inca odata !!!
Greg: de ce nu l-ai lasat si pe Poli sa spuna 2 cuvinte? :lol: FELICITARI! |
HMMMM!!!!
Ce tot filmau mah Corolla aia !!!! Mah cand erau acolo masini adevarate!!! Mah si iati vazut si pe aia doi de se sprijineau de ea!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
crezi ca stiu sa faca dif. intre masini?
|
Da dupa culoare!!!
|
Re:
Quote:
|
GLUMEAM :lol:
STIU CA ESTI OBOSIT DAR TE ROG SA INTELEGI :idea: I NEED NOS :wink: |
oi fi baut, ceva, ma mpa....
nu mai face glume din astea... |
Doar APA RECE!!!! :oops:
|
mpa-ule.... daupa ce te trezezeshti mah dau cu tine! :wink:
Dar nu shtiu daca ma tzine mashina... ca nu cred ca e \"adevarata\" cum zici tu! :roll: :lol: |
Pai daca ma mai pasuiesti si pe mine vreo cateva saptamani cu cea mai mare placere!!!
Nu de alta dar nu alerg chiar asa de repede si nici nu cred ca castig cu un 1100!!! Apropos ce ai sub capota??? |
VVTL-i...asta cred ca spune tot... :twisted:
2 grupuri a cate 4 litere au pe lumea asta o rezonanta atat de mare incat nu mai au nevoie de prezentare: VTEC si VVTL... :lol: |
Re:
Quote:
Scuze nu vorbeshte romaneshte ... este la mine din strainatate ... la mine frate la osama bin laden ... estem bombe mare ... maine la 12:00 ... la TNB ... BOiCOT IMPOTRIVA NASTASE .... (rog moderatorii sa shtearga acest mesaj maine daca se poate :P) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning